Pupi13 Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 omg kr sneg :headbang: :headbang:
fruc Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 upam da bo še kkšn sončn dan tko da jest spucam, nafilam,... mojo lubico k taka pa ne more bit čez zimo
Pupi13 Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 (popravljeno) upam da bo še kkšn sončn dan tko da jest spucam, nafilam,... mojo lubico k taka pa ne more bit čez zimo enako Popravljeno November 3, 2009. Popravil Pupi13
fruc Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 (popravljeno) jao bi se mogu učit pa kr vidm da dons nau blo nč ne da se mi in kua kei delate ? aia straža klikn me na msn !!! Popravljeno November 3, 2009. Popravil fruc
straza Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 jao bi se mogu učit pa kr vidm da dons nau blo nč ne da se mi in kua kei delate ? aia straža klikn me na msn !!! kwa pa je???
straza Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 FOOOČK mudeeeeeeeeeeeeeeeeli snega je gor k fuka pa hudo je blo z bejbo bit gor pa obrača se tut dobr klopca pa neki samewa
fruc Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 kwa pa je??? nč neki hotu prašat pa je že mim jah sei kr počak da še jest dobim izpit za avto se bova šla pol skupinsko obračat xD
straza Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 nč neki hotu prašat pa je že mim jah sei kr počak da še jest dobim izpit za avto se bova šla pol skupinsko obračat xD predn bos meu izpit bo ta zima mem
MoTo G_P Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 uaaaaa...vidm, da se bomo kmal sankal...pa zment se mormo za kak dan da gremo smučat kle u slo...
straza Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 uaaaaa...vidm, da se bomo kmal sankal...pa zment se mormo za kak dan da gremo smučat kle u slo... bomo ksn cerkno??
MoTo G_P Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 bomo ksn cerkno?? neeeee, krvavc je bliži, na cerknm sm biu že tokat da glava peče, pa bedne proge majo, nobenga offroada...krvavc ma halfpajpe...tm je hudooo...
straza Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 neeeee, krvavc je bliži, na cerknm sm biu že tokat da glava peče, pa bedne proge majo, nobenga offroada...krvavc ma halfpajpe...tm je hudooo... hahahha oky pa krvavc...sam men je pa krvavc bedn ze...usak let tm
MoTo G_P Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 (popravljeno) hahahha oky pa krvavc...sam men je pa krvavc bedn ze...usak let tm Al pa da gremo kako Roglo usekat, mi je kolega neki govoru da bo gor, pa da je vredu...krvavc je kewl k je bliz, pa da se furam 2 urce bom glih zakinku za volanom k bom sfukan tok...najbolš bi blo spet kak uizi vikend usekat...hahahahah al pa na rakitni nek nardimo za skijat...Traktor pa vlečnco..sam en ratrak je treba najet :D Popravljeno November 3, 2009. Popravil MoTo G_P
straza Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Al pa da gremo kako Roglo usekat, mi je kolega neki govoru da bo gor, pa da je vredu...krvavc je kewl k je bliz, pa da se furam 2 urce bom glih zakinku za volanom k bom sfukan tok...najbolš bi blo spet kak uizi vikend usekat...hahahahah al pa na rakitni nek nardimo za skijat...Traktor pa vlečnco..sam en ratrak je treba najet :D kasn ratrak...bomo potlačl z smuckam pa peš na hrib pol pa dol
MoTo G_P Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Pizda k u strih cajtih...al pa spodi zapremo cesto za n vikend...pa gasa s sankam :D :naughty:
straza Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Pizda k u strih cajtih...al pa spodi zapremo cesto za n vikend...pa gasa s sankam :D :naughty: tezka cesta je bla ze tok posuta z peskom da konc
MoTo G_P Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 m sej počakamo da bo metr snega pa bo letel...hahaha dol bomo pa k snežaki
straza Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 m sej počakamo da bo metr snega pa bo letel...hahaha dol bomo pa k snežaki sei to bo kmau
MoTo G_P Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 folk Br' jutr...A je še sneg an Rakitn? :naughty:
straza Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 folk Br' jutr...A je še sneg an Rakitn? :naughty: še še sam golfa morm zalaufat zdj
Kawc Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 (popravljeno) //premaknemo glaviča if(snake.glava_smer == LEFT) { snake.glava_x--; } if(snake.glava_smer == RIGHT) { snake.glava_x++; } if(snake.glava_smer == UP) { snake.glava_y--; } if(snake.glava_smer == DOWN) { snake.glava_y++; } putpixel (snake.glava_x, snake.glava_y, 10); svina... in ti bi za to rad mel pozitivno Maus vidm da ne obvladaš ti neki programiranja to ne bo sam pozitivno tole bo čista 5ka, mam PROFESORCO za programiranje, in to je program za "kačo" k jo prklopš na usb :evilgrin: In ta kača pol dela "svega i svašta" :evilgrin: Popravljeno November 4, 2009. Popravil Kawc
maus Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 Maus vidm da ne obvladaš ti neki programiranja to ne bo sam pozitivno tole bo čista 5ka, mam PROFESORCO za programiranje, in to je program za "kačo" k jo prklopš na usb :evilgrin: In ta kača pol dela "svega i svašta" :evilgrin: nisem mislil na programski jezik, temveč na poimenovanje modulov Sem z veseljem prebral tvoj program. Sem se tudi sam (pred mnooogimi leti) s tem ukvarjal, predvsem basic-om in foxpro-jem ... me je zamikalo, da bi tvoj programček preveril, pa sem se premislil. Ker tvoja kača, dela (verjetno) "svega i svašta", ti bo profoksa zihr dala +5
MoTo G_P Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 ma jst bi pa njrajš pozabu na gospoda Richija...smrduh en... :naughty: :naughty:
fruc Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 kua je zdei kurbe rrtovske kam gremo kei ta vikend ? u petk mam sam cajt za eno igrco zvečer rezerviran, u soboto ma pa ena u borovnic bday pa morm bit seveda prisoten
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se