Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Za na cesto in za na pisto Dunlop B) Odlične povsod :D

Objavljeno
Za na cesto in za na pisto Dunlop B) Odlične povsod :D

:yes:

Objavljeno
:yes:

gp racer ..... sam mi je kr drsel .... bom mogu kšne druge probat ...

KDO JE ŽE TO NAPISU? :headbang:

Objavljeno

Pa smo potem ugotovili, da je bil vzrok verjetno vzmetenje, da gredo GP Racer komot 1.40, če se prav spomnim :)

Objavljeno

Res je ,GP racer lahko okrog 1.40 vendar ne Z 750 .Vsakdo ki je bil na Grobniku ve da je 1.50 :yes: :yes: :yes: .1.40 pa :worship: :worship: :worship: .

Objavljeno

danes po dežju z road smart guma kar uredu drži....se mi je pa 2x zgodilo ko sm se peljau v 4.prestavi v manjši (brez ovinkov) klanec ob malo bolj naglem dodajanju gasa da se je zadnja guma zavrtela v prazno

Objavljeno

Odvisno kašen je asvalt, tle bliz mene je del ful gladek pa če navijem bo zmer začelo noset, ker je pač gladek asvalt.

Objavljeno
danes po dežju z road smart guma kar uredu drži....se mi je pa 2x zgodilo ko sm se peljau v 4.prestavi v manjši (brez ovinkov) klanec ob malo bolj naglem dodajanju gasa da se je zadnja guma zavrtela v prazno

Na navormočnem motorju mislm da bi usaka guma po mokrem zavrtela...

Meni je KTM tudi šel počez v mokrem samo z gasom, pa je bla guma sigurno ogreta...

Objavljeno

Men se sicer to dogaja na suhem ampak ajde ista zgodba :rolleyes:

Objavljeno
Men se sicer to dogaja na suhem ampak ajde ista zgodba :rolleyes:

Ampak ti maš še enkrat tolko konjev, navora in kubikov :D Kaj bi še hotu :rolleyes: :)

Objavljeno

hm....zanima me katere gume bolj priporočate... sportmax ali qualifajrce?

Objavljeno

Za na Rs125 samo pireli dragon ali corso!Boš mislo,da maš drug motor!Verjemi in probaj!

Objavljeno (popravljeno)
Za na Rs125 samo pireli dragon ali corso!Boš mislo,da maš drug motor!Verjemi in probaj!

hvala lepa....a je ksna internetna stran d bi vidu po kok majo cene kj

Popravljeno . Popravil anzer
Objavljeno

Širnik, Radlje jih ima menda najceneje.Sam se jih kupoval v motocenter yogi v vinski gori

Objavljeno

Zanimajo me kilometri,ki ste jih naredili z Road smart, sam sem jo ravnokar namontiral pa sem malo firbčen, z D220 nisem imel dobrih izkušenj glede vzdržljivosti so držale med 4700 in 7400km, če se prav spomnim in me je to ful ubijalo, v načinu vožnje pa nisem variiral vsaj ne da bi vedel. Pa ne sprajušejem po splošnih napotkih ampak konkretne podatke. Metzelerka Z6 mi je držala 11600 km, pa bi malo primerjal.

LP Bajsi

Objavljeno

Pr nas je en tak asfalt, kjer bilo katera guma zavrti v prazno. Sem se enkrat peljal pa sem mislu, da kuplunga drsi, sam pol k je prvo kolo po luftu šlo sem vidu, da le ni kuplunga kriva :slap: . Če se asfalt po suhem sveti je treba bolj po pameti z odpiranjem gasa.

Objavljeno
Zanimajo me kilometri,ki ste jih naredili z Road smart, LP Bajsi

Na mojmu motorju za letos z road smart 4600km, guma izgleda še kot nova. precej sm zadovoljen

Objavljeno
Na mojmu motorju za letos z road smart 4600km, guma izgleda še kot nova. precej sm zadovoljen

Letos z njo naredu 7000 km, guma zgleda se zelo dobr, ceprav se mi zdi, da jo je zacel bolj pobirat kot na zacetku... Oprijem :worship: :worship:

Objavljeno

Z roadsmart sem naredil letos 5000 km in je v primerjavi z Z6 veliko manj obrabljena, na suhem se drži odlično, kar se tiče pa mokrih in mrzlih cest pa se mi zdi Z6 za odtenek boljša.

Objavljeno

2.marec - 2.november ... 0d 8200 do 16210km: 8000 km z Road smart; obraba zaenkrat "na oko" minimalna, oprijem v vseh pogojih dober, pričakujem da bo zdržala še naslednjo sezono.

Objavljeno

Hvala za konkretne in kompetentne odgovore, točno takšne informacije sem iskal (konkreten podatek in po možnosti primerjavo)!

LP Bajsi

Objavljeno

BAJSI

... zadnja guma ...

... na B 12 je D 220 zdržala med 6 in 7 kkm ...

... na CB 1300 D 220 zdržala 4700, od takrat dalje cca. 5500 km D Roadsmart ...

... zaenkart zgleda še kar OK, po moji oceni bo zdržala nekje med 8 in 9 kkm, čeprav je sedaj v hladnem vremenu začela kazati znake hitrejše izrabe, predvsem se pri močnem pospeševanju vda (power slide), tako da je potrebno kar malo paziti ...

... oprijem po topli cesti in vremenu OK, le pri izrednem maltretiranju se začne malo pritoževati ...

... oprijem po dežju OK ...

... prednja guma ...

... D 220 nisem nikoli vozil ...

... D Roadsmart ima sedaj cca. 10kkm in bo po moji oceni zdržala še kake 2-3kkm (da bo še legalna) ...

... oprijem OK ...

... definitivno najboljša izbira v tem trenutku na trgu za ST motorje (glede na ceno, vzdržljivost, uporabnost) ...

Objavljeno (popravljeno)
Zanimajo me kilometri,ki ste jih naredili z Road smart, ...

LP Bajsi

Če si morda spregledal moj prispevek pred dvemi meseci v tej temi... Roadsmartko na zadnjem kolesu TDM 900 sem zamenal po 9.800 km. Kar nekaj kilometrov sva naredila v dvoje, tudi dopust do Korzike polno otovorjena za kampiranje. Proti D220 bolje drži, tudi v dežju. Sprednjo imam po cca 13.000 km še vedno gor, izgleda, da bo še nekaj 1.000 km ne bo prišla do indikatorjev.

Popravljeno . Popravil jetman
Objavljeno

pozdravljeni, vozim yamaho xtx in sem zdej mel odzazi bt014, dobra guma, samo se preveč obrablja za ta motor...nima niti 2000km, pa je že pošteno obrabljena...

Berem že celi čas, pa še kar mi ni nič jasno.... sem videl po slikah, da imajo dost na super-moto motorjih dunlop mutant, kake karakteristike ma ta guma sploh?

kaj priporočate, da bi dal gor?

havla za odgovore

Objavljeno
pozdravljeni, vozim yamaho xtx in sem zdej mel odzazi bt014, dobra guma, samo se preveč obrablja za ta motor...nima niti 2000km, pa je že pošteno obrabljena...

Berem že celi čas, pa še kar mi ni nič jasno.... sem videl po slikah, da imajo dost na super-moto motorjih dunlop mutant, kake karakteristike ma ta guma sploh?

kaj priporočate, da bi dal gor?

havla za odgovore

Take gume mam jest na KTMu, so dokaj dobre, boljše kot tiste Pirelli ki so ble original gor. Ni pa to neka huda dirkaška guma. Lepo se slajda z njo sicer ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!