IF7 Objavljeno Januar 14, 2022 Deli Objavljeno Januar 14, 2022 10 minutes ago, kronik said: tome mogu pridnijeti nekoliko faktora: -- manji tlak zraka u prednjoj gumi -- veci top case nego inace -- nedovoljno izbalasirane gume -- greska u proizvodnji Na žalost je tlak na nivoju predpisanega, brez topcase-a in zbalansirano..... ostane napaka v proizvodnji... kronik 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno Januar 14, 2022 Deli Objavljeno Januar 14, 2022 Imajo eden najvišjih hitrostnih razredov T v tem segmentu 50:50 gum .......150km/h bi se morale peljat brez problema.......nebi imel ravno potrebe po hudo višjih hitrosti ? najbolj me zanima kilometraža in tudi oprijem on-off road.....kot berem po tujih forumih so odzivi pozitivni, so pa težke in s trdimi boki......xeba za ročno montažo, če je treba kaj konkretno flikat, tam kje daleč od oči in srca...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 15, 2022 Deli Objavljeno Januar 15, 2022 13 hours ago, IF7 said: Na žalost je tlak na nivoju predpisanega, brez topcase-a in zbalansirano..... ostane napaka v proizvodnji... Pred reklamacijo/menjavo, je morda smiselno odpustit vse vijake okrog prednjega kolesa? In na novo zategnit. Kolega je po menjavi motilo 200 stvari. Posebej na AC je bil zaradi turbulenc zelo slabe volje. Motor je dal na centralca, odlosal zavore, kolo in križe, zategnil in s tem rešil vse neprijetnosti. Med sestavljanje, nekaj očitno ni popolnoma dobro sedlo… IF7 in kronik 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x moto Objavljeno Maj 7, 2022 Deli Objavljeno Maj 7, 2022 zanimajo me vaše izkušnje z roadsmrt 4 na zadnjem kolesu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Maj 7, 2022 Deli Objavljeno Maj 7, 2022 2 hours ago, x moto said: zanimajo me vaše izkušnje z roadsmrt 4 na zadnjem kolesu Pomoje niso primerne zate, vsaj kar si napisal roadsmrt 4 😂 kronik, C eagle in SAR-Solo Adventure rider 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x moto Objavljeno Maj 8, 2022 Deli Objavljeno Maj 8, 2022 pred 21 urami, x moto pravi: zanimajo me vaše izkušnje z roadsmart 4 na zadnjem kolesu pred 18 urami, Bostjan L pravi: Pomoje niso primerne zate, vsaj kar si napisal roadsmrt 4 😂 biser Lj. SAR-Solo Adventure rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kronik Objavljeno Junij 7, 2022 Deli Objavljeno Junij 7, 2022 Za nekoga kome njemacki nije problem: https://motorradreifentest.jimdofree.com/tests-2022-1/?fbclid=IwAR0KxUYzQswj_f0uHgtigwQEzG5DvVXiRVT1dXKB507TTBuq8SEpCTeRxCQ DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DustOff Objavljeno Junij 8, 2022 Deli Objavljeno Junij 8, 2022 Ja pisuka no, jo bo treba ze zamenjat, kristus... 24.5 nova gor dana... Ampak.. Lima, drzi, k komar na sipi!! Je vredno dat tistih velik evrov. Cca 2500km, bo se za ene 1000km, slovenskih cest, ne jebene jadranke.. 😂🥴🥴 Slikan v Starigrad, kje je bil se dom.. Sportsmart TT. Top. DAMI34, Shillien in IF7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno Junij 8, 2022 Deli Objavljeno Junij 8, 2022 30 minutes ago, DustOff said: Ja pisuka no, jo bo treba ze zamenjat, kristus... 24.5 nova gor dana... Ampak.. Lima, drzi, k komar na sipi!! Je vredno dat tistih velik evrov. Cca 2500km, bo se za ene 1000km, slovenskih cest, ne jebene jadranke.. 😂🥴🥴 Slikan v Starigrad, kje je bil se dom.. Sportsmart TT. Top. kako imaš namontiran gopro nosilec ki je viden na desni? samo prilepljen? sem poskusil nekaj podobnega pa sem več gledal če sem že izgubil kamero kot pa na cesto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DustOff Objavljeno Junij 8, 2022 Deli Objavljeno Junij 8, 2022 (popravljeno) pred 2 urami, Shillien pravi: kako imaš namontiran gopro nosilec ki je viden na desni? samo prilepljen? sem poskusil nekaj podobnega pa sem več gledal če sem že izgubil kamero kot pa na cesto Ej cist enostavno, imbus brez glave, z notranjo glavo, mislm da je M6, pa malo locktita, pa mal sekunderja na gopro nosilec na navoj in je toto. KAMM ma sraufe, al pa klasicn imbus, z odzagano glavo. Prej pa s pomicnim merilom vse premeri.. Pa fajn zategn nosilc, da se na tesno prlega nihajki.. 😉 Tkole pa zgleda kot: Popravljeno Junij 8, 2022. Popravil DustOff DAMI34, IF7 in Shillien 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Junij 8, 2022 Deli Objavljeno Junij 8, 2022 pred 3 urami, DustOff pravi: imbus brez glave, z notranjo glavo, mislm da je M6 = navojni zatič z imbus glavo M6 DustOff 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Junij 9, 2022 Deli Objavljeno Junij 9, 2022 pred 10 urami, XTR pravi: = navojni zatič z imbus glavo M6 navojni zatiči so brez glave...... =navojni zatič z imbus glavo M6... pod tem opisom bi si predstavljal običajen imbus vijak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 9, 2022 Deli Objavljeno Junij 9, 2022 XTR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Junij 9, 2022 Deli Objavljeno Junij 9, 2022 pred 10 minutami, Lipstick pravi: navojni zatiči so brez glave...... To je res. Bistvo je v poimenovanju "navojni zatič". Lahko pa reče samo imbus navojni zatič. Tudi z navedbo imbus glava ne bo zgrešil, ker tako naši trgovci poimenujejo to obliko. Kupiš navojni zatič z zarezo pa ni glave.. DustOff, Shillien in Zivnorc 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DustOff Objavljeno Junij 9, 2022 Deli Objavljeno Junij 9, 2022 Ti samo pokazi sliko tega hudica, pa bo. 💪 😁 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DustOff Objavljeno Junij 16, 2022 Deli Objavljeno Junij 16, 2022 Pa da vidimo kako se bo obnesla... Frisna, 190€.. Dunlop RSIV Kawasaki_rider, Bostjan L, bajkr88 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kronik Objavljeno Julij 26, 2022 Deli Objavljeno Julij 26, 2022 Dunlop Roadsmart 4 odradile su cijelih 2400km od koji je na 2000 zapeavio bio kraj. https://motorradreifentest.jimdofree.com/tests-2022-1/ Na pocetku si mi se Roadsmart4 jako svidjele. No pred kraj je islo samo na gore..... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Julij 27, 2022 Deli Objavljeno Julij 27, 2022 Ob 16. 6. 2022 ob 18:09, DustOff pravi: Pa da vidimo kako se bo obnesla... Frisna, 190€.. Dunlop RSIV Situacija ? 😀 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DustOff Objavljeno Julij 27, 2022 Deli Objavljeno Julij 27, 2022 pred 2 urami, bajkr88 pravi: Situacija ? 😀 4k, mal cez polovico profil.. Skratka ful zadovoljen. Spredaj mam pa se vedno SS TT. Ta kombinacija meni osebno je najbolsa. Ful se tud pozna, kaksn pritisk se vozi.. 😉 bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 18, 2023 Deli Objavljeno Oktober 18, 2023 Kje naročate Dunlop gume ? Kdo je zdaj sploh glavni distributer za Slovenijo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Oktober 19, 2023 Deli Objavljeno Oktober 19, 2023 pred 11 urami, MARE 65 pravi: Kje naročate Dunlop gume ? Kdo je zdaj sploh glavni distributer za Slovenijo ? Lider pnevmatik - za motor in avto...že par let...brez nobenih težav... MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno November 24, 2023 Deli Objavljeno November 24, 2023 Evo danes dobil Dunlop trailmax Raid. Kot je omenil tomaz69, vse špila, nobenih težav. Spomladi bo pa kakšna povratna informacija kako se bodo gume obnesle. dolenc100 in tomaz69 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 30 Deli Objavljeno Januar 30 Vpoklic... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tromba Objavljeno April 21 Deli Objavljeno April 21 Dunlop ima sedaj akcijo, da ob nakupu Roadsmart 4, Sportsmart TT in še nekaj drugih modelov, povrnejo 40 €. Akcija velja do konca maja - če želi kdo raje porabiti dva tanka goriva za ta denar Kawasaki_rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dolenc100 Objavljeno Julij 2 Deli Objavljeno Julij 2 Evo, tudi jaz nataknil Raid. Zaenkrat kaže res dober potencial ta 50-50 gumo. V klanec po brezpotjih leze BP, je tudi stabilna in ne pleše pri hitri vožnji na utrjeni makadamskih poteh.Tudi v serpetinah v polnem nagibu ima zadovoljivo stabilnost. Sem probal tudi vožnjo v nalivu in oprijema je dovolj. Ni pa toliko stabilna po asfaltu kot Pirelli STR, sploh v polnem nagibu ter kilometrina bo zihr manjša. Meni osebno je zmes malenkost premehka. S STR sem naredil 13k km, od tega 5k polno naložen v dvoje. 🙂 Vendar ima premalo bočnega oprijema zato sem šel na Raid. Lp, MARE 65, IF7 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se