RobiRoberto Objavljeno Februar 29 Deli Objavljeno Februar 29 (popravljeno) Ob 3. 2. 2024 ob 10:46, RobiRoberto pravi: Ta tema se mi zdi še najprimernejša za moje vprašanje. Ali se še komu dogaja, da pri gledanju oddaj na TV, zvok zaostaj za sliko sekundo ali dve ??? Smo "uporabniki NEO TV ? Na Internetu sem našel spletni naslov Hisense servis, in povezavo poslal možu moje hčerke, ki je na servis kar telefoniral, ker je Hisense znamka televizorjev Gorenja iz Velenja, in prijazna uslužbenka mu je odgovorila, da ji je napaka zaostajanja zvoka za sliko znana, in da je treba na televiror namestiti nov software, katerega je v mailu poslala možu moje hčerke, ki je ta software skopiral na USB ključ, in iz njega na naš TV. Sedaj sta zvok in slika kot se šika ... Popravljeno Februar 29. Popravil RobiRoberto Mavti, Quest, Kawasaki_rider in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Marec 4 Deli Objavljeno Marec 4 Fantje nujno: ker sem računalničar iz časov ko je internet še oddajal čudne zvoke nimam pojma, kako shranit celo internetno stran, da je takšna kot jo vidiš na ekranu, razen printscren+obrezovanje v slikarju ! Datoteka+shrani kot NE da ven pravega rezultata ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4 Deli Objavljeno Marec 4 pred 17 minutami, Buschi pravi: Fantje nujno: ker sem računalničar iz časov ko je internet še oddajal čudne zvoke nimam pojma, kako shranit celo internetno stran, da je takšna kot jo vidiš na ekranu, razen printscren+obrezovanje v slikarju ! Datoteka+shrani kot NE da ven pravega rezultata ! shrani naslovno vrstico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Marec 4 Deli Objavljeno Marec 4 Ne morem, ker gre en ful star slovenski forum v franže in je link brezpredmeten ! Pa na njemu sem preživel celih 22 let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Marec 4 Deli Objavljeno Marec 4 pred 5 urami, Buschi pravi: Ne morem, ker gre en ful star slovenski forum v franže in je link brezpredmeten ! Pa na njemu sem preživel celih 22 let. hja.. gre stran po stran imaš v mozilli opcijo "save complete page" ampak to samo za stran ki jo trenutno gledaš. Kater forum se poslavlja a kak swingerski pa bi si vse slike pa kontakte shranu Buschi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Marec 8 Deli Objavljeno Marec 8 To ni to, ker naredi en zmazek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Marec 10 Deli Objavljeno Marec 10 Zajem posnetka zaslona z orodjem za izrezovanje - Microsoftova podpora C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Marec 10 Deli Objavljeno Marec 10 @Buschi baje sem našel nekaj... https://www.httrack.com/ to baje zdaunlouda cel directory.... tako da pripravi si dovolj placa če ima forum slike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Marec 18 Deli Objavljeno Marec 18 Za eno društvo iščem multifunkcijski barvni laserski tiskalnik z avtomatskim skenerjem in dvostranskim tiskanjem. Sedaj imamo starega Canona Ir1020 in HP brizgalnik, ki pa je precej drag za uporabo (kartuše). Gledam HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdn, razmišljam pa tudi o drugih firmah, recimo Xerox C235DNI ali podobne. Ima kdo kaj izkušenj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjandugi Objavljeno Marec 18 Deli Objavljeno Marec 18 Kaj pa kakšen Brother z ločenimi posodami z barvo? Naliješ ko ti zmanjka. NPR: https://www.printink.si/vecfunkcijska-naprava-brother-mfc-t920dw-a4 MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Marec 18 Deli Objavljeno Marec 18 Jaz sem že desetletje na Brother multifunkcjski napravi pa še kar noče crknit , res dela malenkost slabše a4 fotografije proti HPju v ostalem pa ni razlik oziroma so v tem ,da ta reč ,ko jo rabim vedno dela medtem ,ko je HP dobesedno požrl kartuše pa še drage so kot hudič in pa zelo slabe izkušnje z xxl pakiranjem HP kartuš cena velika barve noter pa nič. Pa ta Brother sem s skuterjem zadaj na sedežu peljal domav,trgovec je samo debelo gledal sem bil otovorjen kot v indiji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 18 Deli Objavljeno Marec 18 pred 5 urami, damjandugi pravi: Kaj pa kakšen Brother z ločenimi posodami z barvo? Naliješ ko ti zmanjka. NPR: https://www.printink.si/vecfunkcijska-naprava-brother-mfc-t920dw-a4 Se strinjam, definitivno varianta brez kartuš. Eni kurci ala Canon imajo še to tako sprogramirano, da neorginalnih kartuš sploh ne moreš uporabljati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 18 Deli Objavljeno Marec 18 Lahko pa povprašaš tole firmo za nasvet, kaj je primerno in da ti bodo potem lahko suportirali uporabo kar se črnil tiče. https://www.cartridgeworld.si/storitve/tiskalniki Jaz sem nabavljal pri njih in so bili cenovno ugodni sploh z neoriginalnimi kartušami (kvalitetnimi) za moj stari Epson. Potem sem pa zajebal in kupil Canona, ker je bila ugodna cena, moram pa se jahat z original kartušami, dobro, da ga bolj malo uporabljam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Marec 19 Deli Objavljeno Marec 19 V firmi je hp od printinka mislim da, meni doma s kartušami iz strani E-kartuše dela canon piksna (😁) čisto ok za kopije in barvno. Drugače mam pa samsung laserski za črno belo, pa je sedaj začel malo delat črte, matonerja že 10let nisem menjal. Če se dosti tiska bi svetoval laserski tiskalnik. Ne vem zakaj v firmi šopajo inkjet z zunanjimi rezervarji, ki je človek od printinka najmanj 1x na 14dni tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Marec 19 Deli Objavljeno Marec 19 23 hours ago, Darko3g said: Za eno društvo iščem multifunkcijski barvni laserski tiskalnik z avtomatskim skenerjem in dvostranskim tiskanjem. Sedaj imamo starega Canona Ir1020 in HP brizgalnik, ki pa je precej drag za uporabo (kartuše). Gledam HP Color LaserJet Pro MFP 4302fdn, razmišljam pa tudi o drugih firmah, recimo Xerox C235DNI ali podobne. Ima kdo kaj izkušenj. meni osebno so se canonove zadeve najbol obnesle. Žal sem oba fizično poškodoval in sta šla v smeti. Menjal s HP, ampak meni ni to to. Imaš pa za HP več licenčne/cenejše potroške. Za Canonna ne original tonerjev nisem dobil. Laser je verjetno bolš izbira kot inkjet, ker se pač ne zasuši. Vendar, tiskanje slik/fotk z ne original tonerji kar trpi. Pri besedilu, razpredelnicah ni nobene razlike, ko se delajo prelivi in prekriva večje površine, pa so neoriginal tonerji šibki. Pri črnilih tega nisem opazil. Je pa druga zagata. HP tiskalnik se je posodobil sredi dela, ugotovil da ima neoriginal črnila in se ustavil. Jeba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno pred 4 urami Deli Objavljeno pred 4 urami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se