Skoči na vsebino

Cagiva Mito

mrta3

Priporočene objave

jest po pravic povedan ne opazim razlike :> ampak mi agip zadisi ko prtisnes gas :> sj ce ga ne bom dobil bom itak motula600 kupvau...

ps.: vem da ne skodi :>

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zto k zdj ni gnar :cry: :cry:

cakam da zavarovalnca neki zmuti za kolen (baje se mi obeta 200k+ zarad poskodbe :> kdo se bo sekirou haha) sam, shhhh

:wink:

hm ja vem :topic: ....

no ja, uglavnem zdj ni gnara :>

Popravljeno . Popravil mitofreak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mitofreak v vodicah na agipu še zdj niso dobl full sintetica sm biu učer tm sm za foro pogledu. Nimajo ga že od takrat k je naju pral k sva šla iz logatca :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmz... razmišljam nekaj da bi dal mitota v celoti preštrihat na floroscentno rumeno z felnami in vsem kaj pravite ?

aja je že moj heh v idino doma še ga ni! V petek upam da bo že doma :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest skorej upam zagotavljat da je orig. barva letnika 98 najlepša vsaj meni saj so isto pobarvani tudi nekateri letniki ducatija (916) glede olja se pa nebi zajebaval z valvoline! :OK: MOTUL 600 :OK: je še zmer zelo dobro olje za mitota in ti s temu ne sme ribnit razen prevelike obrabe bata, navijanje mrzlega mottorja,.......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej pejt pogledat v to trgovino z avtodeli zravn taglavne Petrolove pumpe na Zl. Polju tm zravn k je AMD Kranj pa BTŠ šola zgorej,tm sem ga jz kupoval sam ne vem a ga majo še .)

hehe, trgovina se imenuje AC Avto, majo pa se ta ole ja ;) stane pa okol 3,4k nism pa cist zihr... uglavn na zalogi je pa sigurn, 100% :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo strehca pobrusena, in pobarvana....sicer je tole sele taprva plast hehe, pa sraufi bojo tut beli :>

59KG0017.jpg

59KG0018.jpg

ps.: aja brava je crna mat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

brusu sm s smirglom napopanim na descico hehe :>

barvam pa s sprejemm ki mi ga je priporocil en delouc u merkurju (bomo vidl ce se bo obneslo :> ). bom pa na sredi she naredil eno debelo belo crto pa na vsaki strani eno tanko (ducati) pa ducati logo na sredino, pol pa she vse prelakirou na tanko zarad nalepke

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolk fin šmergel?

Pa to da bi ga u ducatija transformerov se mi pa ne zdi, naj se vidi da voziš Cagivo!!!!

Drugače pa jst bom tud mojo zdej čez zimo mal poštimov, pa še mal razmišljam kako. Lucky explorer varjanta mi je ful lepa

post-4351-1129918817_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

haha lepo lepo no tako danes sem dobil mitota sicer onega za dele :> ampak je ze nakaj hehe ju3 pa upam da bom dobil še onega ko je v delujočem stanju komi čakam wiii :) :afro1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

59L70020.jpg

mogoce ? sam pomoje ne bi sedl ker slo crni spegli in je potemtakem premalo crne ??

pa she rdeco bi mogu dodat pol bi je blo pa prevec ??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa če bi obdržu tako belo-rdečo kombinacijo, pa bi še špegle na belo dal, pomojem bi lepo pršlo, pa še voznikov sedež na belo preoblečt :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mogoce pa res. dobra ideja za projekt za naslednjo zimo:> ce ga se ne bom prodal

sicer mal :topic: sam mal sm gledou po netu pa sm najdu slikco enga rumenga mitota pa mij bla ful znana....(skoraj na dnu strani)

klik

(za tiste ki je ne boste spoznal: ah..sm hotu da or link iz avtoneta pa ga ni vec :>)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja tud na rumeno sem že razmišlov da bi dal smile.gif

Lej tale je meni hud

post-4351-1129968490_thumb.jpg

full je dober samo felne bi še mogle bit rumene pa bi bil popoln :OK:

Popravljeno . Popravil [2fast4u]
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!