sinisa Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 no je blo dons kr neki dogajanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Sva se midva učeri pogovarjala uspodi tam k obračamo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sinisa Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 ja zgleda da sva sej se se kj vidmo pa kako vec recemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 Spet nobenega gor...razen enega z rdečo milko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sinisa Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 ja klopce prazne sm pa jih ene par vidu k so sibal gor. Pa svaka cast modelu na fazerki k je drajsu s tacko po tleh pa usen pozdravu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 gre kdo dans gor pogleat?? mal po robu gume nucat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno September 8, 2009 Deli Objavljeno September 8, 2009 kdo je su pa dons u maline na rakitn???? šu je pa iz rakitne dol...pa u grmovje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 kr skos bol tišina zei na rakitni... ke ste borci.. jaute se mal da vidmo a še dihate kj povejte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sinisa Objavljeno September 9, 2009 Deli Objavljeno September 9, 2009 ja dons jz nobenga nism vidu pa sm se dobro uro gor dol gonu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dogma Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 kr skos bol tišina zei na rakitni... ke ste borci.. jaute se mal da vidmo a še dihate kj povejte Bolana Bo jutr kdo gor? Sicer mau optimistično, sam jst ful upam da bom do jutr že kul pa da bo sončk pa da gremo magari sam gor na en čajčk če ne druzga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Bolana Bo jutr kdo gor? Sicer mau optimistično, sam jst ful upam da bom do jutr že kul pa da bo sončk pa da gremo magari sam gor na en čajčk če ne druzga jah bomo gor ne... gremo spet mal pošrek pelat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Celo jst sm meu namen mau pogledat pridt, sam sm se premislu...Treba se psihično prpravlat... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Jutr se vidmo ja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 (popravljeno) Jest pa vsakič bl razmišlam da bi ju3 pršu še zadnič letos ENO odpajsat(NAPOLNO) Sam da me ne bo kdo v grmovju čaku,.....:P Popravljeno September 10, 2009. Popravil Kawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Jest pa vsakič bl razmišlam da bi ju3 pršu še zadnič letos ENO odpajsat(NAPOLNO) Sam da me ne bo kdo v grmovju čaku,.....:P Državljanska pravica ja da itq delaš kar hočeš... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 (popravljeno) Evo, jaz mogoče v soboto pridem, če bo vreme, ker kaže da bo dež ... upam da se motijo Popravljeno September 10, 2009. Popravil macak333 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Mene letos ne bo več gor, se vidm nasledno sezono. Takrat s pravo čelado (in ne 10 let staro) in motorističnimi škornji (ne supergami). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 11, 2009 Deli Objavljeno September 11, 2009 (popravljeno) kr skos bol tišina zei na rakitni... ke ste borci.. jaute se mal da vidmo a še dihate kj povejte srečo maš da nism biu kje zravn k pol ti nebi več dihu Popravljeno September 11, 2009. Popravil fruc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 fočk učerej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 13, 2009 Deli Objavljeno September 13, 2009 ja dons jz nobenga nism vidu pa sm se dobro uro gor dol gonu maa problem je k zei cepamo ko muhe srečo maš da nism biu kje zravn k pol ti nebi več dihu hh ja pomoje bi mogu kr bejžat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 kera tišina je zdej tle gor... a je kdo umru al kaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 kera tišina je zdej tle gor... a je kdo umru al kaj ? Jaz sem bil v soboto...blo je super. Aja, gor je bil en norc na ducatiju, brez luči, samo poliestri...zakon. Kdo od kle? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Jaz sem bil v soboto...blo je super. Aja, gor je bil en norc na ducatiju, brez luči, samo poliestri...zakon. Kdo od kle? hehe mi ga že poznamo.... Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
macak333 Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Heh, hudo. Res ga je blo zakon videti...sploh vrjeti nisem mogel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 @macak je je tuki gor... @Fruc....Na Rakitni je mrzlo pa se mejčkn skrivamo po naših becirkih...hehehehe :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se