Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Izgleda pa fenomenalno. Italijani so res mojstri designa:worship: glede ostalega si to ne bi vedno upal trditi.

Mahhh =) Meni spredaj deluje kot divja svinja =) Veliko lepši prejšni izgled...

Objavljeno

Meni je Ta novejši model edino Ozadaj Lepši...Spredaj pa mi je on Starejši model Lepši ;)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

mene zanima kolikšna je poraba pri nepredelanem??

Objavljeno

mene zanima kolikšna je poraba pri nepredelanem??

Huh čist odvisno. Nova verjetno kakšnih 7 litrov, odprta bi morala še manj. ( tanova Aprilija pije odprta tut pod 6 litrov :D Kar enostavno ni za verjet! :P )

Objavljeno

Huh čist odvisno. Nova verjetno kakšnih 7 litrov, odprta bi morala še manj. ( tanova Aprilija pije odprta tut pod 6 litrov biggrin.gif Kar enostavno ni za verjet! tongue.gif )

zakaj bi pa nova pila več kak odprta trance_11_confused.gif??

Objavljeno

matr je grd... ko ena svinja direkt :P

Mene bolj na kšno oso spominja xD Bi ga pa meu takoj :D Verjetno edini v SLO :P SP 525

Objavljeno

matr je grd... ko ena svinja direkt :P

bl vombat :lol1:

Objavljeno

Mislim da če bi ohranili samo prejšnje luči, bi bila zadeva veliko ljepša =)

Objavljeno

Mislim da če bi ohranili samo prejšnje luči, bi bila zadeva veliko ljepša =)

sej poj bi pla pa ze cist ista... itak so spremenil samo luči, sprednji del maske pa zadek od sedeža nazaj... ostalo je pa vse isto kot na stari...

Objavljeno

Kaj a na tej je biu res gruš zvit al kaj? Kdo ve kaj več? :)

Moti me ker sta feltne različne barve ...

Objavljeno

Kaj a na tej je biu res gruš zvit al kaj? Kdo ve kaj več? :)

Moti me ker sta feltne različne barve ...

Ja normalno da sta feltni drugačne barve...verjetno je s sprednjim koncem priletel. Zvil se je spoj med prednjimi vilicami ter gruštom, kar pa ni za popravljat, ker ne bo nikoli več pravilno.

Mene samo luči motijo...druge spremembe so vse ql :rolleyes:

Objavljeno

Ja normalno da sta feltni drugačne barve...verjetno je s sprednjim koncem priletel. Zvil se je spoj med prednjimi vilicami ter gruštom, kar pa ni za popravljat, ker ne bo nikoli več pravilno.

Mene samo luči motijo...druge spremembe so vse ql :rolleyes:

Govoriš točno za tega al se to ponavadi zgodi?

Objavljeno

feltna je bla manjana to se vid... zakaj bi feltno menjal če ni bla poškodovana. kadar pa feltno poškoduješ pa dvomim de zvozis situacijo po kolesih...

Objavljeno

Me prav zanima kako hitro je šlo ko je zletel s ceste. Sicer pa ke Cagiva dokaj falila s tem Mitotom. Zadek je sicer :trance_27_notworthy: , od spredaj pa mi deluje kot kakšna osa :D .

Objavljeno

To je bol oblika za nostalgike, ker je oblika cagivinega motorja iz gp500 časov.

Problem je pa da potencialni kupci, se pravi najstniki, ravno ne morejo biti nostalgiki :D

Objavljeno

Men je pa lihk uspred všeč :) Tak nabuliran :) so lepši motorji, sam ta tut ni grd :)

Objavljeno

Govoriš točno za tega al se to ponavadi zgodi?

Govora o tej cagivi je že blo na forumu. Sicer ne vem kdo je potrdil to da ima zvit grštel odspredaj...

Objavljeno

ve kdo kaj več!? Vzgem zadnjič motor pa ga pustim v leru da tece malo , pa se na 1x vgasne pa noče več nazaj vžgat.. pa sem svečko ven vzel pa očisto,prevero če ma iskro dal nazaj not pa nič :S... se je ze komu to dogajalo ?

vcasih se mi zdi da malo zavergla sam nazaj vgasne takoj :S

Objavljeno

ve kdo kaj več!? Vzgem zadnjič motor pa ga pustim v leru da tece malo , pa se na 1x vgasne pa noče več nazaj vžgat.. pa sem svečko ven vzel pa očisto,prevero če ma iskro dal nazaj not pa nič :S... se je ze komu to dogajalo ?

vcasih se mi zdi da malo zavergla sam nazaj vgasne takoj :S

Ga že doug nisi laufal?? Spucaj frgazr če se ti zdi da je zapacan... pa maš dost bencina :P?? Se mi je že zgodl zto sprašujm hehe

Objavljeno

hehe mam bencin pa take fore ja :D.. sam ko sem svečko ven vzel je bla cela mokra od bencina.. tak da pomojem to ni :S

Objavljeno

hehe mam bencin pa take fore ja :D.. sam ko sem svečko ven vzel je bla cela mokra od bencina.. tak da pomojem to ni :S

Si mel mogoče zaug do konca? Pa se je pol tok mašina segrela, da je blo že preveč bencina in jo je zato zalil?

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

en lep pozdravček:P

mene p zanima nekej, sicer je supercity in ne mito ampk mašina je enka pa še pr temi supercity nedobim odgovora :BUA:

zanima p me če majo ti motorji tud neko blokado elektronsko (C.D.I če se nemotm) kot aprilije rs in d jo lahko doma prekinš in motor lepše laufa pod niskimi oz srednjimi obrati? zanima me še kje se pri supercity nahaja katalizator oz neka blokada v avspuhu ( naj bi bila v resonančni cevi?) in pa še zadnje uprašanje, da naj bi bila še ena blokana na ventilu?

se že vnaprej zahvaljujm za odgovore in opravičujm kr je mal OFF;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!