Stric Burek Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 ma da nima barvnih feltn, nebi bla tko huda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 stari tale zadn konc je :photo: :photo: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 huda je :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 k smo ze pr lepoti... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 ta ni tvoj ne ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 rajs mam tist kar pise da je priporoceno....je ze nekej na tem ce tko pise ← ...pogodba z oljarjem, naj lepijo njegove nalepke gor, in naj prejemajo njegova nakazila na tekoci racun? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 22, 2005 Deli Objavljeno Oktober 22, 2005 ...pogodba z oljarjem, naj lepijo njegove nalepke gor, in naj prejemajo njegova nakazila na tekoci racun? :D ← no ja tut to :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 ta ni tvoj ne ? ← ne (se) :grim ta je moja --> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 evo, napredujemo :> tkole sgledajo sraufi tkole pa strehca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 uuu hudo ti je tole prslo ej :) pol ko pa vse koncas bos pa povedu ce cenovne stroske :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 Ojla ! Folk..mam eno vprašanje....mogoče je že kdo jo omenil(jaz je nisn našo). Zaj v bljižni prihodnosti si mislim nabavit eno 125-ko. Zelo mi je včeš cagiva mito, eni pa mi pravijo da za te motore ne dobiš več nikjer dele pa da ni nikjer več servisov(baje je en v kranju)...je to res? Kaj mi predlagate? Naj si nabavim cagovo? Kako pa imaste vi kaj izkušnje s tem motorom? Lp. Erik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 (popravljeno) dele lahko dobis pri vsakem serviserju BP. jest pelem k langusu na Bled. v kranju pa pomojem za Cagivo ni. je baje nekje v Lj sam nwem kje. drgac pa itak vse sam sraufas, razn generalke. moje iskusnje? almost better than sex (vsaj potegne boljs :slap: :slap: ) men ni zal da sm jo kupu! :grrr :grrr :grrr evo nove slikce od strehce! manjakata sam zhe dve crte pa znakc :> (res sm notr padu heh) Popravljeno Oktober 23, 2005. Popravil mitofreak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 lepo lepo ni kaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 Mitofreak ceu motor farbn na črno belo :D pol bi biu ubijalski :D pa še auspuh daš gor tazga k ga mam miha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 ne ne ne. celga crnga pa crno kombinezon pa vse crno pol pa u stockholm pa ghostriderju delat konkurenco hahahhaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 ne ne ne. celga crnga pa crno kombinezon pa vse crno pol pa u stockholm pa ghostriderju delat konkurenco hahahhaa ← njemu bi jo še bol težko delal kr se je stegno .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 njemu bi jo še bol težko delal kr se je stegno .) ← sicer of topic...sam a ne pride letos en nov ghost rider film vn al je že pred kratkim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 kokr jest vem pride vn 4ka? klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 kokr jest vem pride vn 4ka? klik ← :yes: še 2 dni! in ghost rider se še ni stegnu, tist je blo napisan, ker se je polomu, tko da so misll, da ne bo več delov pizdarij po cestah! :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 23, 2005 Deli Objavljeno Oktober 23, 2005 pol pa sm dobo napačne informacije 1x :) no pa :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Oktober 24, 2005 Deli Objavljeno Oktober 24, 2005 Folk kolko stane bat za cagivo mito ? Pa kje v MB-ju se ga da za dobit ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 24, 2005 Deli Objavljeno Oktober 24, 2005 stane okoli 26k am... jaz ga bom zaj počasi anročo samo da dobim prvo mitota domu tak da lahko skupaj naročima če hočeš jaz sem tudi z mb :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Oktober 24, 2005 Deli Objavljeno Oktober 24, 2005 Prek koga pa se da naročit bat ??? Saj jaz ga tud zaj nameravam kupit. Enga ki ima 15000 km prevoženih in zaradi tega bo treba bat menjat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 24, 2005 Deli Objavljeno Oktober 24, 2005 no vredu te pa ko ga boš mel mi povej jaz upam da ga ta tedn dobim pa pol nalseni tedn kr bat naročim naroiča se pa prek servisa ki je na taboru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 mene zanima če slučajno ve kdo če paše prednja maska od novejših mitotov na starejšega onega z okroglimi lučmi ? so nosilci isti ? all je kaj drugače ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se