elbarto Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 katera plata je boljša Epox ali Asus....obe na nv3 250 čipovju? :hmm: Tako je bilo za lansko leto Za letos pa še lahko navijate LP, B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 (popravljeno) čekiraš za viruse in spyware prvo.. Pol če ne drugač naloži še enkrat msn, probi se logirat še z WIN messenger, če bo delal iste probleme.. Vse probu, celo tolk me je razkurlo d sm formatirou komplet vse diske in naložu vse še enkrat... Pa isto :angry: In ja, maile s priponko mi tudi ne pošilja... :slap: In še to je........ mam adsl pa mi internet tkoooooooo počasi dela oz. ne povezava, program (mozila ali explorer isti k*) ne dela... Možno d bo šel disk u tri PM? Popravljeno Januar 17, 2006. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 Problem ni v računalniku ampak neki z povezavo. Lahko probaš izklopit pa spet uklopit adsl router. Pri meni če je dolgo prižgan domač router, ga moram tko mal ohladit, pa je pol dober, če ne mam iste probleme kot ti. Če ti pa tud to ne pomaga, pa klič na siolovo pomoč, mogoče kej pr njih ne štima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 aha, OK, hvala :OK: Bom probu še to :grim čene pa ko šlivi še računalo, še malo bo pomlad :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 17, 2006 Deli Objavljeno Januar 17, 2006 čene pa ko šlivi še računalo, še malo bo pomlad :yea1: :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 ime programa, ki ti pove katere kodeke rabiš za film, potrebujem... sem ga že imel pa se ne spomnim.... :? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 na slo-techu najdeš odgovor (se ne spomnim iz glave) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TNT Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 ime programa, ki ti pove katere kodeke rabiš za film, potrebujem... sem ga že imel pa se ne spomnim.... :? :blink: Spomni se mal na zenske ... maybe GSpot ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 hehe :D ...hvala :OK: zdej ne bom pozabil.... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 Mene neke zabava ura, ker jo nastavim pol pa drugič kompa vklopim pa je kar za 10-15 min naprej prestavlena, mogoče ve kdo zakaj to dela?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 pri internetni čas naštimaj samodejno sinhronizacijo...za strežnik pa uporabi kanin.arnes.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 Sem naredil zaj ta kanin.arnes.si pa mi je cajt naredlo na 10:28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 :hmm: kak virus.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 Sem naredil zaj ta kanin.arnes.si pa mi je cajt naredlo na 10:28 probaj nastavit na ntp1.arnes.si (mene kanin. tud jebe) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 Sem dal tega pa mi je naredlo na 10:54 kaj pa če bi naredil da nebi prek neta posodabljalo ure?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 ja izklopi samodejno posodabljanje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Silver Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 time.windows.com zame dela ok.. Da se ti pa v enem dnevu toliko prestavi mi pa ni jasno.. U bistvu skoraj nemogoče da je sistemska ura sama po sebi tak netočna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 Zdaj mam nareto brez da bi mi posodabljalo čas pa je ql, drugače pa mi samo prestavla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 Zdaj mam nareto brez da bi mi posodabljalo čas pa je ql, drugače pa mi samo prestavla. Pa si prepričan, da imaš časovni pas pravilno nastavljen? Mora bit GMT + 1. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 To je blo ja, tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Februar 1, 2006 Deli Objavljeno Februar 1, 2006 Sem dal tega pa mi je naredlo na 10:54 kaj pa če bi naredil da nebi prek neta posodabljalo ure?? Jah, še lažje, ne? .) Pa maš mir. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sladkor Objavljeno Februar 2, 2006 Deli Objavljeno Februar 2, 2006 Yello Torej, situacija je sledeča: MSN messenger 7.0 mi ne dela zdej že skor dva tedna, ker se mi stalno pojavlja napaka 80072efd, ker baje nimam internetne povezave(čeprav je povezava vredu), prav tako pa se mi zaradi omenjene napake ne odpreta računa na hotmailu in yahoo-ju. Sicer uporabljam mozillo, toda tudi s tem brskalnikom "ni povezave". Probal sm že vse: ponovno naloženi messenger-ji 7.0, 7.5, 6.2, ponovno nalaganje IE 6, .dll datoteke vse komplet naložene, nastavitve povezave že stokrat spremenjene pa spet naravnane, anti-spyware programi preiskali računalnik pokrižem in počez-vse to brez haska. Ker trenutno (še) nebi rad formatiral zaradi tega, me zanima če sem morebiti še kaj spregledal? Hvala lepa za odgovore Poglej če imaš pravilno nastavljen datum in uro. Pred kratkim sem datum dal za 10 let nazaj ko sem delal z nekim shareware programom, pa sem pozabil dati nazaj na 2006. Na spomnim se točno napake ampak so pa bile neke osmice in f. Pa tud povezave je jamru da ne najde. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 imam 2 compa v mreži na obeh so mi začeli zajebavat filmi - predvajanje. na enem ni pri wmf in mpg zvoka (avi pa dela normalno), na drugem zvok prehiteva sliko, včasih pa film šteka. nič nisem spreminjal nastavitev in nalagal novih kodekov kar čez noč se je zgodilo. kaj naredit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Toje napaka na kodekih. Vrži dol obstoječe, pa na novo gor en drug komplet kodekov. Meni se je zgodilo isto, s tem da jaz sem nekaj brkljal pa posodabljal kodeke. V glavnem vse dol, pa na novo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Toje napaka na kodekih. Vrži dol obstoječe, pa na novo gor en drug komplet kodekov. Meni se je zgodilo isto, s tem da jaz sem nekaj brkljal pa posodabljal kodeke. V glavnem vse dol, pa na novo. to mi je bilo nekeko jasno ampak kateri kodek, dosedaj sem imel KLMmegacodec pack, ki je imel zraven še BSplayerja in media player classic in je vse delalo OK do zdaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se