Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ne, dvomm da me je nategnu ker prejše lamele so mi zdrsavale, te mi pa ne, sm mi gre na živce k čist proti koncu prime. Dons sm biu pri serviserju in mi je reku da je možno da mi svečka crkne ker ni pravilno nastavljen forgazr.

Objavljeno

Ne, dvomm da me je nategnu ker prejše lamele so mi zdrsavale, te mi pa ne, sm mi gre na živce k čist proti koncu prime. Dons sm biu pri serviserju in mi je reku da je možno da mi svečka crkne ker ni pravilno nastavljen forgazr.

Če so nove lamele more sklopka prjet na začetku...

To da ni pravilno nastavljen fergazer sm ti že js učerej povedu :P Če bi bil od kje blizu bi ti ga lahko js nastavu ;)

Objavljeno

Glede obratov, bi tudi bilo možno, da je v fergazerju smet?

Je moj ate mel podobn problem pr hornetki, sam pol so kr zamenjal fergazer, ker je tut motor dolg stal.

Objavljeno

Je moj ate mel podobn problem pr hornetki, sam pol so kr zamenjal fergazer, ker je tut motor dolg stal.

Vrjemi da pr njemu je kriv razštelan fergazer in ne smet ;) Ker če bi meu smet bi mu na visokih obratih trokiralo ker motor ne bi dobu dovolj bencina, tako pa mu ga zamori ko odpre gas do konca, ko bo nastavu fergazer tko kot je treba ne bo več meu tega problema ;)

Objavljeno

Trokira ponavadi ko je preveč goriva, recimo zapacan zračni filter. Če zamuka kot krava ko odpreš gas, je pa velika verjetnost, da ne dobi dovolj goriva. Lahko pa tudi že sama svečka vpliva na marsikaj, ali pa olje. Je pa problem pri teh motorjih nastavljat fergazer, ker rabiš kar nekaj časa in vsaj ene par diz, za bolj natančno nastavitev pa tudi različne modele igel, moraš pa biti tudi siguren da je vse spucano. Potem se ti pa airbox zapaca pa vreme spremeni in spet ni to to, ampak vsaj približno OK dela.

Objavljeno

Ja lahko je zamašen frgazer, pipica oz morebitni filter goriva, oddušek na tanku, nepravilno nastavljen plovček,.... Lahko pa tud zamašen zračni filter oz nekje vleče fouš luft. Tudi (pred)vžig ni izključen ampak po moje maloverjeten. Prek foruma je težko točno ugotovit kaj je.

P.S.-Oče naj takoj menja mehanika!!! Gospod ga je svetovno nategnu.

Objavljeno

motor mi ni pounu baterije, no pol ko sm menjau varovalko (jo je skurlo) je use normalno pounilo. zdej pa se mi je spet kr tko u zelo kratkem casu spet akumulator spraznu..kaj bi lahko blo narobe? kak stik mogoče?

Objavljeno

Pomeri koliko ti polne-okoli 14,6V pri obratih malo višjih od štandgasa (poglej v servisno knjigo za točne vrednosti). - pa poročaj.

Objavljeno

Varovalko sigurno ni odneslo brez razloga. Najverjetneje nekaj hodi v stik kjer ne bi smelo, pomeri zaenkrat napetost polnjenja, nato pa bi bilo dobro pomeriti še porabo toka s tokovnimi kleščami ali multimetrom in bi tako hitro ugotovil napako.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Če kdo rabi kakšne dele za mitota naj mi piše na zs :D

Objavljeno

Ostal je še gištel, kolesa in še par malenkosti :D

Objavljeno

Ostal je še gištel, kolesa in še par malenkosti :D

Števci so še ostali? :P Pa Budacki rabi magnet, če je še :)

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

živijo sm tim in se mal poznam z speedfighttuning pa ma zanima če kdo kaj ve o tejle http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6653041

pač kaj o preteklosti motorja

sicer pa je letnik 98 in ne 02 ma 7 speed in mikunija več pa nevem

Objavljeno

živijo sm tim in se mal poznam z speedfighttuning pa ma zanima če kdo kaj ve o tejle http://www.avto.net/....asp?ID=6653041

pač kaj o preteklosti motorja

sicer pa je letnik 98 in ne 02 ma 7 speed in mikunija več pa nevem

O Tim :D Lej, ta motor je mel že tolko lastnikov da boš težko dobu enga ki bo poznal celo zgodovino motorja, tko da najboljše da pokličeš tipa in se zmeniš da ga prideš sprobat in boš hitro vidu kolko je ura ;)

Objavljeno

aha em pa se vam zdi ok ?

Objavljeno

aha em pa se vam zdi ok ?

Po slikah je težko rečt, je treba zadevo videt u živo, takrat komej vidiš kako je dejansko stanje ;)

Objavljeno

Sam res, tele Cagive menjajo lastnike na 2 mesca, če ne še prej. Enih 10 v Sloveniji se jih pomoje skos vrti v nekem krogu hitrega menjavanja lastnikov, več jih pa že tako skoraj ni.

Objavljeno

Eh se ne...usaj za raptor lahko to rečem. Prodajam že pol leta in nobenega zanimanja...

Objavljeno

Sam res, tele Cagive menjajo lastnike na 2 mesca, če ne še prej. Enih 10 v Sloveniji se jih pomoje skos vrti v nekem krogu hitrega menjavanja lastnikov, več jih pa že tako skoraj ni.

Moje nisem vidu na netu dokler je ni prejšnji lastnik dal v oglas, in potem sem ga poklical, se dogovoril za ogled, motor sprobal in videl da je kot nov, ter ga vzel ;) Se je pa pr meni ta krog hitrega menjavanja lastnikov nekako zaključu, ker mi je ta motor res tako zakon, da ga še en lep čas nimam namena prodat :P

Objavljeno

Eh se ne...usaj za raptor lahko to rečem. Prodajam že pol leta in nobenega zanimanja...

Mah ja, to je od motorja do motorja različno...js recimo sm Hondo NSR prodal v 2 mescih... Se pa nasplošno 2-T 125-ke vedno manj prodajajo...

Objavljeno

Res je razlika med raptor pa mito, ker vsi ti mulci (čeprav sem tudi še jaz) vidijo samo, da motor zgleda čim bolj "športen". Da bi imel toliko denarja in bi se odločal med mito in raptor, bi skoraj sigurno vzel slednjo, mašine pa so tako iste.

@speedfight moj post je letel predvsem na 2 rdeči in 2 lucky strike, ki so se prodajale že leto nazaj, do zdaj pa sem že sigurno vsako videl ponovno na oglasih (skoraj prepričan sem, ker sem bil takrat zagret za njih).

Objavljeno

Ta lucky exploer ni ista kot se je prej prodajala (prej se je prodajala moja bivša) ta je pa druga

Objavljeno

Nekje okoli maja sta se prodajali 2 identični, samo lokacije so bile različne.

Objavljeno

Moja je bla tista ki jo je prodaju en na koroškem fak bi se najraje pretepu ker sem jo prodal :(

Objavljeno

a prodaja kdo cagivo mito?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!