Skoči na vsebino

Rakitna

D-D

Priporočene objave

Okoli osme sem te vprašal če greš v šolo, pa si me malo čudno pogledal in rekel da smile.gif...ring any bells

HAHA, ja zdej se pa spomnim ja trance_25_naughty.gif Sm meu velik drugih stvari po glavi, zato sploh nism vedu kam bi te daubiggrin.giftongue.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons sem bil prvič na rakitni z motorjem...2 motorja sem videl ob jezeru(zapomnil sem si rumeno zverino),2 sem pa srečal na poti gor(supermoto).Lepa cesta ni kaj;drugič si vzamem čas pa še za kavo ob jezeru:rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z vzgojiteljem prideva med polsesto in sesto ;) E danes pa zihr! :OK:

Bilo je ob pol sedmih. KLOPCA PRAZNAAAA... menda niste sli risanke gledat, pa tko fejst ste!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bilo je ob pol sedmih. KLOPCA PRAZNAAAA... menda niste sli risanke gledat, pa tko fejst ste!!!

Ah kje....takrat smo že spal :)

Sem mel namen dons pridt....ampak sm rajš kolo zajahu :)

Če ne prej se vidmo za vikend ane rajderji ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jep ob pol sedmih ni blo nobenga nikjer,Mary a smo se mi srecal pred ustarijo pr jezeru,ko sva se s kolegom odpravlala? :D

Sem pa vidu 2 motorista okol 18h dol spodi u gmajni,takoj za prvim levim ovinkom,vem da je bil en gixxer k4...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jep ob pol sedmih ni blo nobenga nikjer,Mary a smo se mi srecal pred ustarijo pr jezeru,ko sva se s kolegom odpravlala? :D

Sem pa vidu 2 motorista okol 18h dol spodi u gmajni,takoj za prvim levim ovinkom,vem da je bil en gixxer k4...

Jajajajajaaa, a sta previdno vozila ;) ?? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaaa jes sm te mislm da za dol k sm šou vidu.. sm misllu nazaj gor obrnt sam sm biu lih čis nafuran že pa se mi ni lih lubil... :P

jap.. jest pa moto_gp..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaaa jes sm te mislm da za dol k sm šou vidu.. sm misllu nazaj gor obrnt sam sm biu lih čis nafuran že pa se mi ni lih lubil... :P

jap.. jest pa moto_gp..

Ja tko pa nou slo naprej. Drugic kr obrn. Bomo kaksno rekl :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Veš kvat povem, večer je biu ql, sam je pa folk nemarn...Some nategnl, to so zih skoval prej načrt kako bojo mene našponal da grem zdravn... :whistle::whistle: Pol se pa še lažejo....Banda brez srčna ...

• Ni mi všeč 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jes za ene 20min spelem gor.. davor ti pa čim prej pošlihti use :P isto k use 600tke..

no jest štartam od doma ob 4h zto da mi nau blo treba spet predoug čakat ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!