viking Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Mlado Lipo Verjetn si mislu POLNO LUNO :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Robberrt napisal: Aja ce si pa kje iz gorenjske se pa lahko kdaj zmenimo za kaksno skupno voznjo... Samo napiš v najavo voženj pa se ti pridružim :twisted: :lol: :idea: :lilangel: LP JerryCBR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Jaz sem pa celo popoldne stal 100m od glavne ceste Logatec - Vrhnika in ves čas poslušal brrmm in bzzzmm....joj kako sem vam nevoščljiv :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 dons sm se peljal od tržiča proti begunjam (pod dobrčo) in je blo prov fletno spet motor mal po ovinkih prekladat.sam je nek še pesek,pa kšna voda teče z brega na cesto...ni še čist ok,ampak za začetek kr bo.v novem rondoju pri podbrezjah bi kmal odletu ker je precej prašno :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Danes sem se odkotalil najprej na banko potem na tehnicni... Po podeljeni nalepki in placilu registracije sem naredil se nekaj krogov... Skocil k ''najboljsemu sosedu'' po malenkosti... In nato via garaza.... Vse skupi 10km :roll: 8) :D Ampak vam recm se je splacal, uffff.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Končn tud jast piko odru. Po šihtu naredu mali krogec: Kamnik-Tuhinj-Vransko-Izlake-Zagorje-Litija-Ihan-Domžale. Srečal 3 (tri) motoriste. Tko smo bli vesel en druzga, da smo se kar z obema rokama pozdravlal. :wink: Lpo ja blo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Jaz sem pa celo popoldne stal 100m od glavne ceste Logatec - Vrhnika in ves čas poslušal brrmm in bzzzmm....joj kako sem vam nevoščljiv :wink: Predvidevam da si nalagov al pa razkladal :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 Ja jaz se tud že kar furam včeraj sem zverinico peljala na servis,danes sem se pa mal po okoliških vaseh furala skratka dogaja,dogaja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 no tut midva sva že postavila najin motorček na cesto ....danes pa sva ugotovila da pušča sprednja guma :shock: ampak sva se šla vseeno mal peljat ....pol pa do vulkanizerja, ampak so tako zaposleni , da nisva prav nič uredila :cry: :? dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Preživel prijetnih 120 prevoženih km. Cena ???????? Malenkost 104Ksit!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Preživel prijetnih 120 prevoženih km. Cena ???????? Malenkost 104Ksit!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Kukr za kerga... :wink: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Včeraj krstna vožnja Rocky-ja - Triumphatorja izpod vinogradov, s Trophy-jem po Dravskem polju v smeri Haloz. Občutki božanski! :lol: Sama vožnja z njim lahkotna, bi rekel igriva, kljub svojim 235 kg, ki pa se poznajo pri manevriranju in postavljanju motorja v ozko garažo. Danes boleči bicepsi in tricepsi. :wink: Zanimivo je, s kakšno lahkoto se postavi motor na centralno stojalo. Je pa potrebno bit pozoren, ker je na cestah še precej peska in nesnage. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Dans mal mraz, sam nč za to. Ajde en krog za 50 km. Dans pa ni blo velik folka na cest. Sreču sem sam enga kolega, vč pa ne :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 Popoldne imel opravek v LJ. Sem kar kravo zajahal in se z njo potegnil v belo prestolnico. Bil v celotnem vidnem polju edini motorist. Ceste suhe in popolnoma brez peska. Največ ga je na domači ulici. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Včeraj iz lisjakovega predavanja nazaj domov je bilo pa tako luštno gladko po :lol: :lol: cesti. :shock: :shock: Sem pa bolj na pučas pa na pukonc domov prcijazu! Še zmeraj boljš kot pa s kišto. Dejte se letos spet pavrov ahtat! Pri nas spet veselo svoj oz. njihovih živadi zimski pridelek po cestah stresajo, ko ga proti njivam vozijo! :evil: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Jst tut sm se fceri pelal do Akrapovica pa nazaj z motorinom... 8) :D Vse skupi slabih 50km :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Jest sem dons naredu samo 10 km, do Lesc in nazaj(po opravkih) :evil: Samo mal ja mraz. :puppydogeyes: LP :lilangel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Dans pa ne bo nč s furanjem. Je preveč mrzlo in mokro :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Še dobro da sem učeraj izkoristila vreme kajti danes je kar mrzlo in mokro tako da ni bilo nič furanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Tudi jz danes furanja nic :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 jst pa se danes prvič letos pelala legalno. Kilometrov ni blo tolk velik, zato pa dogodivščin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Danes sem iz Kranja(štern) v Postojno pripeljal moj Novi motor za par let! JA Fazer 600 .....ljubica že počiva v garaži...je po 89 kilometrih pošteno utrujena!! pot je bila še kar prijetna ...me je zeblo kot p.... ma bi potrpel tudi....sam da je doma!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Marec 13, 2003 Deli Objavljeno Marec 13, 2003 Registriral zadevo! :!: Uf še sreča da se včas tudi vremenarji zmotjo!! :P :wink:Sm končno mel enkrat dost konjev (beri:drselo je tudi na suhi cesti k je guma tok mrzla)!!!Ja po uspešno opravljeni tehničnem pregledu in registraciji sem motor odrinil da je sploh vžgal (slab akumolator)! No tako vse skup me pršlo 92.000sit za registracijo + 8.000sit nov akumulator kar znese okroglih 100.000sit!! :oops: :roll: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Včeraj iz lisjakovega predavanja nazaj domov je bilo pa tako luštno gladko po :lol: :lol: cesti. :shock: :shock: Sem pa bolj na pučas pa na pukonc domov prcijazu! Še zmeraj boljš kot pa s kišto. Dejte se letos spet pavrov ahtat! Pri nas spet veselo svoj oz. njihovih živadi zimski pridelek po cestah stresajo, ko ga proti njivam vozijo! :evil: :evil: J.J.Roseau je nekoč davno zapisal: Nazaj k naravi..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Marec 14, 2003 Deli Objavljeno Marec 14, 2003 Cacy check your PM 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave