TADEJ46 Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 bi raubu stranske letve nove? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Maj 27, 2009 Deli Objavljeno Maj 27, 2009 Imate mogoče številko od P.V.G. (piaggio-Vespa-gillera) KOPER g. IVAN, naročil bi katalog da naročim nekaj delov pa da se začne vespa obnavljati. Nočem izpasti žaljiv. Ampak... Probaj pogooglat preden začneš spraševati. http://pvg.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kovichas Objavljeno Maj 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2009 jst bi jih rabu ja ... moje letve so zelo boge haha ... ok fantje vespa napreduje ampak pocas k je treba in šolo in šiht delat in ni blo časa nč! Pa še ženskam se je utrgal in se use prjaulajo na dm-ov tek in sm mogu namest da bi hodu u šolo še nadure delat. Ampak dobr je pa to da bojo saj finance večje. Sicer pa tok časa k ga mam delam na doma narjeni mizi da bom probu porovnt gištel! zgledala nej bi prlizn tkole kukr sm vm zrisu jutr k pridm iz šihta pa bom probu še en nosilc al pa dva narest pa bom posliku pa to! zanekat use je tole ... P.S. am P.V.G nikjer ni cife klele na netu al pa saj jst ne najdm!? aja pa še donacco vem kje je ja hah usakic k se s 14 pelm dam se sprasujm kaj je zmeri tok vesp tm uf blizu mam tole HVALA TI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Maj 29, 2009 Deli Objavljeno Maj 29, 2009 No sei. Mal se potrud pa boš našel na strani tudi kej uporabnega. http://pvg.si/index.php?page=pvg&sub=vizitka&nav=2 Če boš vespo šravfal z takim načinom, kakor zbiraš informacije. Bo predelavo trajala še dje kakor načrtuješ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Maj 30, 2009 Deli Objavljeno Maj 30, 2009 mam nove lajšte v beli barvi še v original škatli če koga zanima nej me kontaktera.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 2, 2009 Deli Objavljeno Junij 2, 2009 V Nemčiji sem zasledil da prodajajo nove vespe PX 200, izgled isti kot ta stare, samo da ima spredaj disk in el. štarter. A kdo ve če se da to tudi pri nas dobit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kovichas Objavljeno Junij 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2009 V Nemčiji sem zasledil da prodajajo nove vespe PX 200, izgled isti kot ta stare, samo da ima spredaj disk in el. štarter. A kdo ve če se da to tudi pri nas dobit Se dobi! Poglej na bolhi! tm okol 2000€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Takšno Vespo sem mislil, v Nemčiji jih imajo Z oznako "Final edition" A takšne se pri nas ne dobi ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 V Nemčiji sem zasledil da prodajajo nove vespe PX 200, izgled isti kot ta stare, samo da ima spredaj disk in el. štarter. A kdo ve če se da to tudi pri nas dobit Dvomim, da je 2T. Nove se gibljejo od 1.500€- 2.500€ (2T_da je šus) Delajo jih pa v Španiji 4T verjetno na kitajskem a dvomim. Poišči še malo na spletu, če je moj fotr lahko izbrskal VSE kar se o vespah, da (pa ni ravno vešč "surfanja") Boš tudi ti. Verjamemo vate Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leonejpa Objavljeno Junij 8, 2009 Deli Objavljeno Junij 8, 2009 Poskusi to: www.luluscooter.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
symka Objavljeno Junij 19, 2009 Deli Objavljeno Junij 19, 2009 http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_MOTO/ad.asp?ID=2868309 ali www.LMLitalia.com nove vespice stara oblika kovichas ? kaj dogaja z obnovo ? že dopust... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Avgust 17, 2009 Deli Objavljeno Avgust 17, 2009 Projekt končan! Folk se obrača da je res fajn občutek pelat 50Km/h Album slik: http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_1906 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Ne vem kako lahko obnavljaš agregat od px 200. Ta mašina je neuničljiva. Poznam ljudi, ki so prevozili okrog 100.000 km pa nobenih problemov. Kar se pa tiče karoserije, če že obnavljaš, štrihaj na original ne pa na neke "klovnske" barve. L.p. pa brez zamere,aja moja ima 25.000 in je kot nova-vse original in me bo verjetno preživela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Takšno Vespo sem mislil, v Nemčiji jih imajo Z oznako "Final edition" A takšne se pri nas ne dobi ? Ne pri nas se jih ne dobi. Imaš pa jih v IT. Padovan-Roetl. So 150 ccm in so Indijke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se