Frankenstein Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Za vikend bo mogoče kj udeležbe jap.. jes priem za zihr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 jap.. jes priem za zihr Z vzgojiteljem prideva med polsesto in sesto E danes pa zihr! Nagaya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Okoli osme sem te vprašal če greš v šolo, pa si me malo čudno pogledal in rekel da ...ring any bells HAHA, ja zdej se pa spomnim ja Sm meu velik drugih stvari po glavi, zato sploh nism vedu kam bi te dau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Dans pa tud jst prletim mau gor... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Z vzgojiteljem prideva med polsesto in sesto E danes pa zihr! tud dans se bo mene dal najdt gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaddy Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Dons sem bil prvič na rakitni z motorjem...2 motorja sem videl ob jezeru(zapomnil sem si rumeno zverino),2 sem pa srečal na poti gor(supermoto).Lepa cesta ni kaj;drugič si vzamem čas pa še za kavo ob jezeru:rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Z vzgojiteljem prideva med polsesto in sesto E danes pa zihr! Bilo je ob pol sedmih. KLOPCA PRAZNAAAA... menda niste sli risanke gledat, pa tko fejst ste!!! Nagaya in GreenPower27 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Bilo je ob pol sedmih. KLOPCA PRAZNAAAA... menda niste sli risanke gledat, pa tko fejst ste!!! Ah kje....takrat smo že spal Sem mel namen dons pridt....ampak sm rajš kolo zajahu Če ne prej se vidmo za vikend ane rajderji GreenPower27 in Nagaya 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
timson Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Jep ob pol sedmih ni blo nobenga nikjer,Mary a smo se mi srecal pred ustarijo pr jezeru,ko sva se s kolegom odpravlala? Sem pa vidu 2 motorista okol 18h dol spodi u gmajni,takoj za prvim levim ovinkom,vem da je bil en gixxer k4... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Jep ob pol sedmih ni blo nobenga nikjer,Mary a smo se mi srecal pred ustarijo pr jezeru,ko sva se s kolegom odpravlala? Sem pa vidu 2 motorista okol 18h dol spodi u gmajni,takoj za prvim levim ovinkom,vem da je bil en gixxer k4... Jajajajajaaa, a sta previdno vozila ?? Frankenstein, GreenPower27, Nagaya in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
timson Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Jajajajajaaa, a sta previdno vozila ?? "previdno" kot se za rakitno spodobi Nagaya in Miha27 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 "previdno" kot se za rakitno spodobi Nagaya in GreenPower27 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 3, 2009 Deli Objavljeno September 3, 2009 Bilo je ob pol sedmih. KLOPCA PRAZNAAAA... menda niste sli risanke gledat, pa tko fejst ste!!! jaaa jes sm te mislm da za dol k sm šou vidu.. sm misllu nazaj gor obrnt sam sm biu lih čis nafuran že pa se mi ni lih lubil... Jep ob pol sedmih ni blo nobenga nikjer,Mary a smo se mi srecal pred ustarijo pr jezeru,ko sva se s kolegom odpravlala? Sem pa vidu 2 motorista okol 18h dol spodi u gmajni,takoj za prvim levim ovinkom,vem da je bil en gixxer k4... jap.. jest pa moto_gp.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 jaaa jes sm te mislm da za dol k sm šou vidu.. sm misllu nazaj gor obrnt sam sm biu lih čis nafuran že pa se mi ni lih lubil... jap.. jest pa moto_gp.. Ja tko pa nou slo naprej. Drugic kr obrn. Bomo kaksno rekl Nagaya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Ja tko pa nou slo naprej. Drugic kr obrn. Bomo kaksno rekl okk zmenen se vidmo k se srečamo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 učerej blo pa fajn fantje ane kdaj ste kj dam šli? jao kao tepl se haha nazadne jih jes skor najebu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno September 5, 2009 Deli Objavljeno September 5, 2009 Veš kvat povem, večer je biu ql, sam je pa folk nemarn...Some nategnl, to so zih skoval prej načrt kako bojo mene našponal da grem zdravn... Pol se pa še lažejo....Banda brez srčna ... ImenitnaPriložnost 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 bi se kdo dans kj gor zapelu pogleat mal? na nedeljski izlet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dogma Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 bi se kdo dans kj gor zapelu pogleat mal? na nedeljski izlet? Name računej po gp-ju roko in Frankenstein 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 A na ravnini pred streko (Brezovica - Vnanje gorice) se popravljajo cesto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 A na ravnini pred streko (Brezovica - Vnanje gorice) se popravljajo cesto? ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Name računej po gp-ju vela še kater? straža tebe pa poberem pr domu pa se sploh ne pogovarjam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 hah mene zih nau Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 jes za ene 20min spelem gor.. davor ti pa čim prej pošlihti use isto k use 600tke.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 jes za ene 20min spelem gor.. davor ti pa čim prej pošlihti use isto k use 600tke.. no jest štartam od doma ob 4h zto da mi nau blo treba spet predoug čakat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se