Skoči na vsebino

Rakitna

D-D

Priporočene objave

No potem se poskušajte držat stran od njih, ker očitno s prijavami ne bo prenehal, če je že prej klical. Vem, da je bedno, ker gor je res super lokacija ...

Mary res zanimivo, da imaš takšno reakcijo :D Jaz prej, ko še nisem bila med njimi, sem se pa vedno začela smejat, ko so me ustavli in potem so mislila, da je kej narobe z mano :D

No, se bo:ve enkrat zmenile, v uniformi pa itak ne bom hodila na pijače :lol:

-

Jaja, ceprav sem vas vidla, da v uniformi hodte na kofetke, pa parkirate kr tud tam k se ne sme :) Sam hecam se, ne me... :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sm prej govoru s Kawcom....pa bi blo bolš da drug vikend (sobota ali nedelja)...no sicr men je useen ;)

Sam povejte kdo pride...da vemo kolk mesa napečt :P

Glede tega kdo nas je včeraj prijavu se mi pa tud sanja ne :unsure: Obračal smo pr skakalnci :whistle:

Mogoče kakšen kolesar :naughty:

Kutli mene kr štej za ene par čevapov, kakšn kotlet pa mogoče še pleskavico...kilo kruha pa 2 čebule...

Gospodična maja a bi se dal zrihat kkšno policijsko varstvo pred vaščani če bi jih vonj z žara motu???

Popravljeno . Popravil MoTo G_P
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

wabljeni so usi...sei to bi tko zrihtal da bi usak prnesu kei sabo ane....da bi blo pravicn :)

Ja normaln, da se s sabo prnese. Mmmmmm... Sam mesa ne bomo mogl s sabo nest. Al kr cevape na avspuha dam, pa v ovinku obracam. Bojo do tm k se pritozujejo ze peceni, pa lahko kr postrezem, bo mir za tist dan. Sej ne vem kaj ste mel, ampak ljubezen gre cez zelodec ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja to je že tema zase in o tem bi se dalo debatirat še pa še, tako, da nebi sploh začela .) Bom pa samo na kratko, npr. ko imamo malico oz. pavzo gremo lahko kaj pojest ali popit in to ni nič takega, sej moramo tudi mi jest in pit, ane :D

Parkiranje ... včasih moraš kam na hitro skočit (če se kaj mudi ali je intervencija) in pustiš avto mogoče tam, kjer ni ravno primerno, bolj pomembno je to, da rešimo zadevo zaradi katere smo bili poklicani .)

No zdej je pa ta tema že tako zašla, da nebi bilo nič narobe če bi to kdo zbrisal :D

MoTo G_P hehe potem bi vi morali nas poklicat, ker bi sosedje prišli k vam in vam hoteli kej odnest, če bi tolk dišal :P

Popravljeno . Popravil Mark1984
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No zdej je pa ta tema že tako zašla, da nebi bilo nič narobe če bi to kdo zbrisal :D

sei to je tema za nabijanje :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

MoTo G_P hehe potem bi vi morali nas poklicat, ker bi sosedje prišli k vam in vam hoteli kej odnest, če bi tolk dišal :P

Iz tvojih ust je to zares :lol1: smešno :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gospodična policistka, a lahko sploh dobimo kakšno kazen zarad tega ker se vozmo gor in dol? Je treba met

"dokaz" ali je zadost prijava oz. več prijav domačinov? :rolleyes:

ja in kaj je narobe s tem če se voziš gor in dol, vožnja po cesti (temu je tudi namenjena!!!) ni kaznivo dejanje in za to res ne morš dobit kazni, je pa drugo če tvoj moped tuli z 200dB

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja in kaj je narobe s tem če se voziš gor in dol, vožnja po cesti (temu je tudi namenjena!!!) ni kaznivo dejanje in za to res ne morš dobit kazni, je pa drugo če tvoj moped tuli z 200dB

Ja predstavljaj si, da si star in tecen.

Popravljeno . Popravil Mary
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tebe bom jest ene 2x ke okol ušes :evilgrin: :evilgrin: Tako znanje se uporablja zgolj v izobraževalne namene :evilgrin:

je še dobr da tebe poznam, pa te izobraževalni nameni :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Večni problem Rakitne :whistle:

Popravljeno . Popravil _Mihaa_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vozišče je del cestišča, ki ima eno ali dve smerni vozišči in je namenjeno prometu vozil. Pod pogoji, ki jih določa ta zakon (ZVCP-1), ga lahko uporabljajo tudi pešci in drugi udeleženci cestnega prometa ... :rolleyes:

Tako, da ja normalno, da je temu namenjena, samo problem je nastal, ko je vožnja (ali hrup, sej nevem) nekoga zmotil in je to prijavil. Sej ni bilo ukrepa, pač bili so opozorjeni in ker so upoštevali policista ni bilo nadaljnih problemov.

Zdej če bi vas pa policist zalotil pri početju bi pa lahko ukrepal na podlagi zakona oziroma, bi se sam odločil kako bi vas kaznoval, če bi šlo za prekršek neznatnega pomena, bi vas lahko npr. samo opozoril če bi bil mnenja, da s tem prekrškom nebi nastala škodljiva posledica oz. da s prekrškom nebi nadaljeval.

Zdej tukaj bi se dalo debatirat še pa še :mellow:

Sej vidiš folk je očitno tam naveličan že vsega tega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdej če bi vas pa policist zalotil pri početju bi pa lahko ukrepal na podlagi zakona oziroma, bi se sam odločil kako bi vas kaznoval, če bi šlo za prekršek neznatnega pomena, bi vas lahko npr. samo opozoril če bi bil mnenja, da s tem prekrškom nebi nastala škodljiva posledica oz. da s prekrškom nebi nadaljeval.

Se pravi če bi se v tistem trenutku jst mem prpelou bi bi dobu kazen, opozorjeni smo bli na to k se po cesti vozmo?? :hmm::?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, ne očitno nisem razumljivo napisala :)

Npr. če bi vas policist zalotil pri vožnji, ki bi bila po njegovem mnenju nesprejemljiva in bi ogrožala ostale udeležence (npr. vožnja po enem kolesu, sekanje ovinkov itd.) ...

Jaz sploh nisem govorila o vašem primeru .)

Kolega je samo "opozoril" oz. povedal, da upa, da nam ne bo treba ponovno gor hodit zaradi tega.

Popravljeno . Popravil Mark1984
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se pravi če bi se v tistem trenutku jst mem prpelou bi bi dobu kazen, opozorjeni smo bli na to k se po cesti vozmo?? :hmm::?

kazn bi dubu ce bi pelu cez povno črto pa take fore pa da bi očitno prekoraču tistih 90 na uro

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No če bi v tistem trenutku vozil več kot 90 km/h ravno ne, edino če bi merili hitrost :)

Ja no kakorkoli, vse se je vredu končalo in to je važno .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sori ker bo tole izpadlo zelo negativno, sam me je vseen zelo zbodla izjava, ki so jo radi uporabljali razni informbiroevci ali NSA/FBI/CIA pri nedovoljenem šnofanju za civili tipa:''Kaj te moti, če nimaš kej za skrivat?!''.

Nedolgo nazaj me je policistka pobarala, da ne smem stopiti iz vozila, če me zaustavijo. Sori miška, Ljubljana ni South Central LA. Ko to bo, bom takoj pakiral kufre in bye-bye. Grem raje na lepš, kot da imam filling da mi nekdo stalno diha za ovratnikom. Je ostala kar tiho.

Upam da si prebrala in tudi doumela sporočilo knjige, katere naslov se skriva v tvojem nicku.

Popravljeno . Popravil suntrace14
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne, če imaš ti tehnično izpravno vozilo (s tem mislim predvsem homologiran izpuh) in ne kršiš CPP-ov, se lahko 24/7 voziš po cesti, pa ti nobeden ne more dat kazni zaradi tega, če je pa stari še vedno tečen zaradi hrupa je pa to njegov problem, pač naj da čepke v ušesa če ne more spat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Citat ene izmed redkih pametnih izjav Mašine, tale se je res posrečla.

"Čudak. Nikogar drugega ne poznam, ki bi si hotu bajto zraven dirkalne piste postavit ... "

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bojo skos unedve policajke zravn, naj pridejo vsak dan :P hehe

a vam še zmer ni ratal kakih dobrih bejb zapet, da bi si jih s sabo vozil?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a vam še zmer ni ratal kakih dobrih bejb zapet, da bi si jih s sabo vozil?

Ne!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mal sem ven iz teme, sori. Sem za cajtom ;)

No zdej se umikam. Ful ste fajn, sporocte k boste za kokto ;)

A jih boš grupno častila? :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ni sploh point v bunjenju, ns je bl to zdelal, ker se vaščani lažejo kaj mi tm gor delamo in to ns je razkurl, polcaji so pa pač gor pršl pa probal umirit zadevo čist korektno. :trance_33_sleep: Krivi so vaščani k prbijajo take ker pou od tega ni resnice... :krneki:

Kva pa 'prbijajo'?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!