JMatic Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 a povsod a samo v IE ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 predvidevam da je povsod tko, preveri kabl pri miški in priklop na računalnik, probaj s kakšno drugo miško - če bo delalo je miška slaba in pač kupi novo, če pa še skoz ne bo je pa možno da ti na matični plati izhod za.ebava, lahko pa je tudi z winXP kaj narobe s kurzorjem...... uglavnem najprej probi s kšno drugo miško, pol boš pa vidu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Hmm, kako bi lahko bila mika oz kabel slab, če le-ta še vedno deluje, zamrzne samo kazalček? Če sem pravilno razumel.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 driverje probej updejtat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Nevem no, js še nikoli nisem potreboval nobenih driverjev, niti za brezžične miške pa te frkarije, ker majo Windowsi že to vse not..mogoče bi repair pomagal :whistle: Če bi mene to predolgo zajebavalo bi že formatiral heh :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Vsem ki pomagate.. Nagaja občasno, neglede na to, kateri program laufa. kompjuter je ravnokar (3 tedne nazaj) formatiran. Zamrzne samo kazalček , premika se pa lahko še vedno in še vedno jo lahko uporabljaš. edino tega ne veš, kje se trenutno miška (ne kazalec, ki je zamrznjen na enem mestu) nahaja. Enako velja tudi za touchpad, torej miška 100% ni kriva. Drugače pa od učeri, ko sem spraševal in je nagajala, deluje dobro. Računalnik je v tem času laufal cca 2 uri, ampak mislim da bo še nagajala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 sm mal guglov pa sm najdu da folku tut to nagaja, sam ni blo nobene resitve razen drijverje se enkrat nalozit al pa formatirat. jest osebno bi formatirou ze po dveh urah, ampak ce mas vse legalno, pa nekej podatkov gor, ti to najbrz ne pride v postev (s tem nic ne nakazujem da mam karkol nelegalnga .) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 Ja, potem so pa kakšni driverji.. dej update (Microsoft Update), pa ti bo tk najdl če je kej novih driverjev.. to maš na prenosniku ne? Mam js tud novega, pa nobenih problemov in nisem prav ničesar nalagal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Januar 13, 2008 Deli Objavljeno Januar 13, 2008 najprej poišči popravke (windows update), če ne bo pomagalo, formatiraj, mogoče je prišlo do kakšne napake v winsih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Mislim da sem našel rešitev glede zmrzovanja miške. V firewallu sem imel blokiran "Ndis user mode I/O device". (ali nekaj takega, pišem po spominu). Uporabljam namreč Sygateov firevall, originalni windowsov je izklopljen. In ko sem za nazaj razmišljal, je to čisto možno. Ker se mi je to pojavljalo od takrat, ko sem si uredil wireless router in imel preko Wlana dostop do mreže- ni pa bilo nujno, da sem na internetu. Tako da... hvala vsem za razmišljanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 a ma mogoce kdo asus eee ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Vsem ki pomagate..Nagaja občasno, neglede na to, kateri program laufa. kompjuter je ravnokar (3 tedne nazaj) formatiran. Zamrzne samo kazalček , premika se pa lahko še vedno in še vedno jo lahko uporabljaš. edino tega ne veš, kje se trenutno miška (ne kazalec, ki je zamrznjen na enem mestu) nahaja. Enako velja tudi za touchpad, torej miška 100% ni kriva. Drugače pa od učeri, ko sem spraševal in je nagajala, deluje dobro. Računalnik je v tem času laufal cca 2 uri, ampak mislim da bo še nagajala. Da nimaš mogoče HPja? Po možnosti 6820? a ma mogoce kdo asus eee ? Ima LP, El b. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Ima LP, El b. in a se obnese sam sm mislu kupt 8gb verzijo pa ubuntuja dat gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Kot veste me je že prej nekaj disk jeb**, torej zaznalo mi je samo 131gb diska, velikost diska je pa 250gb. Disk sem poslal na reklamacijo in dobil sem novega, ga dam not in spet isto zazna mi samo 131gb diska in ne 250gb. Resetiral sem biose preko jumpera in nič pomagalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 mislm da rabs tole.... Maxtor MaxBlast spremeni neke registre tko da winblowzi spoznajo >137giga pa btw BIOS...ednina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 mislm da rabs tole....Maxtor MaxBlast Napaka. Rabiš SP2 za WinXP... predvidevam da ga nimaš.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 No sedaj je disk prazen ker je še nov, pa se bootam z xpji sp1 ker drugih trenutno nimam, tam zazna samo 131gb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cheff Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Napaka. Rabiš SP2 za WinXP... predvidevam da ga nimaš.. Tnx res je blo to :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 (popravljeno) Mislim da sem našel rešitev glede zmrzovanja miške. V firewallu sem imel blokiran "Ndis user mode I/O device". (ali nekaj takega, pišem po spominu). Uporabljam namreč Sygateov firevall, originalni windowsov je izklopljen. In ko sem za nazaj razmišljal, je to čisto možno. Ker se mi je to pojavljalo od takrat, ko sem si uredil wireless router in imel preko Wlana dostop do mreže- ni pa bilo nujno, da sem na internetu. Tako da... hvala vsem za razmišljanje No situacija zamrzovanja miškinega kazalca se je po kakih dveh dneh ponovila. Tako da sem tudi jaz po googlanju (ki ni dal koristnih rezultatov) na strani proizvajalca kompjutra odkril, da se to moji mašini zna dogajati. In kakšna je rešitev: Pri nastavitvah display driverja (desni klik na namizju) moraš hardware acceleration iz max prestaviti na eno stopnjo manj in voila. @elbarto: ni HP, je fujitsu-siemens Popravljeno Januar 24, 2008. Popravil lojzek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Eh, te pa spljoh.... moje sožalje... že za v naprej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Danes sem si zaželel malo nostalgije,(vsaj zame je to nostalgija...)POKEMONE za na GBA in sicer sapphire.Igral sem kako uro ko me je začelo dolgočasiti in sem se odločil za kode :whistle: in sicer gameshark.Ok dobim kode hočem vpisati vendar ne znam,sicer upiše jih in napiše da je enable vendar ko grem v ''grmovje'' koda za npr. lugio ne deluje.Mislim da nisem prav vpisal kode.Prosim pomagajte.HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miran10 Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Mogoče dobim tukaj odgovor Probavam in probavam pa mi ne gre. Ker vas je tukaj gor iz vseh "koncev" vas lepo lepo lepo prosim naj mi nekdo pove ali pojasni sledeče: Ko odprem temo zakaj moram vedno iti z desnim drsnikom do konca dol, da vidim zadnjo objavo. Ali se da to tudi nastaviti drugače tako da bi odprl temo in takoj videl zadnjo objavo. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Mogoče dobim tukaj odgovorProbavam in probavam pa mi ne gre. Ker vas je tukaj gor iz vseh "koncev" vas lepo lepo lepo prosim naj mi nekdo pove ali pojasni sledeče: Ko odprem temo zakaj moram vedno iti z desnim drsnikom do konca dol, da vidim zadnjo objavo. Ali se da to tudi nastaviti drugače tako da bi odprl temo in takoj videl zadnjo objavo. Hvala če te prav razummem imamo usi isto tud jst morm it do konca dol... ne vem če se sploh da kako to štimat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej125ccm Objavljeno Januar 26, 2008 Deli Objavljeno Januar 26, 2008 Danes sem si zaželel malo nostalgije,(vsaj zame je to nostalgija...)POKEMONE za na GBA in sicer sapphire.Igral sem kako uro ko me je začelo dolgočasiti in sem se odločil za kode :whistle: in sicer gameshark.Ok dobim kode hočem vpisati vendar ne znam,sicer upiše jih in napiše da je enable vendar ko grem v ''grmovje'' koda za npr. lugio ne deluje.Mislim da nisem prav vpisal kode.Prosim pomagajte.HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 jest mam pa en program na kerga lahko obesis gps in sicer na COM port. problem je pa ta, da je moj gps na usbju....a se da kako racunalnik prepricat da usb1 vid kot COM? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se