straza Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 zei kr mal zatišje na rakitni k taglavnga direktorja in prekrščevalca ni gor a mene misls .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 (popravljeno) a mene misls .) ne unga za tabo tebe ja Popravljeno Avgust 30, 2009. Popravil Frankenstein TADEJ46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 no dans se bom pa še js kej gor ustavu ke prot popoudnevu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 ne unga za tabo tebe ja uf uf a wes kok jih je zamano :evilgrin: hecam .) .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 rakitčani, dejte mal pesek pomest po rakitni, eni 4je ovinki so polni šodra :trance_33_sleep: drugače pa, cesta še zmeri fajn! bajkr88, Nagaya in Miha27 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 A sta kera dva od tuki z zeleno ninjo pa črnim z750 dons gonila? Fanta, mal na bliz smo se srečal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 (popravljeno) rakitčani, dejte mal pesek pomest po rakitni, eni 4je ovinki so polni šodra :trance_33_sleep: drugače pa, cesta še zmeri fajn! Že pometam Popravljeno Avgust 30, 2009. Popravil _Mihaa_ straza in Nagaya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 A sta kera dva od tuki z zeleno ninjo pa črnim z750 dons gonila? Fanta, mal na bliz smo se srečal... Jesen bo hmali, taki modeli se v septembru ni oktobru lahko nadejajo obiskov mehanika in bolnce ... Miha27, Nagaya, jax in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 A sta kera dva od tuki z zeleno ninjo pa črnim z750 dons gonila? Fanta, mal na bliz smo se srečal... Js mam zeleno Ninjo in sm se vozu skupi s črnim Z750, ampak ne v soboto, v petk. Jesen bo hmali, taki modeli se v septembru ni oktobru lahko nadejajo obiskov mehanika in bolnce ... Listje odpada pa take fore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Js mam zeleno Ninjo in sm se vozu skupi s črnim Z750, ampak ne v soboto, v petk. To je blo včeraj proti večeru... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 torej kdo bo jutr gor zto da se razdivjam na fertik ? mogoče bolš da kr pokličete rešilca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sinisa Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 jz ce bo siht dopustu pridm mal vs spet pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Jesen bo hmali, taki modeli se v septembru ni oktobru lahko nadejajo obiskov mehanika in bolnce ... A bejž no. Svariš, prosiš, groziš al pametuješ? To pa ni lepo. Se zna zgodit, da se jutri popoldne na hit narajmam gor. ImenitnaPriložnost, Miha27 in Nagaya 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 torej kdo bo jutr gor zto da se razdivjam na fertik ? mogoče bolš da kr pokličete rešilca heheh:D men se tud vozi dans:d a poberemo še stražo spotoma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 hh aja straža gre pančat zei so ga štumfi zmatral hahah Nism biu jest, sem biu preveč sfukan da bi se še šou pelat. Ceu tank porabt na Rakitni te res utrud, sam zabavno je pa preveč! ti čis vrjamem.. kok km pa prbližn nardiš?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 jes grem zle gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 (popravljeno) Danes viden Kawc ko je šel v šolo, sicer ne na motorju ampak vseeno. Pa še to, si me sploh preopznal? Popravljeno September 1, 2009. Popravil macak333 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Danes viden Kawc ko je šel v šolo, sicer ne na motorju ampak vseeno. Pa še to, si me sploh preopznal? Sploh te vidu nism, kje pa sva se srečala?mislm kje si me vidu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Sploh te vidu nism, kje pa sva se srečala?mislm kje si me vidu? Okoli osme sem te vprašal če greš v šolo, pa si me malo čudno pogledal in rekel da ...ring any bells Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 hh aja straža gre pančat zei so ga štumfi zmatral hahah ti čis vrjamem.. kok km pa prbližn nardiš?? Pr 175km se mi je pržgala rezerva, tko da sm gor naredu ene 150-160km, pol pa dam. Če računaš porabo je to 7.7l/100km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Pr 175km se mi je pržgala rezerva, tko da sm gor naredu ene 150-160km, pol pa dam. Če računaš porabo je to 7.7l/100km kr lepa številka.. ne preterana ampk lepa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Dons je bla pa prazna klopca okol šeste :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 kr lepa številka.. ne preterana ampk lepa Res je, najbrž bi spravu na 8 oz. čez, če bi skos pelou tko k zadnjih 5 rund (večinoma 2. prestava pa visoki obrati). domina in Alla 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Dons je bla pa prazna klopca okol šeste :naughty: Za vikend bo mogoče kj udeležbe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Steen Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Za vikend bo mogoče kj udeležbe Grem na poroko mogoče pol med tednom spet kej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se