Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Lep pozdrav

Evo malo nazaj sem prispel domov, po prevoženik 450 km po avstriji in sloveniji... Bilo je odlično, lepo vreme in prijetna družba... Tole moramo ponoviti oz. se zmeniti še za kak izlet.. :notworthy: Hvala skuterist, gorazd, ter vsi ostali. Maxi :yea1:

Jaz sem sedaj za par dni "out". Imam pa namen v kratkem pogledat na Villacher-alpenstrasse. Javim kdaj, če bo kaj interesentov.

Objavljeno

Jaz sem tudi večina dneva preživel na motorju, dopoldan v prijetni družbi, popoldan pa z bolšo polovico malce po Štajerski, tako da je za štart bilo kar zadovoljivo, sedaj pa k novim izivom naproti, za sredo pa se slišimo v torek zvečar, da prečekiramo vreme. Lp.

Objavljeno

Ivan nalepke imam narejene, če boš kaj na totih naših koncih. Drugače pa upam, da se v sredo vidimo.

Objavljeno

Imam pa namen v kratkem pogledat na Villacher-alpenstrasse. Javim kdaj, če bo kaj interesentov.

Jaz sem že interesent. Okvirno povej katerii datum datum planiraš.

Ko boš imel čas, se oglasi v naših krajih, pa skupaj skočimo do puhovega muzeja in še kam.

Današna fura je bila 1A, tudi nadaljevanje do Langeck-a in naprej proti domu je super cesta, bom še kdaj ponovil.

G

Objavljeno

Jaz bi se tudi pridružil,če bosta vreme in datum ugodna Ali gre gdo jutri v Mirno peč?:surrender:

Objavljeno

Ja jaz grem v Mirno peč,še nimam žegna.

Objavljeno

Jaz se vam pridružim na izletu po Villacher alpenstrasse... Samo za datum se moramo dogovoriti, kdaj in kje štartamo?? Lahko bi se tudi dogovorili za nockalmstrasse ali maltatal ali sveti višarji - Italija...?? Če je kdo za? Se slišimo in vidimo... Maxi :yea1:

Objavljeno

Jest grem tud, se mogoče vidva tam, poklič, moj gsm je v mojem profilu. :yea1: :yea1:

Objavljeno

Tudi jaz ga še nimam, bi tudi šel.

Kdaj greš ??

Objavljeno

Iz Preddvora štartamo ob 7,30 Na Škofljici računamo, da bomo približno obb8,10.Vozili bi po stranskih cestah.Če bi se kdo hotel pridružit se dobimo na Škoflici, mislim ,da se lokal imenuje Špica ali nekaj podobnega :yea1:

Objavljeno

Tudi jaz ga še nimam, bi tudi šel.

Kdaj greš ??

ob 7.30h BS Šempeter.

Objavljeno (popravljeno)

Danes smo "Maxiscooteraši" v Mirni peči sigurno pomagali pri novem rekordu cca 10.000 motoristov.:notworthy:

Lepo je bilo videti toliko lepega na kupu in res je bila Mirna peč danes najbogatejša.

Popravljeno . Popravil MAXISLAVC
Objavljeno (popravljeno)

Tako je! Tolk motorjev še nisem videl na kupu :) Blo je fino pa še vreme je blo lepo...

p.s.: gre kdo na prvomajsko budnico v Zasavje? Ponavad se jo udeleži vse živo... Od 50cc, do maxijev :)

Tkole je blo leta 2008:

Popravljeno . Popravil drnovshek
Objavljeno

Tako je! Tolk motorjev še nisem videl na kupu :) Blo je fino pa še vreme je blo lepo...

p.s.: gre kdo na prvomajsko budnico v Zasavje? Ponavad se jo udeleži vse živo... Od 50cc, do maxijev :)

Tkole je blo leta 2008:

Kdaj in kje je zbor, mogoče pridem :-))

Objavljeno

1. Maja ob 6,00 v IZlakah izpred toplic.:BUA:

Objavljeno (popravljeno)

1. Maja ob 6,00 v IZlakah izpred toplic.

http://www.mkklukhena.si

Popravljeno . Popravil gusar
Objavljeno

Gre mogoče kdo jutri na blagoslov motorjev na Novo Štifto? :yea1: :yea1:

Objavljeno

Ali ima kdo kakšne plane oz. želje čez vikend ???

Vreme je sicer bolj tak....ampak vseeno bi se kam zapeljal

Objavljeno

Lep pozdrav

Ja jaz bi šel, samo ne vem kako bo vreme? In nimam ideje... Lahko se kej dogovorimo... Maxi :yea2:

Objavljeno

danes je vreme NE ;)

mogoče jutri

v katero smer bi krenli ?

proti morju?

proti Prekmurju?

proti Koroški?

po Avstriji?

potem pa bomo naredili routo....

Objavljeno

danes je vreme NE ;)

mogoče jutri

v katero smer bi krenli ?

proti morju?

proti Prekmurju?

proti Koroški?

po Avstriji?

potem pa bomo naredili routo....

Meni je vseeno, če me le hočete zraven :-)...

LP, Bojan.

Objavljeno

seveda hočemo ;)

Vsak je dobrodošel, še vedno pa gledam in čakam vreme in pa kak dober predlog.

Blond

Objavljeno

seveda hočemo ;)

Vsak je dobrodošel, še vedno pa gledam in čakam vreme in pa kak dober predlog.

Blond

Uporabi dežni kombinezon, pa ti ne bo treba gledati na vreme. Lahko pa si jutri doma :evilgrin: Jaz bom že.. :zzz: zvečer pa na kresovanje :naughty: :boobies:

Objavljeno

bolj kot gledam vreme, bolj mi kaže na ponedeljek

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!