Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Fora je u tem, da ti se usaj pelat znaš ...

no rd bi tebe enkat vidu..

Objavljeno

Še prehitr ga opazš :kva2::kva2:

Objavljeno

Ti je že RVT lepo povedu ... "Ne išči, kar nočeš najdit."

Objavljeno

sm par dni na nekej opozoru..

ampak sem bil idiot, kreten in še kaj zraven..

kaj se je zgodl?

vi kr nabijejte še naprej..

Objavljeno

Rakitna je slovenski Donnington. :whistle: sam izletne cone so mal slabše ... upajmo samo, da ne bo bo kdo zadel na "loteriji". Sicer pa - BMK.

Objavljeno
sm par dni na nekej opozoru..

ampak sem bil idiot, kreten in še kaj zraven..

kaj se je zgodl?

vi kr nabijejte še naprej..

Čist sama sta si kirva da sta osmodila, pa kaj?kok jih že je,...pa kok jih še bo(jima ne prvoščm ampk useen),..na ridah pa isto vsak vikend jih leti tok vn kukr jih na rakitni celo sezono ne, pa tam nč nista pametna,...valda tle k smo novi mulci pa vsi neki skoz pametni, pa ja nam je jasn, kaj hočta z mašino povedat da je nevarn, pa da se bo komu kej nardil, pa bo kdo užgau ke v maline, nam je jasn to, sam kok vaju bomo upošteval je pa čist naša stvar in ker vaju pač ne se zgodi to kt se je. Zdej pa pišta kdaj bosta gor, ipd, al pa bodta že enkrat tih kok je rakitna nevarna, ker to vsi vemo, ampk upoštevamo vaju pa ne. In tut če bosta svoje poste še z 10 pomnožila ne bo čist nč bol, ker kdor se odloči da ga bo tišov ga gre gor tišat, pa če boš ti tle neki pisu kok je nevarn se ne bo noben premislu, pa tut usi vejo da je nevarn, če pa odleti v maline si je pa vsak sam kriv!!! Tko da dej nehimo s to debato že enkrat res!!! :)

Objavljeno

Pičko materno...zaj pa nas že Policija merka....ajde spizdimo.... :rolleyes:

Objavljeno
Pičko materno...zaj pa nas že Policija merka....ajde spizdimo.... :rolleyes:

,..na rakitno :evilgrin: Čakajo da povemo kdaj bomo gor, pol se bojo pa v grmovje poskril :krneki: :naughty:

Objavljeno

Uncle "Sam" na pohodu :naughty:

Objavljeno
Uncle "Sam" na pohodu :naughty:

Lahko da je, lahko pa tud ne... :naughty: :rolleyes:

Objavljeno
jap.. dans sm pa tud jest krstu rakitno... na unem tahudem ovinku nad našo klopco.. za dol.. sm šu mal med smreke pogleat :krneki:

Ma veš de mi ni jasn kako ti rata tko trapast zaplužit de še isti dan spet kokodakaš po forumu.? Kokr se jest spomnem to mal drgač zgleda. A so se smreke kar razbežale al s tolk počas prgonu de s komi do peska prdrajsu? :worship: Kolk s pa kej moped stenstal?

Objavljeno

fantje a ma kdo kšne veze za kšne gume? :whistle:

Objavljeno

Vsi tisti, ki mislite da so opozorila nekaterih tukaj eno nabijanje. Pejte se zapelat gor do jezera eno lepo sončno popoldne, ko se gor kopa tolk folka da nimaš skor kam parkirat. In si naročte eno fajn pijačko ter izberite tam fajn plac, da boste imeli večino na očesu. In potem vržite uč na kakšen osebek, ki se vam zdi posebno zoprn. In če bi tega na poti ko letiš vn iz ovinka nabasu, bi ti blo verjetno žal. Kaj šele če uzrete osebek, ki vam ni zoprn. Nasprotno prav privlačen se vam zdi. Kaj bi bilo da tega onesposobite za življenje. Na cesti nisi sam.

Sam sem se podal z motorjem na cesto in po nekaj prevoženih km ugotovil, da se bo prej ali slej končalo v nesreči. Takšni smo pač nekateri. Nedorasli prevzeti odgovornot za nekatere stvari. Moje skromno mnenje iz drugega kota. Se pa velikokrat peljem po cesti na Rakitno, še majčkeno naprej in nazaj in se strinjam, da je super dirkalna pot. Sploh na štirih kolesih, ko si v škatli bolj na varnem in se po dveh pasovih pelat je res žur v unih nepreglednih ovinkih.

Objavljeno
fantje a ma kdo kšne veze za kšne gume? :whistle:

Maš PM ;)

Objavljeno
vsi neki skoz pametni, pa ja nam je jasn, kaj hočta z mašino povedat da je nevarn, pa da se bo komu kej nardil, pa bo kdo užgau ke v maline, nam je jasn to, sam kok vaju bomo upošteval je pa čist naša stvar in ker vaju pač ne se zgodi to kt se je. Zdej pa pišta kdaj bosta gor, ipd, al pa bodta že enkrat tih kok je rakitna nevarna, ker to vsi vemo, ampk upoštevamo vaju pa ne. In tut če bosta svoje poste še z 10 pomnožila ne bo čist nč bol, ker kdor se odloči da ga bo tišov ga gre gor tišat,

You wish.

Vam ni nč jasno.

Opravičevat svoje početje z "ljudje so že padali, pa še bodo" je tut butasto do amena.

Objavljeno
Nedorasli prevzeti odgovornot za nekatere stvari. Moje skromno mnenje iz drugega kota. Se pa velikokrat peljem po cesti na Rakitno, še majčkeno naprej in nazaj in se strinjam, da je super dirkalna pot. Sploh na štirih kolesih, ko si v škatli bolj na varnem in se po dveh pasovih pelat je res žur v unih nepreglednih ovinkih.

A to s kombijem radiraš?

Dej me enkrat s sabo vzem ... greva mal poćekirat 'sceno' ... itak se že douH nismo vidL.

Objavljeno
A to s kombijem radiraš?

Dej me enkrat s sabo vzem ... greva mal poćekirat 'sceno' ... itak se že douH nismo vidL.

smem uprašat kdaj mislš kej dejansko pridt na rakitno ne pa sam pisat komentarje ??? bi lepo prosu da sporočiš če prideš

Lp

Objavljeno

No djte že nehat s takimi bednimi posti.....vsak se zaveda nevarnosti....eni pač mal bolj, drugi mal manj :winkiss:

@mashina bi biu res že cajt da prideš na rakitno da kakšno rečemo :naughty: biker77 se je že opogumu :D haha

Objavljeno
A to s kombijem radiraš?

Kolega ma šleperja, pa učas k se nam dirka mal odklopmo.

Objavljeno

Če je pa to res se bojim de dodo nekateri na klopci zgledal bolj, kako bi reku :whistle: ........plosko :kva2:

Objavljeno
smem uprašat kdaj mislš kej dejansko pridt na rakitno ne pa sam pisat komentarje ??? bi lepo prosu da sporočiš če prideš

A ti cel urnik pošljem, kdaj in kje se me najde :whistle:

Sem pa povprečno enkrat tedensko gor :naughty: Ampak me ne morte videt, k sm prehitr ...

Objavljeno (popravljeno)
Kolega ma šleperja, pa učas k se nam dirka mal odklopmo.

Aaaaa zdj pa vem kdo je krivec za tistga povoženga jejža :kva2::kva2::kva2:

Popravljeno . Popravil _Mihaa_
Objavljeno (popravljeno)
@mashina bi biu res že cajt da prideš na rakitno da kakšno rečemo :naughty: biker77 se je že opogumu :D haha

In kva, da se bomo bebavo smejal en drugmu in si ne bomo mel nč za povedat, ker smo iz različnih svetov? Ej, sem se že prenajedu tega filma ... mau bl fajn je blo, k so se eni enkrat z Dolenjske prpelal, da mi dajo mal 'pesti za jest' ... pol je pa sam vprašu "A si ti symru? Kva piješ, stari ..."

Skratka - nimam se interesa z vami družit ... sori.

Če je pa to res se bojim de dodo nekateri na klopci zgledal bolj, kako bi reku :whistle: ........plosko :kva2:

Res si en dodo ...

Popravljeno . Popravil Alla
Objavljeno (popravljeno)
In kva, da se bomo bebavo smejal en drugmu in si ne bomo mel nč za povedat, ker smo iz različnih svetov? Ej, sem se že prenajedu tega filma ... mau bl fajn je blo, k so se eni enkrat z Dolenjske prpelal, da mi dajo mal 'pesti za jest' ... pol je pa sam vprašu "A si ti symru? Kva piješ, stari ..."

Skratka - nimam se interesa z vami družit ... sori.

Zgleda da maš sam ti tako družbo da se en drugmu bebavo smejite....tvoja slikca me spominja na kolega iz tvoje družbe :hmm:

Mislš da se mamo mi interes družit s tabo? Sam zanima nas če si tud v živo tolk glasen in pameten kot na forumu :naughty:

Popravljeno . Popravil _Mihaa_

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!