Skoči na vsebino

Cagiva Mito

mrta3

Priporočene objave

rajs mam tist kar pise da je priporoceno....je ze nekej na tem ce tko pise

...pogodba z oljarjem, naj lepijo njegove nalepke gor, in naj prejemajo njegova nakazila na tekoci racun? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojla !

Folk..mam eno vprašanje....mogoče je že kdo jo omenil(jaz je nisn našo).

Zaj v bljižni prihodnosti si mislim nabavit eno 125-ko. Zelo mi je včeš cagiva mito, eni pa mi pravijo da za te motore ne dobiš več nikjer dele pa da ni nikjer več servisov(baje je en v kranju)...je to res? Kaj mi predlagate? Naj si nabavim cagovo? Kako pa imaste vi kaj izkušnje s tem motorom?

Lp. Erik

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dele lahko dobis pri vsakem serviserju BP. jest pelem k langusu na Bled. v kranju pa pomojem za Cagivo ni. je baje nekje v Lj sam nwem kje. drgac pa itak vse sam sraufas, razn generalke.

moje iskusnje? almost better than sex (vsaj potegne boljs :slap: :slap: )

men ni zal da sm jo kupu! :grrr :grrr :grrr

evo nove slikce od strehce! manjakata sam zhe dve crte pa znakc :> (res sm notr padu heh)

59MF0027.jpg

59MF0028.jpg

Popravljeno . Popravil mitofreak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mitofreak ceu motor farbn na črno belo :D pol bi biu ubijalski :D pa še auspuh daš gor tazga k ga mam miha :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne ne ne. celga crnga pa crno kombinezon pa vse crno pol pa u stockholm pa ghostriderju delat konkurenco hahahhaa

njemu bi jo še bol težko delal kr se je stegno .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

njemu bi jo še bol težko delal kr se je stegno .)

sicer of topic...sam a ne pride letos en nov ghost rider film vn al je že pred kratkim?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kokr jest vem pride vn 4ka?

klik

:yes: še 2 dni! in ghost rider se še ni stegnu, tist je blo napisan, ker se je polomu, tko da so misll, da ne bo več delov pizdarij po cestah!

:topic:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

stane okoli 26k am... jaz ga bom zaj počasi anročo samo da dobim prvo mitota domu tak da lahko skupaj naročima če hočeš jaz sem tudi z mb :>

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prek koga pa se da naročit bat ??? Saj jaz ga tud zaj nameravam kupit. Enga ki ima 15000 km prevoženih in zaradi tega bo treba bat menjat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no vredu te pa ko ga boš mel mi povej jaz upam da ga ta tedn dobim pa pol nalseni tedn kr bat naročim naroiča se pa prek servisa ki je na taboru...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene zanima če slučajno ve kdo če paše prednja maska od novejših mitotov na starejšega onega z okroglimi lučmi ? so nosilci isti ? all je kaj drugače ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!