Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

pomoje ta motor ne rab nobenih lepotnih dodelav :wub: :wub: :wub:

Objavljeno

ne poznam motorja (prav tako ne avtomobila), ki bi bil serijsko lepsi kot s kako okusno predelavo. mogoc mam pa sam js tak cudn okus, d so mi lepi mini blinkerji, eloksirane utezi balance, poliran aluminijast okvir, veliko karbona, itd... :hmm:

Objavljeno
mogoc mam pa sam js tak cudn okus, d so mi lepi mini blinkerji, eloksirane utezi balance, poliran aluminijast okvir, veliko karbona, itd... :hmm:

Se strinjam :grim . Dodatki karbona, manjših smerokazov, izpuha, šipe...motor polepšajo tako kot okraski na novoletnem dreveščku :D

Objavljeno

mogoce mas to s karobonom prou...

check this out!!!

post-1466-1102004469_thumb.jpg

Objavljeno

ni glih mito, je pa karbon. :)

ma kdo fotko od mitota s full-carbon oklepom?

Objavljeno

no cagive nimam mam pa se eno fotko k je ma motor CEU grust iz karbona... :) a ti na mail poslem da objavis?

pa tnx za tistole fotko na prejsni strani...

Peace!!!

Objavljeno

no temule jest recem kvalitetna izdelava ....... matr me zanima kko je to naredu .....

slika1

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

slika2

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Objavljeno

Ta je še pa od zadaj skoraj pravi ducati :OK: :OK: . Me prav zanima kakšen glas ima :hmm:

Objavljeno

Tle je pa 350ccm cagiva, no sam ubistvu to ni več mito :D .

mito%20016.JPG

Še več slikec pa TU!

Jst tud mojo zdele rihtam(vizualno), ko bo končano bom mal poslikov pa gor nalepu!

Objavljeno

no to je pa res ze lepo... :wub: :wub: :wub:

Objavljeno
Me prav zanima kakšen glas ima :hmm:

po vsej verjetnosti kot Mito s sportnim izpuhom in filtrom, ha? :hmm:

Objavljeno
Tle je pa 350ccm cagiva, no sam ubistvu to ni več mito :D .

mito%20016.JPG

Še več slikec pa TU!

Jst tud mojo zdele rihtam(vizualno), ko bo končano bom mal poslikov pa gor nalepu!

Tole pa kar ma neki konjicev... :naughty:

Objavljeno

@Dolenc: kva pa je to zaena mašina noter 350 ccm?

dva cilindra pa 350 se mi zdi,da je sam yamaha RD350 :hmm:

al se pa motim :doze:

mora pa kar fajn letet tole :OK:

Objavljeno

Se mal opravičujem k sem zaj**ov un link zgorej. O:-)

http://www.mito350.tk/

Evo tle gor se da vse najdet, user k je to naredu je pa Anand. No sej jih je več sam ta ma najlepš slikce :) .

Objavljeno

se prav sem kar dobr reku,da je to lahko edin yamaha RD350 :)

Objavljeno

kok HP pa ma pol? :?

Objavljeno

živjo mene pa zanima kakšen zakon imajo hrvati?

oz. če imajo tudi oni to 125ccm in 11kw? al majo samo 125ccm ker mislim da v it majo samo to???

Objavljeno

11kW... skor 100% k oni iz avstrije uvazajo motorje pa majo verjetn tud zakon tak ku avstrijci :)

peace!

Objavljeno

ksno uro nazaj sm se ravno odpravljal gledat kako bi naredil podstavek za mojo ljubico :> gledam tm okol gume pa feltne pa use narisem pa ze zazcnem rezat iz enih starih jeklenih cevi..... narezem jih nekako do polovice....pride mtka, pa prasa ce ze vem kaj mi je fotr iz avstrije prnesu. ok ne vem pa rezem naprej ....dobr mine dodatne pol ure pa pride mtka pa se 1x isto prasa:> pa men mal zacnejo klikerji delat ..... zatem sm izvedu da mi je fotr kupu ravno to kar sem jest delat ze eno uro .....:>

da ne bo ravno :topic:

aje kdo od vas slucajno ze u louisu gledou nalepke (une k so ubistvu sam crn outline...)? a so za kej ?

aja pa kje bi dubu nalepke za cagivo mito ? a kdo pozna ksnga ki bi mi jih naredu dobr pa ne drago ?

hmmm aja :> s kero barvo naj pobarvam cev od auspuha ? vem da jo bom s srebrno sam a je ksna kvalitetna firma al pa kej ? al rajs spoliram do konca? al dam kromat ?

she eno vprasanje :> menjau bi spredno spico. kero naj dam gor, da nau qrc pa da nau predrago? (firma)

hvala :> :P :P

Objavljeno
aja pa kje bi dubu nalepke za cagivo mito ? a kdo pozna ksnga ki bi mi jih naredu dobr pa ne drago ?
Eden je v Novem mestu k tiska nalepke, se mi zdi da 2mX2m nalepk pride 5k, tko da se mi zdi to kr pocen :). Grem jst zdej enkrat zdej k njemu tko da pol bom dobu mal bolj natančne informacije.

hmmm aja :> s kero barvo naj pobarvam cev od auspuha ? vem da jo bom s srebrno sam a je ksna kvalitetna firma al pa kej ? al rajs spoliram do konca? al dam kromat ?
Ja preden karkoli barvaš moraš avspuh dodobra pobrusit, da se barva lepo prime pa zarad rje, če jo maš kej. Jst sem tud mislu s kako "srebrno" barvo, sem že kupu krom barvo, sam pol sem se odloču za črno barvo, ki je prov za avspuhe tko da zdrži velke temperature. Pa moram rečt da pride črna dost lepš kokr pa če je krom barva, pa še mora bit namenska barva za to, ne pa kr nekej. Za barvo sem dav cca 2k. Glej da na embalaži piše da je barva namenjena za avspuhe al pa saj da piše za velke temperature.
Objavljeno

mislm da majo u louisu srebrno in crno prou za audpuhe ? grem drug tedn gor pogledat pa povem

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

mene pa zanima ce ma kdo mogoce ksne fotke od tanove mito? k nek sm gledu pa so kr iste foke za 04 pa 05 letnik... :doze:

ce ma kdo kej nej prlima... jest sicer mam neki iz intermota sam so prevelke za tle <_<

peace

Objavljeno (popravljeno)

tle so barvne sheme ;) sam nevem ce je 2005 model <_<

p.s.: ni naklucje da je CRNA prva :wub:

post-4450-1106872689_thumb.jpg

post-4450-1106872928_thumb.jpg

post-4450-1106873344_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Mte :)
Objavljeno

cena v Nemčiji za 05 letnik je 5000 EUR .)

Piše v Motorradovem katalogu.

lp cagiva

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!