JMatic Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 jest po pravic povedan ne opazim razlike :> ampak mi agip zadisi ko prtisnes gas :> sj ce ga ne bom dobil bom itak motula600 kupvau... ps.: vem da ne skodi :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 zakaj ne Shell racing? cenejši in boljši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 (popravljeno) zto k zdj ni gnar :cry: :cry: cakam da zavarovalnca neki zmuti za kolen (baje se mi obeta 200k+ zarad poskodbe :> kdo se bo sekirou haha) sam, shhhh :wink: hm ja vem :topic: .... no ja, uglavnem zdj ni gnara :> Popravljeno Oktober 18, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 Mitofreak v vodicah na agipu še zdj niso dobl full sintetica sm biu učer tm sm za foro pogledu. Nimajo ga že od takrat k je naju pral k sva šla iz logatca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 lol, sj vem k sem su jest tut lih ucer gledat :>> majo neki u tubi sam je semisintetik :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 19, 2005 Deli Objavljeno Oktober 19, 2005 hmz... razmišljam nekaj da bi dal mitota v celoti preštrihat na floroscentno rumeno z felnami in vsem kaj pravite ? aja je že moj heh v idino doma še ga ni! V petek upam da bo že doma :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezo-jan Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 jest skorej upam zagotavljat da je orig. barva letnika 98 najlepša vsaj meni saj so isto pobarvani tudi nekateri letniki ducatija (916) glede olja se pa nebi zajebaval z valvoline! :OK: MOTUL 600 :OK: je še zmer zelo dobro olje za mitota in ti s temu ne sme ribnit razen prevelike obrabe bata, navijanje mrzlega mottorja,....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 ej pejt pogledat v to trgovino z avtodeli zravn taglavne Petrolove pumpe na Zl. Polju tm zravn k je AMD Kranj pa BTŠ šola zgorej,tm sem ga jz kupoval sam ne vem a ga majo še .) ← hehe, trgovina se imenuje AC Avto, majo pa se ta ole ja ;) stane pa okol 3,4k nism pa cist zihr... uglavn na zalogi je pa sigurn, 100% :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 20, 2005 Deli Objavljeno Oktober 20, 2005 she je upanje :OK: :OK: :OK: :OK: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 (popravljeno) evo strehca pobrusena, in pobarvana....sicer je tole sele taprva plast hehe, pa sraufi bojo tut beli :> ps.: aja brava je crna mat Popravljeno Oktober 21, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Neki bo iz tega... Ej s čim si pa zbrusu in prebarvov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 brusu sm s smirglom napopanim na descico hehe :> barvam pa s sprejemm ki mi ga je priporocil en delouc u merkurju (bomo vidl ce se bo obneslo :> ). bom pa na sredi she naredil eno debelo belo crto pa na vsaki strani eno tanko (ducati) pa ducati logo na sredino, pol pa she vse prelakirou na tanko zarad nalepke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 Kolk fin šmergel? Pa to da bi ga u ducatija transformerov se mi pa ne zdi, naj se vidi da voziš Cagivo!!!! Drugače pa jst bom tud mojo zdej čez zimo mal poštimov, pa še mal razmišljam kako. Lucky explorer varjanta mi je ful lepa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 am najprej sm na grobo s 180 pol pa na fino z 600, 700. pac mije lepa ducati strehca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 haha lepo lepo no tako danes sem dobil mitota sicer onega za dele :> ampak je ze nakaj hehe ju3 pa upam da bom dobil še onega ko je v delujočem stanju komi čakam wiii :) :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 21, 2005 Deli Objavljeno Oktober 21, 2005 to stari :>> jest bi se priporocal za zadn del :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 mogoce ? sam pomoje ne bi sedl ker slo crni spegli in je potemtakem premalo crne ?? pa she rdeco bi mogu dodat pol bi je blo pa prevec ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Kaj pa če bi obdržu tako belo-rdečo kombinacijo, pa bi še špegle na belo dal, pomojem bi lepo pršlo, pa še voznikov sedež na belo preoblečt :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 (popravljeno) mogoce pa res. dobra ideja za projekt za naslednjo zimo:> ce ga se ne bom prodal sicer mal :topic: sam mal sm gledou po netu pa sm najdu slikco enga rumenga mitota pa mij bla ful znana....(skoraj na dnu strani) klik (za tiste ki je ne boste spoznal: ah..sm hotu da or link iz avtoneta pa ga ni vec :>) Popravljeno Oktober 22, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Ja tud na rumeno sem že razmišlov da bi dal :) Lej tale je meni hud Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 :OK: :OK: mene pa kej tazga rajca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 U jebenti, sam to je tud drug motor. Evo neki podobnega na mitotu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 (popravljeno) Ja tud na rumeno sem že razmišlov da bi dal smile.gif Lej tale je meni hud full je dober samo felne bi še mogle bit rumene pa bi bil popoln :OK: Popravljeno Oktober 22, 2005. Popravil [2fast4u] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 no men je pa tale kr nekak najbl všečna :grim :grim :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 Takle zadn konc ko ma ta črna se mi ful dopade, bom vidu če bom znal narest :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se