BaHa Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 sm ti ze povedu ... boli mene kurac al dirkas al drkas ....... ka je vazna kok ti gre ? bo sel 200 skoz 90 procenten ovink ? men se zdi da ja ... mhm :? k je pa mito res oh in sploh bolsi pa hitrejsi od ush 125tk :angry2: v cem je bolsi ?
reesko Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 sm ti ze povedu ... boli mene kurac al dirkas al drkas ....... ka je vazna kok ti gre ? bo sel 200 skoz 90 procenten ovink ? men se zdi da ja ... mhm :? v cem je bolsi ? a to za dirkanje pa drkanje je men namenjeno??
GrCaR Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 folk pa kaj vm je? :blink: Ma upam da se ne boste zarad končnih hitrosti spet kregal pa pospeški pa to :BUA: niste resni :slap:
reesko Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 sej z bahcom sva skregana :BUA: joke...mela sva nesporazum..zdej sva se pa zmenla...msn reši use :OK: pa kšno pivo tud :P ej grčar ti pa žiga bi se tud mogla kej poment...pa sam tko sm reku...nč ne mečem nazaj...sam povem
BaHa Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 (popravljeno) sej z bahcom sva skregana :BUA: joke...mela sva nesporazum..zdej sva se pa zmenla...msn reši use :OK: pa kšno pivo tud :P ej grčar ti pa žiga bi se tud mogla kej poment...pa sam tko sm reku...nč ne mečem nazaj...sam povem ki kej koga zkej se gre ? :kva2: ma ti si z mamo skregan kr si ji iz torbice ukradu dva bombona :P hehehe risko :slap: TUD mogla kej pomenit ? a se je kdo ze kej menu ? :D n wem no noben ni skregan tlele razn unih dveh pajacotov ... mrs. Grcar and mrs. zigc :D ajej v celju vas bomo spravl k pameti ... :D pol bosta za kazn castla pire :P BTW: dans sm mal zivcn ko mi je pedr od profa nataknu NMS .... :wacko: Popravljeno Marec 7, 2006. Popravil BaHa
reesko Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 a zdej pa vem zakaj te je trgal...joke
GrCaR Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 dej ne o tem v temi od mitota nabijat!
kađiva Objavljeno Marec 7, 2006 Opozori Objavljeno Marec 7, 2006 pobje vi ga mal serjete! :grrr :grrr :nono: :nono: vsakmu 10% opozoril :devil: :lol1: :lol1: dejte si vi eno temo sam za nabijanje odpret,če ne jo vam bom jz :grim
Dolenc™ Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Al jo že mamo. Sam očitno nč kej dost ne pomaga :closedeyes: Drugač pa, a lahko kdo dobi kje tiste gumice pa šravfke, ki pridejo za pritrditev oklepa?
JMatic Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 ej a kdo ve kok pride celotn paket vseh logarjev za mitovo masino ? mislm menjat vse da bojo vsi lepo novi hehe :blush:
BaHa Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 hm ... a mito ma ze original karbonsko armaturko pa stevce ?? pa a na stevcih pise slucajno cagiva ? ... kr so mi ful lepi jst bi kar nabavu uno skalo notr .. :P
k0ci Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 ma ja original kao karbon in nikjer ne piše cagiva :D razen CRC (cagiva research center)
RSmaniac Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Prvič slišm da bi imel karbonsko armaturko?
RSmaniac Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Aja nikol se sploh poglobu nism. Če ne pogledaš dobr mislš da je samo sivo.
BaHa Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 k0ci ti mas tud armaturko karbonsko kko si tisto naredu ?? :)
RSmaniac Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Kupil karbonsko folijo izrezal in nalepil .) vsaj mislim
k0ci Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 priznaj da si me vidu ko sm to delu :D ja tko sm ja zrezu, drgač ma pa mitofreak se mi zdi šablone za to (za mitota seveda)
RSmaniac Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 Česa pa mitofreak v zvezi z mitotom nima? :D
k0ci Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 mogoče novih logarjev? :D sej drgač mu morm pa rečt enkat če mi posod šablono za balanco
reesko Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 a ma kdo kšn cilinder za mitota za prodat???k jst mam zdej ulito pušo...pa bi jo mogu na novo ulit to je pa 25k..če ma kdo za prodat nej pove pa se bomo zmenil..pa čim prej.. aja pa zanima me kok se pozna če maš pušo al pa uno nikasil oblogo???ker una puša slabš odvaja toploto(to je gai reku on se bl spozna) in se kao mašina slabš vrti... help me :?
Aless Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 a ma kdo kšn cilinder za mitota za prodat???k jst mam zdej ulito pušo...pa bi jo mogu na novo ulit to je pa 25k..če ma kdo za prodat nej pove pa se bomo zmenil..pa čim prej.. aja pa zanima me kok se pozna če maš pušo al pa uno nikasil oblogo???ker una puša slabš odvaja toploto(to je gai reku on se bl spozna) in se kao mašina slabš vrti... help me :? Ce ti kaj pomaga mam jaz puso v kroski v cilindru not,pa se nic da neb dobro toplote odvajalo. Drugac pa se mi zdi da je pusa dosti cenejsa kot pa kaj drugiga!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se