MoTo G_P Objavljeno Oktober 7, 2009 Deli Objavljeno Oktober 7, 2009 (popravljeno) aja sele zdj te je najdla???? hahaahhaha...Morm ti priznt "touche"...Mislm da nism jst ta... :naughty: :naughty: Dogma ker je zdej ta tanov??? @Rot sej zima bo itq hit čez, tlesk pa bomo že aprila ganjal... :naughty: Popravljeno Oktober 7, 2009. Popravil MoTo G_P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 hahaahhaha...Morm ti priznt "touche"...Mislm da nism jst ta... :naughty: :naughty: Dogma ker je zdej ta tanov??? @Rot sej zima bo itq hit čez, tlesk pa bomo že aprila ganjal... :naughty: aja a da nisi ti ta sei si pa moj pol.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 aja a da nisi ti ta sei si pa moj pol.... Vem straža, vem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dogma Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 In koga pol tle trga... Ej kutli, sm vidla zdejle un KUPIM drevo skor iz ovinka zletiš k ga tok seka vn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 (popravljeno) Ful vn seka barva ja Sta že nazaj s frucom? Dobr da nism začeu vintat gor Popravljeno Oktober 8, 2009. Popravil _Mihaa_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 In koga pol tle trga... No no, jst sm govoru na splošno... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 biu gor in dol. Srecal par, ki sta se veselo slikala po ovinkih. Objavita kako sliko. lp u. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 biu gor in dol. Srecal par, ki sta se veselo slikala po ovinkih. Objavita kako sliko. lp u. oooooooo drug k fruc pa lara nista bla gor....aha pa waju mamo golobčka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 (popravljeno) Khmm :xx: Zih sta se....slikala haha joke Popravljeno Oktober 8, 2009. Popravil _Mihaa_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 oooooooo drug k fruc pa lara nista bla gor....aha pa waju mamo golobčka Straža a sm reku, da je en...Fruc pa sploh zaniku ni ane...Od direktorjev skor noben gor ne hod, kutli se je joku, fruc je biu pa tih pa še smeju se je 100%...hahahhaha legenda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 (popravljeno) Straža a sm reku, da je en...Fruc pa sploh zaniku ni ane...Od direktorjev skor noben gor ne hod, kutli se je joku, fruc je biu pa tih pa še smeju se je 100%...hahahhaha legenda... mi mamo druga posla cez poletje smo lowil picke oz. kelarce zdj jih mormo pa porihtat Popravljeno Oktober 8, 2009. Popravil straza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 Straža a sm reku, da je en...Fruc pa sploh zaniku ni ane...Od direktorjev skor noben gor ne hod, kutli se je joku, fruc je biu pa tih pa še smeju se je 100%...hahahhaha legenda... ei najprej povej kje nism zaniku ah ja drgač sva se mela pa kr fajn a ne lara xD xD xD :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 heheheheh... Kje a pr sosedu to?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 8, 2009 Deli Objavljeno Oktober 8, 2009 ei najprej povej kje nism zaniku ah ja drgač sva se mela pa kr fajn a ne lara xD xD xD :P mal preber pa boš zvedu... :naughty: :naughty: heheh :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 9, 2009 Deli Objavljeno Oktober 9, 2009 porednež mali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 hehe butli mali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 (popravljeno) Učeri sliku enga v moto opremi na beciklu drgač datum 1.8.09 na sliki ni taprav Popravljeno Oktober 10, 2009. Popravil _Mihaa_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 uuuu tale je pa zih en hud ryder...Se ga spomnm k je s temle biciklom kolenčku, pa driftu :naughty: Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 10, 2009 Deli Objavljeno Oktober 10, 2009 (popravljeno) Ja no...ful ga je po kolenu pelu Pa take fore Popravljeno Oktober 10, 2009. Popravil _Mihaa_ Kawc in MoTo G_P 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Ajmo gasa na Rakitno :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Ajmo gasa na Rakitno :hooray: Na parih odsekih je cesta še zmer mokra, tud mal listja je umes tko da previdno. P.S. Kok vm kej stegne po uni ravnini? Jest sm zadnč mal probavou in se mi zdi, da polet gre tam komot čez 220, 230. Šou sm sicr ~205 ampak je še velik rezerve blo v zadnjem ovinku in pr bremzanju (pa še disk mam skrivln...) domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 Na parih odsekih je cesta še zmer mokra, tud mal listja je umes tko da previdno. P.S. Kok vm kej stegne po uni ravnini? Jest sm zadnč mal probavou in se mi zdi, da polet gre tam komot čez 220, 230. Šou sm sicr ~205 ampak je še velik rezerve blo v zadnjem ovinku in pr bremzanju (pa še disk mam skrivln...) da ti sam powem...mi gremo po uni ravnini najwec 160 k newidmo smisla tm it 220 drugac pa moj rekord za gor je wecji od tvojga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 ne pijem k vozim ko vozim ne pijem zmeri prej al pa pol mal pozn sm pardon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 da ti sam powem...mi gremo po uni ravnini najwec 160 k newidmo smisla tm it 220 drugac pa moj rekord za gor je wecji od tvojga S tvojo najbrs ne...Bratovo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Oktober 11, 2009 Deli Objavljeno Oktober 11, 2009 uuuu tale je pa zih en hud ryder...Se ga spomnm k je s temle biciklom kolenčku, pa driftu :naughty: mislš k se je doma pod koutrom zvijou?? Na parih odsekih je cesta še zmer mokra, tud mal listja je umes tko da previdno. P.S. Kok vm kej stegne po uni ravnini? Jest sm zadnč mal probavou in se mi zdi, da polet gre tam komot čez 220, 230. Šou sm sicr ~205 ampak je še velik rezerve blo v zadnjem ovinku in pr bremzanju (pa še disk mam skrivln...) jaa men gre isto... sam -100km/h drgač pa genau.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se