Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

No ne hvali dneva pred nočjo. Medtem k se mi z rskami vozmo vi popravlate mitote doma, vsaj tko je blo ene dva tedna nazaj kokr se spomnm. K vem že slišat je pr mitotu iz mašine kako ropota batni obročk. Pa to ne sam pr določenem primeru ampak sm to že pr dveh slišu. Pa zapelu sm že v velko lukno pa mi ni nobenga nosilca za luči zlomil tko da ne govor kr ni res. A si pomislu da je biu mogoče nosilec za luč že nalomlen pa je blo potrebn sam še en velik treslaj pa je počl. Da nebi govoru o mitotovem zadnjem zicu k bratranc pele enga pa ma use udrt notr pa spokano plastiko. Obratomer zgleda kokr bi biu montiran v kšni Yugici če bi ga takrat mela. Če ga hočeš užgt pa da maš v prestavi pa na tački ti skoč naprej, kar aprilia ne. Peleš se na mitotu da bi lohk reku da že ležiš, pa žešče stabilizator krmila ti res ful pomaga ja k ma tako moč da ti krmilo skor nč ne miruje. Ne govort čez aprilio, ker ma mito še več pomanjkljivosti kokr Aprilia. Pa polini kit ma zdj že kr velik kilometrov za sabo pa dela mašina zelo dobr k je bla lepo na servisu in ni nč narobe medtem ko odlični mito 7-speed od frenda večinoma miruje v garaži pa čaka na dele. Sej lahko da je oblika ducatijeva sam mašina je pa od cagive, ki pa ni nevem kok znan motor po svetu je že potem aprilia velik pred cagivo. <_<

Objavljeno

Aja pa mitota mamo doma od bratranca in RSko pa se mi ni biu noben užitk vozt na mitotu.

Objavljeno

Cagiva, da ni znana po svetu, hm.... Nevem če bo to držalo. Al cagiva ni samo mito :)

Sicer pa vsak vozi kar mu paše :)

Objavljeno

To maš prov vsak vozi kr mu paše, pa vsakmu bo motor, ki ga vozi najboljši. Me pa motjo izjave kjer govori čez aprilijo, o mitotu pa vse najbolše.

Objavljeno

ok vscka pac zanese pa pove ker mu gre pac na kur.. ker vsi nekej govorijo kok je njihov motor najbolsi pa naj bo to mito, rska al pa kerkol drug. sicer se ne postavlam na nobeno stran ampak men osebno se mito tut bolse pele kot aprilia res pa je da aprilije nisem tok prepelou kokr mitota ....

sicer pa mocno dvomim da se mito najbolj kvar :eek: ....ampak.. brez veze kej o tem govort ker bodo s5 neumne debate ....

vsakmu svoj motor, pa basta. konc.

weerus 170 kit obstaja od polinija kokr jest vem. za ceno pa nebi vedu. lahko prasam mehankarja k grem jutr po motor :naughty:

pee5d4 miska me jebe u glavo O:-)

Objavljeno

aja weerus drgac se ti pa splaca pogledat na ebay.de k majo kite ful pocen. sicer vprasljive kvalitete, ampak pozanimas se pa lahko tule

Objavljeno
No ne hvali dneva pred nočjo. Medtem k se mi z rskami vozmo vi popravlate mitote doma, vsaj tko je blo ene dva tedna nazaj kokr se spomnm. K vem že slišat je pr mitotu iz mašine kako ropota batni obročk. Pa to ne sam pr določenem primeru ampak sm to že pr dveh slišu. Pa zapelu sm že v velko lukno pa mi ni nobenga nosilca za luči zlomil tko da ne govor kr ni res. A si pomislu da je biu mogoče nosilec za luč že nalomlen pa je blo potrebn sam še en velik treslaj pa je počl. Da nebi govoru o mitotovem zadnjem zicu k bratranc pele enga pa ma use udrt notr pa spokano plastiko. Obratomer zgleda kokr bi biu montiran v kšni Yugici če bi ga takrat mela. Če ga hočeš užgt pa da maš v prestavi pa na tački ti skoč naprej, kar aprilia ne. Peleš se na mitotu da bi lohk reku da že ležiš, pa žešče stabilizator krmila ti res ful pomaga ja k ma tako moč da ti krmilo skor nč ne miruje. Ne govort čez aprilio, ker ma mito še več pomanjkljivosti kokr Aprilia. Pa polini kit ma zdj že kr velik kilometrov za sabo pa dela mašina zelo dobr k je bla lepo na servisu in ni nč narobe medtem ko odlični mito 7-speed od frenda večinoma miruje v garaži pa čaka na dele. Sej lahko da je oblika ducatijeva sam mašina je pa od cagive, ki pa ni nevem kok znan motor po svetu je že potem aprilia velik pred cagivo. <_<

Se strinjam, AMPAK, je Honfa kar se tiče kvarljivost najzakonejša...

Objavljeno
Se strinjam, AMPAK, je Honfa kar se tiče kvarljivost najzakonejša...

ti s štirko se pa ne vmešavaj :BUA: [joke]

lp, boris

Objavljeno

Kaj maš pa ti frajer? Kolkr sm jest tle na forumu, že vem neki, OK...

In jutri grem iskat NSRo, zato se pripravite na spremembo avatarja .)

Objavljeno

u zdej pa dimmni burek začeu :angry: grozit :angry: :D fantej bojte se ga!!! .) :devil:

Objavljeno

u zdej pa dimmni burek začeu :angry: grozit :angry: :D fantej bojte se ga!!! .) :devil:

Objavljeno (popravljeno)

...a ma kdo kej povedat čez CAGIVO mogoče???!! :angry2: ... :naughty:

...fantje resnica boli,jebi ga,....tko je Cagiva je še zmer najhuj serijski cesten motor pa konc debate :devil: ....

Evo zdej pa tko,...kar se zanesljivosti agregata in ostalih stvari tiče...če bi vsi vzdrževali in delali servise tko kt piše v navodilih,ne bi blo nobenih problemov z njimi,...ker pa to "majstri" bl slab delajo in se motorjev lotevajo "fušarji" in neki "dohtarji" za motorje pa ni čudno,da je 90% Cagiv pr nas zjebanih,ribajo,..... <_< ...fantje to je na pol dirkalna mašina,tle ni šparanja z denarjem,...če hočte bit najhitrejši,najbl opazni,in met motor z najboljšo opremo in lego na cesti pol je to Cagiva MITO :devil: ....če pa hočte čim cenej prit čez sezono,pa še vseen cestaka imet pol je pa za vse vas idealna CBR125 :blush: ....

...tud men gre na ku*** k eni pametujejo skoz :"...eh cagive ribajo,to je italijan,vse se kvar..."....bla,bla,bla... :BUA: ....

..jz pravm,kdor psihično in finančno ni pripravljen na nakup Cagive bol da jo ne kupi,....ker posledica tega so zjebani motorji,k se prodajajo pr nas... .)

...pa tud eni pametujete tuki,...dejte no kok cajt ste tuki na forumu,da ste že neki težki poznavalci motorjev,sej vem puberteta je zajebana :lol1: ...

lp cagiva B)

P.S. aja pa eden je reku,da Cagiva ni znana po svetu,....ammm a si mogoče vedu,da je zmagala na Paris-Dakar, da so vozili GP500 (Barros,Kocinski,...),...celo Rossi je v intervjuju povedal,da mu je best road motorcycle Cagiva 125,.....najbr tega nisi vedel... .) :) ....

..aja pa še to,...da ne bo kdo zdej mislu,da Aprilio zaničujem,ne sploh ne....se mi zdi zlo huda konkurenca Cagivi,...samo pika na i ji manjka :OK:

Popravljeno . Popravil cagiva
Objavljeno

hja, nevem, sam kolkr jest vidm tle na forumu se sam tem ku majo cagive kvarjo stvari, pač kvaliteta ni taka kot pri hondi, tudi Ducatiji "slovijo" po tem, vem za ene par primerou ko je blo treba šravfe potisnt, ko je enmu celo grušt poču-sam od sebe, ni padu al kej...

Pr hondi ali pa yamahi, kawi tega pomoje ne boš nikol vidu.., je pa res da je Mito res super športnik, sam raje kupiš 600

Objavljeno
hja, nevem, sam kolkr jest vidm tle na forumu se sam tem ku majo cagive kvarjo stvari, pač kvaliteta ni taka kot pri hondi, tudi Ducatiji "slovijo" po tem, vem za ene par primerou ko je blo treba šravfe potisnt, ko je enmu celo grušt poču-sam od sebe, ni padu al kej...

Pr hondi ali pa yamahi, kawi tega pomoje ne boš nikol vidu.., je pa res da je Mito res super športnik, sam raje kupiš 600

..ja itaq,sej nisem reku da je bolš od Honde,daleč od tega vem ker jo mam hondo zdej .) ...sam če misliš NSR-ko,ja sej ni slab motor,sigurno dela in je manj problemov z njo,sam pa tud manj leti,ima slabšo opremo in tako naprej :) ...

...ah Ducati...tud to je zgodba zase,...tud z njim je tko kt s Cagivo,...reden servis pa dela .) ....pa ne verjam vse kar slišiš .)

Objavljeno

ja cagivamito to je drugače kot pri ostalih 125tkah glede zvoka itd.... pa če za mitota skrbiš ti nima kaj zaribati (nekaterim ki pa dajejo slabo olje v mašino kot npr: valvoline za1k al pa TTS- na italjanskem foromu piše da je to smrt za mitote res pa da je pri nas liter motula 600 blizu 4k in da je težko vzdrževat da raje ne govorim o motulu 800 ki pa je še dražjein boljše pri nas pa sploh ne vem če ga prodajajo saj večina mulcev pravi da se to ne splača. HMHM malo bi se zamislil nad tem kako in kermu se mitoti kvarjo.

Objavljeno

Ja pa dimni drugače je moj frend menov bt pri yamahi dt 125 pa ne zato ker mu je ribnla mel je pač 25k km pa je bil že pošteno zmahan. A kaj je bilo z novim batom??? ribnu mu je ker je bila napaka na batu(pa da navš reku da je blo to zato ker sta bila bat pa cilinder drugačne velikosti - ne ker je dal cilinder brusiti po batu.)

od takrat naprej yamaha adijo honde pa še vedno rulz sam ko ma nsr ene 10KM premalo :(

Objavljeno

Mene poslušite pobci, lejte od kdaj sem jaz na forumu.

NSR je zakon med 125-kami.

Objavljeno

Eni so še dle pa nimajo motorja :P

Objavljeno

se popolnoma strinjam s cagivo in tako pac je....glede tega da mi sraufamo mitote vi pa se vozite z apriliami pa ne bo drzalo mel sem 2 razlicna mitota in prvi mi je 2 leti nazaj delal brez problema celo sezono le redni servisi sam skoda k sm ga mogu prodat zaradi KW...ta drugi pa se wedno dela brez problema in tudi bo delal(pac mel ga je mehanik)...se nekaj zakaj se mi mito bolse dopade mogoce mate vi 2 motorja ja od tega ti vozis aprilio bratranec pa cagivo jest sm btw oba mtorja mel in jih nisem samo SPROBAL kot nekateri in nosilec za luci brez skrbi da ni bil nalomljen ipd ker walda vzamem wse plastike dol in pogledam ce je kaj narobe ko dobim kak drug motor in glede tega da to ni res...lepo te prosm a razumes da sm to dozivu na lastne oci tk oda ne mi to govort...aja se to obratomer je cist okey(vsak ma svoj okus) glede tega da pa mas motor v prvi prestavi in ga hoces vzgat in skoci naprej...na-a to pa ne bo drzalo namrec vzge brez problema newem od kje ti to...mas dosti kilometrow ja zakaj pa ne in zakaj od frenda mito miruje moj dela se wedno brez problema in grem stavit da mam sigurno wec kilometrow kot ti...in se to glede oblike ja to je to kar cagivi daje izgled kopija dukatijewe oblike in wsak bo najprej pomislu da je to ducati...aprilia je pa le aprilia in ce ne bi mela 125ka na lewi strani izpuha in bele tablice bi jo marskdo zamenjal se za 50ko...tastare so pa swoja zgodba k so drugacne

Objavljeno (popravljeno)

Kaj je že tista novela k je cela napisana brez ločil?

( :topic: )

Ko ga verglaš v prvi, vsak motor skače naprej.

Popravljeno . Popravil Grilzz
Objavljeno

Meni ne skoči naprej če držiš kuplungo tko da ne vem mogoče zjebana kuplunga ??? sej veš slavni napis aprilia kvaliteta ki zmaguje - vprašanje veliko?

Objavljeno
Kaj maš pa ti frajer? Kolkr sm jest tle na forumu, že vem neki, OK...

mel sem mitota en let pa pol pa mi ni ribnal

mašine nism prčknal kej ker ko sm ga kupu je mel kao 17k km pa naj nebi bil bat zamenjan. Jst sm ga kr pustu ker sm mislu da bo itak rabnal pol pom pa dal kit not pa nič, ni crknal po enem mescu, ne po enem letu, kuru sm pa samo tts ker motula nism dobu pr nas. Se pa trenutno vozi nekje po vrhniki al tm nek, model pa me še ni klical nazaj, češ da bi blo kej narobe.

motor bo delu fajn sam tolk doug dokler boš vsaj mal pazil da ga ne turiraš hladnga pa da je vsaj pribljižno vredu alje not.

:blink: :blush:

lp, boris

Objavljeno

Ja verjamem, sam kukr vidm na forumu, majo Mito-mani več problemov kot pa apriljaši in Hondaši...

Objavljeno

Jest bi mel rajš hondo kot aprilio, samo da bi kam šla. Vozim italjana in vem, da je prvi in zadnji, princip pač :P

Objavljeno

Tu sm hotu slišat

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!