zyabo Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Ne, dvomm da me je nategnu ker prejše lamele so mi zdrsavale, te mi pa ne, sm mi gre na živce k čist proti koncu prime. Dons sm biu pri serviserju in mi je reku da je možno da mi svečka crkne ker ni pravilno nastavljen forgazr.
speedfighttuning Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 Ne, dvomm da me je nategnu ker prejše lamele so mi zdrsavale, te mi pa ne, sm mi gre na živce k čist proti koncu prime. Dons sm biu pri serviserju in mi je reku da je možno da mi svečka crkne ker ni pravilno nastavljen forgazr. Če so nove lamele more sklopka prjet na začetku... To da ni pravilno nastavljen fergazer sm ti že js učerej povedu Če bi bil od kje blizu bi ti ga lahko js nastavu
Whitee Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 Glede obratov, bi tudi bilo možno, da je v fergazerju smet? Je moj ate mel podobn problem pr hornetki, sam pol so kr zamenjal fergazer, ker je tut motor dolg stal.
speedfighttuning Objavljeno Oktober 2, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2012 Glede obratov, bi tudi bilo možno, da je v fergazerju smet? Je moj ate mel podobn problem pr hornetki, sam pol so kr zamenjal fergazer, ker je tut motor dolg stal. Vrjemi da pr njemu je kriv razštelan fergazer in ne smet Ker če bi meu smet bi mu na visokih obratih trokiralo ker motor ne bi dobu dovolj bencina, tako pa mu ga zamori ko odpre gas do konca, ko bo nastavu fergazer tko kot je treba ne bo več meu tega problema
mitiž46 Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Trokira ponavadi ko je preveč goriva, recimo zapacan zračni filter. Če zamuka kot krava ko odpreš gas, je pa velika verjetnost, da ne dobi dovolj goriva. Lahko pa tudi že sama svečka vpliva na marsikaj, ali pa olje. Je pa problem pri teh motorjih nastavljat fergazer, ker rabiš kar nekaj časa in vsaj ene par diz, za bolj natančno nastavitev pa tudi različne modele igel, moraš pa biti tudi siguren da je vse spucano. Potem se ti pa airbox zapaca pa vreme spremeni in spet ni to to, ampak vsaj približno OK dela.
trojan69 Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Glede obratov, bi tudi bilo možno, da je v fergazerju smet? Je moj ate mel podobn problem pr hornetki, sam pol so kr zamenjal fergazer, ker je tut motor dolg stal. Ja lahko je zamašen frgazer, pipica oz morebitni filter goriva, oddušek na tanku, nepravilno nastavljen plovček,.... Lahko pa tud zamašen zračni filter oz nekje vleče fouš luft. Tudi (pred)vžig ni izključen ampak po moje maloverjeten. Prek foruma je težko točno ugotovit kaj je. P.S.-Oče naj takoj menja mehanika!!! Gospod ga je svetovno nategnu.
2pack2 Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 motor mi ni pounu baterije, no pol ko sm menjau varovalko (jo je skurlo) je use normalno pounilo. zdej pa se mi je spet kr tko u zelo kratkem casu spet akumulator spraznu..kaj bi lahko blo narobe? kak stik mogoče?
trojan69 Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Pomeri koliko ti polne-okoli 14,6V pri obratih malo višjih od štandgasa (poglej v servisno knjigo za točne vrednosti). - pa poročaj.
mitiž46 Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Varovalko sigurno ni odneslo brez razloga. Najverjetneje nekaj hodi v stik kjer ne bi smelo, pomeri zaenkrat napetost polnjenja, nato pa bi bilo dobro pomeriti še porabo toka s tokovnimi kleščami ali multimetrom in bi tako hitro ugotovil napako.
DIINGGO Objavljeno Oktober 11, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2012 Če kdo rabi kakšne dele za mitota naj mi piše na zs
DIINGGO Objavljeno Oktober 12, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2012 Ostal je še gištel, kolesa in še par malenkosti
speedfighttuning Objavljeno Oktober 13, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2012 Ostal je še gištel, kolesa in še par malenkosti Števci so še ostali? Pa Budacki rabi magnet, če je še
timhs4444@hotmail.com Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 živijo sm tim in se mal poznam z speedfighttuning pa ma zanima če kdo kaj ve o tejle http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6653041 pač kaj o preteklosti motorja sicer pa je letnik 98 in ne 02 ma 7 speed in mikunija več pa nevem
speedfighttuning Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 živijo sm tim in se mal poznam z speedfighttuning pa ma zanima če kdo kaj ve o tejle http://www.avto.net/....asp?ID=6653041 pač kaj o preteklosti motorja sicer pa je letnik 98 in ne 02 ma 7 speed in mikunija več pa nevem O Tim Lej, ta motor je mel že tolko lastnikov da boš težko dobu enga ki bo poznal celo zgodovino motorja, tko da najboljše da pokličeš tipa in se zmeniš da ga prideš sprobat in boš hitro vidu kolko je ura
timhs4444@hotmail.com Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 aha em pa se vam zdi ok ?
speedfighttuning Objavljeno November 16, 2012 Opozori Objavljeno November 16, 2012 aha em pa se vam zdi ok ? Po slikah je težko rečt, je treba zadevo videt u živo, takrat komej vidiš kako je dejansko stanje
Whitee Objavljeno November 16, 2012 Opozori Objavljeno November 16, 2012 Sam res, tele Cagive menjajo lastnike na 2 mesca, če ne še prej. Enih 10 v Sloveniji se jih pomoje skos vrti v nekem krogu hitrega menjavanja lastnikov, več jih pa že tako skoraj ni.
znj Objavljeno November 16, 2012 Opozori Objavljeno November 16, 2012 Eh se ne...usaj za raptor lahko to rečem. Prodajam že pol leta in nobenega zanimanja...
speedfighttuning Objavljeno November 16, 2012 Opozori Objavljeno November 16, 2012 Sam res, tele Cagive menjajo lastnike na 2 mesca, če ne še prej. Enih 10 v Sloveniji se jih pomoje skos vrti v nekem krogu hitrega menjavanja lastnikov, več jih pa že tako skoraj ni. Moje nisem vidu na netu dokler je ni prejšnji lastnik dal v oglas, in potem sem ga poklical, se dogovoril za ogled, motor sprobal in videl da je kot nov, ter ga vzel Se je pa pr meni ta krog hitrega menjavanja lastnikov nekako zaključu, ker mi je ta motor res tako zakon, da ga še en lep čas nimam namena prodat
speedfighttuning Objavljeno November 16, 2012 Opozori Objavljeno November 16, 2012 Eh se ne...usaj za raptor lahko to rečem. Prodajam že pol leta in nobenega zanimanja... Mah ja, to je od motorja do motorja različno...js recimo sm Hondo NSR prodal v 2 mescih... Se pa nasplošno 2-T 125-ke vedno manj prodajajo...
Whitee Objavljeno November 16, 2012 Opozori Objavljeno November 16, 2012 Res je razlika med raptor pa mito, ker vsi ti mulci (čeprav sem tudi še jaz) vidijo samo, da motor zgleda čim bolj "športen". Da bi imel toliko denarja in bi se odločal med mito in raptor, bi skoraj sigurno vzel slednjo, mašine pa so tako iste. @speedfight moj post je letel predvsem na 2 rdeči in 2 lucky strike, ki so se prodajale že leto nazaj, do zdaj pa sem že sigurno vsako videl ponovno na oglasih (skoraj prepričan sem, ker sem bil takrat zagret za njih).
ludiluka Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 Ta lucky exploer ni ista kot se je prej prodajala (prej se je prodajala moja bivša) ta je pa druga
Whitee Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 Nekje okoli maja sta se prodajali 2 identični, samo lokacije so bile različne.
ludiluka Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 Moja je bla tista ki jo je prodaju en na koroškem fak bi se najraje pretepu ker sem jo prodal
timhs4444@hotmail.com Objavljeno November 17, 2012 Opozori Objavljeno November 17, 2012 a prodaja kdo cagivo mito?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se