Matic7 Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Da ne bomo smetili po "maxi01" in povsod okoli, odpiram to temo za najavo voženj tavelikih sesalcev (Forwerk, Kriby in ostali). Mogoče bi jo moderator dal na vrh, če se mu zdi smiselno. Moj načrt za soboto: Ptuj - Maribor - Dravograd - Črna na Koroškem - prelaz Sleme - Šoštanj - Velenje - Vitanje - Zreče - Ptuj sobotni_izlet.BMP Dolžina poti: dobrih 200 km Odhod iz Ptuja: okoli 14:00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno Julij 31, 2009 Deli Objavljeno Julij 31, 2009 Da ne bomo smetili po "maxi01" in povsod okoli, odpiram to temo za najavo voženj tavelikih sesalcev (Forwerk, Kriby in ostali). Mogoče bi jo moderator dal na vrh, če se mu zdi smiselno. Moj načrt za soboto: Ptuj - Maribor - Dravograd - Črna na Koroškem - prelaz Sleme - Šoštanj - Velenje - Vitanje - Zreče - Ptuj sobotni_izlet.BMP Dolžina poti: dobrih 200 km Odhod iz Ptuja: okoli 14:00 Pozdravljen! Ja, (tudi) po moje je ideja "objav" dobra! So namreč dnevi, ko bi šel na vožnjo pa so "moto" prijatli zasedeni... in/ali pa bi se kam zapeljal in ti ni za iti samemu... Tako, da (če prav razumem tvojo idejo) ... potem bi pač tu objavljali fure...!? To tvojo furo sem sicer že prevozil, bi pa šel ponovno, če se ne bi že dogovoril za soboto. Gremo namreč (iz MB) v Avstrijo, na Falkertsee (kjer se bomo dobili z prijatelji, ki pa pridejo iz LJ)... V kolikor bi koga zanimala naša fura, se nam lahko seveda tudi pridruži (podrobnosti pa preko PM)... Lp p.s. http://maps.google.com/maps?f=d&source....878662&z=9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic7 Objavljeno Avgust 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2009 Evo me doma... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Avgust 1, 2009 Deli Objavljeno Avgust 1, 2009 Sem mislil da bi tule najavljali samo "kratke" enodnevne vožnje, za kaj drugega in slike s izletov (tudi krajših) pa bi še zmeraj uporabljali temo maxi:01. Se mi zdi da bo zadeva bolj pregledna. Pa hitreje "boš" videl a kdo kam gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Avgust 4, 2009 Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 Khm... poglej ga Sleme... jaz sem se peljal tam čez letos spomladi, ko je bilo za cesto 1m snega Namesto, da bi se lepo po dolini vozil, kjer je bilo že lepo toplo V Črni so ravno hodili s smučmi na rami iz smučišča, jaz pa kot marsovec mimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic7 Objavljeno Avgust 4, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 4, 2009 Khm... poglej ga Sleme... jaz sem se peljal tam čez letos spomladi, ko je bilo za cesto 1m snega Moraš pa priznat, da je prav lepo gledat tisti sneg, ki ga sfrezajo s ceste in je cesta tak lepo ravno vrezana v sneg, kot da bi vozil ob zidu. No ja, ampak lepo je gledat, če sediš v avtu na toplem Po mojih izkušnjah spomladi sploh ni za razmišljat ali bi šel čez Sleme z mopedom ali ne. Še okoli 1. maja je vprašljivo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
d_r_e_j_c Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 Js se velikokrat vozim čez Sleme. Do Klopeinersee-ja mam samo 67 km in se peljem kar čez Sleme, kadar mi ni za na morje. Na štajerski strani je sicer boga cesta, je pa na koroški popolnoma nov asfalt. Pa ni nekega hudega prometa, čeprav korošci radi brusijo kolena na serpentincah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 V soboto dopoldan (predvidoma) do LJ, malo "pofirbcam" po moto trgovinah nato s @Drejčijem na in nazaj proti CE. Če ima kdo čas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 (popravljeno) V soboto dopoldan (predvidoma) do LJ, malo "pofirbcam" po moto trgovinah nato s @Drejčijem na in nazaj proti CE. Če ima kdo čas V nedeljo.... Kam danes? Popravljeno Avgust 8, 2009. Popravil pelikan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 V soboto 15.8.09 do Lesc (ob lepem vremenu :krneki: ) na 21. ALPSKI POKAL LESCE (modelarski miting) če bi šel kdo zraven - PM. Lahko pa kam drugam, če imate boljši predlog (ocenil ga bom pa sam ). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Lahko bi se kaj zmenili Samo ne vem še če bom imel v soboto čas. Sporočim pravočasno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic7 Objavljeno Avgust 15, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 15, 2009 Jaz grem danes popoldne (ura še ni definirana, enkrat po kosilu) linijo Ptuj-Lenart-Pesnica-MB-Slovenska Bistrica-Ptuj. Če nima kdo kaj pametnejšega za počet, je to slabih 100 km in dobra urica in pol, kot napoveduje AutoRuter; za več žal nimam časa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 A bi šel kdo v soboto 3.10.09 v MB pogledat do Aprilije in Moto Guzija? Imajo nekakšen da "odprtih vrat". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 A bi šel kdo v soboto 3.10.09 v MB pogledat do Aprilije in Moto Guzija? Imajo nekakšen da "odprtih vrat". Kje točno in kdaj pa je to? Verjetno bom s punco čez vikend na izletu po Prekmurju, pa se na poti lahko ustavim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Oktober 1, 2009 Deli Objavljeno Oktober 1, 2009 Kje točno in kdaj pa je to? Verjetno bom s punco čez vikend na izletu po Prekmurju, pa se na poti lahko ustavim. To je pri salonu "Autocomerca", mislim da je Ptujska cesta (cesta v smeri Ptuja). Traja od 9:00 do 16:00. Javim v soboto zjutraj če bom šel (mogoče bo kdo zraven ). Prej kot ob 9:00 tako ne bom štartal iz CE. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
primozbeuc Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 (popravljeno) JUTRI OB 15.00 ŠTARTAMO IZ KRŠKEGA V SMERI KOZJE, LESIČNO DO SLIVNIŠKEGA JEZERA. TAM BOMO NAREDILI KRAJŠI POSTANEK. ČE SE KOMU LJUBI, SE NAM LAHKO PRIDRUŽI, SPOROČI NAJ KJE SE NAM BO PRIDRUŽIL. OKOLI ŠTIRIH BOMO NA SLIVNIŠKEM JEZERU. http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=kr%C5%A1ko&daddr=slivni%C5%A1ko+jezero+to:Neznana+cesta+to:45.938736,15.638351+to:kr%C5%A1ko&geocode=%3B%3BFV6OwAIdjDrtAA%3B%3B&hl=sl&mra=dpe&mrcr=1&mrsp=3&sz=11&via=2,3&sll=46.070849,15.516815&sspn=0.358232,0.615921&ie=UTF8&z=11> Popravljeno Oktober 5, 2009. Popravil primozbeuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Vceraj sem iz sluzbe "pobegnil" nekaj prej kot ponavadi in se zapeljal v Velenje do Compaca, na servis celade. Iz vsega skupaj je ratala ena zelo lustna fura. Trasa - KLIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno April 18, 2010 Deli Objavljeno April 18, 2010 Pelikan , mislim da sem te danes dopoldan okrog 10h srečal v Hočah ko sem šel za soidelovca po motor v MB. Ali si bil ti? LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno April 19, 2010 Deli Objavljeno April 19, 2010 Ker je v torek, 27.aprila pri nas praznik, se odpravljam v Beljak (Villach - AT) k Louisu. Startam iz Raven na Koroškem dopoldne enkrat. Gre kdo zraven? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrkixi Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Hojla, ko smo že pri 27.aprilu, ali gre kdo na Grobnik, na slovenski dan motoristov? Jaz in sodrajverica greva iz Ljubljane, se nama kdo pridruži? Lp, Mrki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Ker je v torek, 27.aprila pri nas praznik, se odpravljam v Beljak (Villach - AT) k Louisu. Startam iz Raven na Koroškem dopoldne enkrat. Gre kdo zraven? Pozdravljen ! Jaz bom šel v Lousa takoj po 1. Maju, ker tudi tedaj vreme kaže lepše, ta teden in drug teden tam nekje do četrtka sem še delovno zaseden,servis sem si pravkar naredil danes, tako da pol po 1.Maju ko pridem z družino iz morja pa bom imel več časa tudi za motor. Morda se prej kaj slišimo če bo vreme in da zaastavljen cilj uspešno prej zaključim. LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Pozdravljen ! Jaz bom šel v Lousa takoj po 1. Maju, ker tudi tedaj vreme kaže lepše, ta teden in drug teden tam nekje do četrtka sem še delovno zaseden,servis sem si pravkar naredil danes, tako da pol po 1.Maju ko pridem z družino iz morja pa bom imel več časa tudi za motor. Morda se prej kaj slišimo če bo vreme in da zaastavljen cilj uspešno prej zaključim. LP. Javi se, ko boš nameraval k Louisu. S @Pelikanom se dogovarjava, da bi šli mogoče skupaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Pozdravljen ! Jaz bom šel v Lousa takoj po 1. Maju, ker tudi tedaj vreme kaže lepše, ta teden in drug teden tam nekje do četrtka sem še delovno zaseden,servis sem si pravkar naredil danes, tako da pol po 1.Maju ko pridem z družino iz morja pa bom imel več časa tudi za motor. Morda se prej kaj slišimo če bo vreme in da zaastavljen cilj uspešno prej zaključim. LP. Javi se, ko boš nameraval k Louisu. S @Pelikanom se dogovarjava, da bi šli mogoče skupaj Za Louisa javite. Drugače grem jutri v http://www.der-schweighofer.at (Golica je blizu ). Iz CE štartam verjetno okoli 11:30 - 12:00, če bi šel kdo zraven naj javi (PM ali SMS tudi veljata). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Za Louisa javite. Drugače grem jutri v http://www.der-schweighofer.at (Golica je blizu ). Iz CE štartam verjetno okoli 11:30 - 12:00, če bi šel kdo zraven naj javi (PM ali SMS tudi veljata). Jutri celi dan špilamo za prvomajski pozdrav (godba na pihala) po podjetjih na Prevaljah, zvečer pa na kresovanju. Ne bo kaj z vožnjo. V soboto (1.maj) pa grem na žegnanje v Mislinjo (ni vpisano na koledarju)- zbor bo okrog desetih dopoldne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se