Frankenstein Objavljeno Julij 27, 2009 Opozori Objavljeno Julij 27, 2009 Fora je u tem, da ti se usaj pelat znaš ... no rd bi tebe enkat vidu..
Miha27 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 no rd bi tebe enkat vidu.. Še prehitr ga opazš
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 no rd bi tebe enkat vidu.. Ti je že RVT lepo povedu ... "Ne išči, kar nočeš najdit." thumper 1
biker77 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 sm par dni na nekej opozoru.. ampak sem bil idiot, kreten in še kaj zraven.. kaj se je zgodl? vi kr nabijejte še naprej..
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Rakitna je slovenski Donnington. sam izletne cone so mal slabše ... upajmo samo, da ne bo bo kdo zadel na "loteriji". Sicer pa - BMK. thumper 1
Kawc Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 sm par dni na nekej opozoru.. ampak sem bil idiot, kreten in še kaj zraven.. kaj se je zgodl? vi kr nabijejte še naprej.. Čist sama sta si kirva da sta osmodila, pa kaj?kok jih že je,...pa kok jih še bo(jima ne prvoščm ampk useen),..na ridah pa isto vsak vikend jih leti tok vn kukr jih na rakitni celo sezono ne, pa tam nč nista pametna,...valda tle k smo novi mulci pa vsi neki skoz pametni, pa ja nam je jasn, kaj hočta z mašino povedat da je nevarn, pa da se bo komu kej nardil, pa bo kdo užgau ke v maline, nam je jasn to, sam kok vaju bomo upošteval je pa čist naša stvar in ker vaju pač ne se zgodi to kt se je. Zdej pa pišta kdaj bosta gor, ipd, al pa bodta že enkrat tih kok je rakitna nevarna, ker to vsi vemo, ampk upoštevamo vaju pa ne. In tut če bosta svoje poste še z 10 pomnožila ne bo čist nč bol, ker kdor se odloči da ga bo tišov ga gre gor tišat, pa če boš ti tle neki pisu kok je nevarn se ne bo noben premislu, pa tut usi vejo da je nevarn, če pa odleti v maline si je pa vsak sam kriv!!! Tko da dej nehimo s to debato že enkrat res!!!
GRUNF Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Pičko materno...zaj pa nas že Policija merka....ajde spizdimo....
Kawc Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Pičko materno...zaj pa nas že Policija merka....ajde spizdimo.... ,..na rakitno :evilgrin: Čakajo da povemo kdaj bomo gor, pol se bojo pa v grmovje poskril :krneki: :naughty:
GRUNF Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Uncle "Sam" na pohodu :naughty: Lahko da je, lahko pa tud ne... :naughty:
Robertjur Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 jap.. dans sm pa tud jest krstu rakitno... na unem tahudem ovinku nad našo klopco.. za dol.. sm šu mal med smreke pogleat :krneki: Ma veš de mi ni jasn kako ti rata tko trapast zaplužit de še isti dan spet kokodakaš po forumu.? Kokr se jest spomnem to mal drgač zgleda. A so se smreke kar razbežale al s tolk počas prgonu de s komi do peska prdrajsu? Kolk s pa kej moped stenstal?
straza Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 fantje a ma kdo kšne veze za kšne gume?
pirurirko Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Vsi tisti, ki mislite da so opozorila nekaterih tukaj eno nabijanje. Pejte se zapelat gor do jezera eno lepo sončno popoldne, ko se gor kopa tolk folka da nimaš skor kam parkirat. In si naročte eno fajn pijačko ter izberite tam fajn plac, da boste imeli večino na očesu. In potem vržite uč na kakšen osebek, ki se vam zdi posebno zoprn. In če bi tega na poti ko letiš vn iz ovinka nabasu, bi ti blo verjetno žal. Kaj šele če uzrete osebek, ki vam ni zoprn. Nasprotno prav privlačen se vam zdi. Kaj bi bilo da tega onesposobite za življenje. Na cesti nisi sam. Sam sem se podal z motorjem na cesto in po nekaj prevoženih km ugotovil, da se bo prej ali slej končalo v nesreči. Takšni smo pač nekateri. Nedorasli prevzeti odgovornot za nekatere stvari. Moje skromno mnenje iz drugega kota. Se pa velikokrat peljem po cesti na Rakitno, še majčkeno naprej in nazaj in se strinjam, da je super dirkalna pot. Sploh na štirih kolesih, ko si v škatli bolj na varnem in se po dveh pasovih pelat je res žur v unih nepreglednih ovinkih.
Miha27 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 fantje a ma kdo kšne veze za kšne gume? Maš PM
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 vsi neki skoz pametni, pa ja nam je jasn, kaj hočta z mašino povedat da je nevarn, pa da se bo komu kej nardil, pa bo kdo užgau ke v maline, nam je jasn to, sam kok vaju bomo upošteval je pa čist naša stvar in ker vaju pač ne se zgodi to kt se je. Zdej pa pišta kdaj bosta gor, ipd, al pa bodta že enkrat tih kok je rakitna nevarna, ker to vsi vemo, ampk upoštevamo vaju pa ne. In tut če bosta svoje poste še z 10 pomnožila ne bo čist nč bol, ker kdor se odloči da ga bo tišov ga gre gor tišat, You wish. Vam ni nč jasno. Opravičevat svoje početje z "ljudje so že padali, pa še bodo" je tut butasto do amena. thumper 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Nedorasli prevzeti odgovornot za nekatere stvari. Moje skromno mnenje iz drugega kota. Se pa velikokrat peljem po cesti na Rakitno, še majčkeno naprej in nazaj in se strinjam, da je super dirkalna pot. Sploh na štirih kolesih, ko si v škatli bolj na varnem in se po dveh pasovih pelat je res žur v unih nepreglednih ovinkih. A to s kombijem radiraš? Dej me enkrat s sabo vzem ... greva mal poćekirat 'sceno' ... itak se že douH nismo vidL. thumper 1
fruc Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 A to s kombijem radiraš? Dej me enkrat s sabo vzem ... greva mal poćekirat 'sceno' ... itak se že douH nismo vidL. smem uprašat kdaj mislš kej dejansko pridt na rakitno ne pa sam pisat komentarje ??? bi lepo prosu da sporočiš če prideš Lp
Miha27 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 No djte že nehat s takimi bednimi posti.....vsak se zaveda nevarnosti....eni pač mal bolj, drugi mal manj @mashina bi biu res že cajt da prideš na rakitno da kakšno rečemo :naughty: biker77 se je že opogumu haha
pirurirko Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 A to s kombijem radiraš? Kolega ma šleperja, pa učas k se nam dirka mal odklopmo.
Robertjur Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 Če je pa to res se bojim de dodo nekateri na klopci zgledal bolj, kako bi reku ........plosko
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 smem uprašat kdaj mislš kej dejansko pridt na rakitno ne pa sam pisat komentarje ??? bi lepo prosu da sporočiš če prideš A ti cel urnik pošljem, kdaj in kje se me najde Sem pa povprečno enkrat tedensko gor :naughty: Ampak me ne morte videt, k sm prehitr ... thumper 1
Miha27 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 (popravljeno) Kolega ma šleperja, pa učas k se nam dirka mal odklopmo. Aaaaa zdj pa vem kdo je krivec za tistga povoženga jejža Popravljeno Julij 28, 2009. Popravil _Mihaa_
ImenitnaPriložnost Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 (popravljeno) @mashina bi biu res že cajt da prideš na rakitno da kakšno rečemo :naughty: biker77 se je že opogumu haha In kva, da se bomo bebavo smejal en drugmu in si ne bomo mel nč za povedat, ker smo iz različnih svetov? Ej, sem se že prenajedu tega filma ... mau bl fajn je blo, k so se eni enkrat z Dolenjske prpelal, da mi dajo mal 'pesti za jest' ... pol je pa sam vprašu "A si ti symru? Kva piješ, stari ..." Skratka - nimam se interesa z vami družit ... sori. Če je pa to res se bojim de dodo nekateri na klopci zgledal bolj, kako bi reku ........plosko Res si en dodo ... Popravljeno Julij 28, 2009. Popravil Alla thumper 1
Miha27 Objavljeno Julij 28, 2009 Opozori Objavljeno Julij 28, 2009 (popravljeno) In kva, da se bomo bebavo smejal en drugmu in si ne bomo mel nč za povedat, ker smo iz različnih svetov? Ej, sem se že prenajedu tega filma ... mau bl fajn je blo, k so se eni enkrat z Dolenjske prpelal, da mi dajo mal 'pesti za jest' ... pol je pa sam vprašu "A si ti symru? Kva piješ, stari ..." Skratka - nimam se interesa z vami družit ... sori. Zgleda da maš sam ti tako družbo da se en drugmu bebavo smejite....tvoja slikca me spominja na kolega iz tvoje družbe Mislš da se mamo mi interes družit s tabo? Sam zanima nas če si tud v živo tolk glasen in pameten kot na forumu :naughty: Popravljeno Julij 28, 2009. Popravil _Mihaa_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se