Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Pravkar sem zvedel, da gre naš prijatelj Pietro na svojo pot po Evropi.

V nedeljo krene iz Trsta in prvi postanek bo imel v Mariboru.

Ali bi se maxiskuteristi zbrali v MB in ga pospremili nekaj kilometrov?

Do Murske ali pa do Madžarske meje ???

Blond

Popravljeno . Popravil Blond
Objavljeno (popravljeno)

Vabim vse, ki boste jutri šli na motor, da se nam pridružite...

...ko se bomo skupaj zapeljali z Pietrom Rosenwirthom.... na njegovi poti po Sloveniji.... :OK:

Več o tem najdete v forumski temi handytrike.eu

Lep maxi pozdrav vem

Popravljeno . Popravil pelikan
Objavljeno

Jaz sem sedaj za par dni "out". Imam pa namen v kratkem pogledat na Villacher-alpenstrasse. Javim kdaj, če bo kaj interesentov.

Napoved za soboto (7.5.2011) je zaenkrat ugodna. Bi šel kdo zraven če se odločim (100% javim v petek), odhod bi bil recimo ob 8:30 iz CE v smeri "Ljubelja" nazaj pa smer "Dravograd".

Objavljeno

Napoved za soboto (7.5.2011) je zaenkrat ugodna. Bi šel kdo zraven če se odločim (100% javim v petek), odhod bi bil recimo ob 8:30 iz CE v smeri "Ljubelja" nazaj pa smer "Dravograd".

Šel bi zraven, šel, samo je ta vikend rezerviran za izlet v Bosno - Sarajevo.

Objavljeno

Huh, jaz bi tudi, ampak sem ta dan v LJ, tek trojk...kaj pa nedelja, bi ti zneslo???

Objavljeno

Živjo skuterist in gorazd, jaz bi se vama in ostalim pridružil v nedeljo na kak izlet, če sta za? Maxi :yea2:

Objavljeno

Živjo

Kaki so kaj vaši načrti za nedeljo, 8.5.2011, kam se kaj odpravljate, da se vam pridružim...??

Imel sem v mislih muzej na prostem Rogatec ali Kranjska Gora, Rateče, Tromeja, nazaj proti sloveniji...

Ali pa kak vaš predlog??

P maxi pozdrav :yea2:

Objavljeno

Kaj zaj za jutri gremo kam ob 8 30 kje na mol nasproti a2s al kaj

Objavljeno

Jutri (v soboto) imamo žal doma praznovanje RD, za nedeljo pa sem načeloma za. Samo me nekaj zanima; danes sem se naročil za prvi servis, ki ga imam šele v torek, pa imam že zdaj na števcu okrog 1200 km, servis pa bi naj opravil pri 1000 km. Ne bi rad preveč šel preko, da ne bojo na servisu kaj komplicirali... Tak da... ne vem, nedelja???

Sicer pa se slišimo za naprej.

LP, Bojan.

Objavljeno

Kaj zaj za jutri gremo kam ob 8 30 kje na mol nasproti a2s al kaj

Gremo ob 9:30, če se odločimo za "Villacher alpenstr." imamo tako dovolj časa, do tja je cca 170km. Nimam navigacije samo avtokarto :surrender:

Če še koga slučajno zraven potegne, dobimo se na BS OMW Dečkova cesta.

Objavljeno

Je kdo za kako furo jutri? Začuda imam čas :)

Objavljeno

Ooooo Pozdrav BORCI !!

Jutri grem proti Novem Mestu , nekje ob 10-30 uri iz Slovenske Bistrice , ogledati si grem aero modelarski miting !

Se pravi kaksno 1,5 voznje , pa 2 uri ogleda , nazaj po dogovoru !

Imejte se .........:hmm:

Objavljeno

Živjo

Kam kej šibate jutri?? Kaki so plani?? Jaz bi šel proti ratečam, kranjski gori, tromeji... ali pa v rogatec - muzej na prostem rogatec...

ALI pa kak vaš predlog??

Maxi Pozdrav :yea1:

Objavljeno

jutri grem jaz v Pernico na žegn in krožno vožnjo

Objavljeno

Evo po 260 prevoženih km sem ravno pred dežjem ušel, da me ni namočilo... :naughty:

Bil je odličen izlet proti kranjski gori, ratečam, predilu ( I ), mangart, bovec, kobarid, tolmin, baška grapa, podbrdo...

Odličen izlet, priporočam...

Maxi :yea1:

Objavljeno

Evo tudi jaz , sem se vrnil . Nekje 240km prevozil , res lep soncen dopoldne , ob vracanju domov pa hladen tus .

Zdaj smo na suhem ............

Objavljeno

obveščamo vse, da smo za:

OTVORITVENO MAKSI SKUTER SREČANJE - "POSAVJE 18. - 19.06.2011"

odprli novo temo... ki jo najdete TUKAJ

Lep maxi pozdrav

Objavljeno

Evo ................spet akcija !

V sredo 11.5. imam namen odpeljati eno turo , v kolikor ima kdo cas se mi lahko pridruzi !!

Start nekje ob 10:00 uri Slo. Bistrica - smer ( se ni dorecena ) !

lp

Objavljeno

Včeraj je padla lepa popoldanska furca: Lenart, Ptuj, Ptujska gora, Rogatec, Rogaška slatina (brezplačen tuš in posedanje na Petrolu), Poljčane, Slov. Bistrica, MB, Lenart.

Lušna turca, domov sva prišla zopet suha :)

Bo treba nabavit dežne obleke ;)

G

Objavljeno

Ja pa kar hitro, ker jo boš v kratkem rabil:) :) :)

lp

Objavljeno

Evo ................spet akcija !

V sredo 11.5. imam namen odpeljati eno turo , v kolikor ima kdo cas se mi lahko pridruzi !!

Start nekje ob 10:00 uri Slo. Bistrica - smer ( se ni dorecena ) !

lp

Se voziš mimo hiše in trobiš,zakaj se ne ustaviš? :nono:

Objavljeno

Sory .................................sem bil pri fotru ................in se je ze tak mal zavleklo , pred mano pa je bilo se 250km .

Pa drugic , hvala za vabilo !

Lp

Objavljeno

Živjo

Zanima me, če je kdo za kak izlet, in sicer to soboto 21.5.2011???

Naj da kdo kak predlog za kak izlet... :whistle:

Kam kej šibate...??

Maxi pozdrav :yea1:

Objavljeno

@maxi gašper: glede na to, da nas v nedeljo čaka daljša pot, bi jaz bil pripravljen v soboto kaj "krajšega", kaj pa vem, morda obala?

LP, Bojan.

Objavljeno

Živjo V-strom650

Ja tudi meni bi ustrezalo, kaka krajša furca...

Mogoče grad Gardo (Italija), če te kaj zanima ali kaj podobnega??

Maxi :yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!