gebre Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Vrjemi, da boš lažje vžgal makino s 4imi cilindri kot pa tisto z 1im cilindrom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Na Rakitni sončno in toplo! Vljudno vabljeni:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Na Rakitni sončno in toplo! Vljudno vabljeni:) a tut js? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Zdej vem zakaj na Rakitni tako veter piha, ker se Miha s CBRko podi... :lol: a tut js? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 a tut js? :whistle: uf, te nisem opazil:( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Zdej vem zakaj na Rakitni tako veter piha, ker se Miha s CBRko podi... :lol: ne ne moja je še parkerana :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Bil kdo danes? Se je led že stopil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Ledu ni več. Včeraj bil gor nekdo z Ducatijem 999, danes pa eden z 1098. Svet ne bi mogel biti lepši:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Ledu ni več. Včeraj bil gor nekdo z Ducatijem 999, danes pa eden z 1098. Svet ne bi mogel biti lepši:) Ja, včeraj sem ga še jaz videl. V Ducati kombinezonu, ane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Februar 24, 2008 Deli Objavljeno Februar 24, 2008 Uf, to pa ne vem v kakšnem kombinezonu je bil. Morm pa povedat da ga ni lepšega kot hrumečega Ducatija ko ga tišči od odcepa ceste za Krim, pa vse do naselja Rakitna. In obratno seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Ledu ni več. Včeraj bil gor nekdo z Ducatijem 999, danes pa eden z 1098. Svet ne bi mogel biti lepši:) Bil včeraj gor, led je najmanj na polovici jezera, ob jezeru sem si ogledoval en vikend za brunarico in na senčni strani je še sneg !!!!! Cesta je pa kar lepa in presenetljivo malo peska, ampak previdnost ne škodi ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Ja tistii led ubistvu ni vreden omembe. Ga je bil 1-2 cm, nekje malo več. Gor stati ne moreš. Na nekaterih predelih je pa res še sneg. Aja, črna z750 oz. z1000, malo bolj previdno, danes je malo manjkalo pa bi se raztreščil v moj avto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Kake že letošnje moto fotke iz Rakitne? Al se bom res moral sam gor zapeljat. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Če bi imel fotoaparat na mobitelu bi že kaj poslikal. Tako pa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dejci Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Ja tistii led ubistvu ni vreden omembe. Ga je bil 1-2 cm, nekje malo več. Gor stati ne moreš. Na nekaterih predelih je pa res še sneg. Aja, črna z750 oz. z1000, malo bolj previdno, danes je malo manjkalo pa bi se raztreščil v moj avto. Verjetno sem bil kar jaz. Šel sem na hitro obrnit, vendar o kakšnem "bližnjem srečanju" res nebi vedu. :hmm: Drugače pa cesta je kar čista in OK. Previdnost pa predvsem na senčnih predelih, kjer je mokro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Kake že letošnje moto fotke iz Rakitne?Al se bom res moral sam gor zapeljat. :whistle: Dobiš, čez vikend. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 evo fotke...sm lih nov mobi sprobaval pa je tole nastalo Je pa blo kr sončno danes :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 evo fotke...sm lih nov mobi sprobaval pa je tole nastaloJe pa blo kr sončno danes :) Super je bilo danes. Ampak je žal veliko peska na ovinkih. Pazljivo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 Je gor še sneg? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 Sej ne vem kaj nej rečem; sneg je še, samo bolj malo. Samo v senčnih legah je še. Mogoče pridem do jezera, bom z eno s*ukano apn6. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 Mene bolj zanima, če se topi in teče čez cesto. Ne morš položit ovinka, pa še moped je takoj ves usran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bzk Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 Aja, to pa ne vem. Zdej lahko se zapelješ najprej eno počasno vožnjo gor pa vidš kakšna je situacija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 5, 2008 Deli Objavljeno April 5, 2008 spodaj je super..se da brez problema polagat..kolkr hočeš :naughty: gor po tistih ravninah se sneg topi na ovinkih in je mal mokro..zaenkrat še..sej bo kmal ta prav veter zapihal pa ne bo več snega.. drugače pa..kr zadost se oblecte..je še kr mraz..in če hočeš na zraku spit eno kavico moraš skor rokavice gor pustit ;) ovinki sp pa še zmer mega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gem4 Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Danes popoldne je na 6 kilometru ceste na Rakitno, kakih 50 m pred mano, medved prečkal cesto. Ne vem kako pogosto se to kaj ostalim dogaja, ampak jaz bom malo zreduciral moje polaganje ovinkov na Rakitni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 Danes popoldne je na 6 kilometru ceste na Rakitno, kakih 50 m pred mano, medved prečkal cesto. Ne vem kako pogosto se to kaj ostalim dogaja, ampak jaz bom malo zreduciral moje polaganje ovinkov na Rakitni. Heheheh, sm biu gor pa ga nism vidu...Sam bi blo pa nevarn da prletis v tako mrcino... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se