fruc Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 @macak je je tuki gor... @Fruc....Na Rakitni je mrzlo pa se mejčkn skrivamo po naših becirkih...hehehehe :naughty: ti si zdej glasn namest da bi zanč gor z avtom prletu Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Heheheh...ma ni isto z avtom al pa mopedom Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Heheheh...ma ni isto z avtom al pa mopedom ja vem da ni sam dobr....bi pa še zmer mal pršu gor pogledat... Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Ja ni moj avto pa ne morm kr vzet...Bomo se en vikend dobl gor, na čajčk... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dogma Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 Evo če se komu da zdejle gor prletet nej pride, prpeljem enga novga Drugač bi se pa lohk res na kšnm čajčku čez vikend dobil, pa u mau večji udeležbi kot nazadnje.. (Če bo vreme, midva s frucom mava pomoje dost dežja za neki cajta ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 (popravljeno) Evo če se komu da zdejle gor prletet nej pride, prpeljem enga novga Drugač bi se pa lohk res na kšnm čajčku čez vikend dobil, pa u mau večji udeležbi kot nazadnje.. (Če bo vreme, midva s frucom mava pomoje dost dežja za neki cajta ) jah dogma dons si pa mal za****** ne lohka bi še mal dl ostal gor da še jest pridem pogledat kko tmav vozi pa še klučavnco bi mimgrede prnesu... Popravljeno September 15, 2009. Popravil fruc Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 15, 2009 Deli Objavljeno September 15, 2009 (popravljeno) kr skos bol tišina zei na rakitni... ke ste borci.. jaute se mal da vidmo a še dihate kj povejte godišnji boravak u malinama ... Popravljeno September 15, 2009. Popravil mashina Kawc, Miha27, Frankenstein in 10 others 2 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 16, 2009 Deli Objavljeno September 16, 2009 (popravljeno) Evo če se komu da zdejle gor prletet nej pride, prpeljem enga novga Drugač bi se pa lohk res na kšnm čajčku čez vikend dobil, pa u mau večji udeležbi kot nazadnje.. (Če bo vreme, midva s frucom mava pomoje dost dežja za neki cajta ) jao jao.. škoda da nism pršu... ja ei mogoče bom uleteu ane... saaam bom bol klopco greu pa slikou vs! novinca pa še kdaj prpel Popravljeno September 16, 2009. Popravil Frankenstein Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 jao jao.. škoda da nism pršu... ja ei mogoče bom uleteu ane... saaam bom bol klopco greu pa slikou vs! novinca pa še kdaj prpel ei križman maš da si dons gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno September 17, 2009 Deli Objavljeno September 17, 2009 godišnji boravak u malinama ... Kaj če bi nam k smo slovenske krvi še v slovenščini napisu? :naughty: ImenitnaPriložnost, Frankenstein in fruc 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 (popravljeno) ei križman maš da si dons gor eo bom dans probu bit čene pa jutr za 100% še kšn mladi nadobudnež?? Popravljeno September 19, 2009. Popravil Frankenstein Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 eo bom dans probu bit čene pa jutr za 100% še kšn mladi nadobudnež?? otroc doma bodte :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 eo bom dans probu bit čene pa jutr za 100% še kšn mladi nadobudnež?? jah dons me pomoje nau, jutr bomo pa vidl če bom meu že kkšn per pod kapo... k pol ne pridem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 (popravljeno) Ena punca z rdečo/belo R6 dons padla gor? kkšna od tuki? Upam da ni hujšga? Popravljeno September 19, 2009. Popravil Kawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sirni Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Ena punca z rdečo/belo R6 dons padla gor? kkšna od tuki? Upam da ni hujšga? Okoli 19.15 so bili samo še policaji in vlečna služba, ki se je trudila z motorjem. Če sem prav videl, je čelada tam ležala, tako da si mislim, da voznica ni čist ok Drugače je bila (približno ob istem času, verjetno malo kasneje) še ena nesreča v Preserju, na križišču pri Rožci, mislim da BMW F 800 S. No, tu pa je, vsaj z voznikom, zgledalo vse ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno September 19, 2009 Deli Objavljeno September 19, 2009 Okoli 19.15 so bili samo še policaji in vlečna služba, ki se je trudila z motorjem. Če sem prav videl, je čelada tam ležala, tako da si mislim, da voznica ni čist ok Drugače je bila (približno ob istem času, verjetno malo kasneje) še ena nesreča v Preserju, na križišču pri Rožci, mislim da BMW F 800 S. No, tu pa je, vsaj z voznikom, zgledalo vse ok motorist se je v motorista zaletu v tem primeru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dogma Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 Okoli 19.15 so bili samo še policaji in vlečna služba, ki se je trudila z motorjem. Če sem prav videl, je čelada tam ležala, tako da si mislim, da voznica ni čist ok Drugače je bila (približno ob istem času, verjetno malo kasneje) še ena nesreča v Preserju, na križišču pri Rožci, mislim da BMW F 800 S. No, tu pa je, vsaj z voznikom, zgledalo vse ok Mal pred osmo so se še vedno matral z motorjem, policaji so pa glih dol pičil... motor ni bil preveč motorju podobn, tko da je mogl bit kr hudo:/ Je blo pa to na uni taprvi mal daljši ravnini po unih začetnih ovinkih, tko da me res zanima kaj se je dogajal.. Bemfa so pa tut nalagal okol osmih, križišče totalno usran od olja, motor je zgledu pa čist cel tko da verjetno ni blo krize. Dons kdo gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno September 20, 2009 Deli Objavljeno September 20, 2009 bo dons kdo kej na R? js bom okrog dveh... z rumeno raketo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 ah ja cesta je še kr ql zadne cajte mal peska pa listja, ampak še zmer po tačkah heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 No donc je pa tud men prvič ratal obiskat Rakitno čist navdušena , ful mi je lpo gor Res da sm po nepotrebnem pstila gor desn žmigovc in zlomla zavorno ročko :headbang: ampak smo skočl do Primc in porihtal crash padi zoped opravl svoje delo pa tist debev avspuh tud :xx: stestiral smo motor in odšli čez Cerknco dam na pico Drgač pa...še bom šla k je nora cesta, sam pesk pa listje mi nista bla lih najljubša O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 (popravljeno) No donc je pa tud men prvič ratal obiskat Rakitno čist navdušena , ful mi je lpo gor Res da sm po nepotrebnem pstila gor desn žmigovc in zlomla zavorno ročko :headbang: ampak smo skočl do Primc in porihtal crash padi zoped opravl svoje delo pa tist debev avspuh tud :xx: stestiral smo motor in odšli čez Cerknco dam na pico Drgač pa...še bom šla k je nora cesta, sam pesk pa listje mi nista bla lih najljubša O:-) Andreja kaj ga pa biksaš na naših koncih Kaj si padla na pesku pred brunarco? Rakitna je še zmeri zakon ja Drugič povej če greš gor Popravljeno September 23, 2009. Popravil _Mihaa_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fruc Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 Andreja kaj ga pa biksaš na naših koncih Kaj si padla na pesku pred brunarco? Rakitna je še zmeri zakon ja Drugič povej če greš gor tole si pa povedu k da se še zmer vozš gor xD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno September 23, 2009 Deli Objavljeno September 23, 2009 tole si pa povedu k da se še zmer vozš gor xD priemo mi s 5-ko spet hahah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 tole si pa povedu k da se še zmer vozš gor xD Sj se Sam takrat nobenga ni gor :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawc Objavljeno September 24, 2009 Deli Objavljeno September 24, 2009 (popravljeno) No donc je pa tud men prvič ratal obiskat Rakitno čist navdušena , ful mi je lpo gor Res da sm po nepotrebnem pstila gor desn žmigovc in zlomla zavorno ročko :headbang: ampak smo skočl do Primc in porihtal crash padi zoped opravl svoje delo pa tist debev avspuh tud :xx: stestiral smo motor in odšli čez Cerknco dam na pico Drgač pa...še bom šla k je nora cesta, sam pesk pa listje mi nista bla lih najljubša O:-) Najprej enkrat gor pa dol v izvidnico lepo počas, da ne pride do tkaih neumnosti:wacko:No drgač pa sam da ni hujšga, pa lepo je slišat da še kdo greje asvalt gor Popravljeno September 24, 2009. Popravil Kawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se