Blond Objavljeno September 12, 2010 Deli Objavljeno September 12, 2010 Štajerci POZOR! :surrender: Če ima kdo danes čas, se mi lahko pridruži na kratki turi po roti 69. Iz Maribora bom odrinil med 13. in 14.uro... Lp vsem Škoda da nisi prej javil. Popolnoma enako turo sem naredil z štartom ob 12.00 MB Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 12, 2010 Deli Objavljeno September 12, 2010 @Skuterist, @Blond.... ...te pa te "gdaj" drugič.... :krneki: Lep maxi pozdrav ...do naslednjič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 @Pelikan Si se v soboto popoldan spuščal iz Pohorja, mislim da je bilo okoli 16. ure? Če si bil, sva se srečala :-) LP G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 (popravljeno) @Pelikan Si se v soboto popoldan spuščal iz Pohorja, mislim da je bilo okoli 16. ure? Če si bil, sva se srečala :-) LP G Ja, bil... Lp do naslednjič... p.s. Če se imaš namen še kaj vozit naokoli, daj objavi... pa se lahko zapeljem(o) skupaj... Popravljeno September 13, 2010. Popravil pelikan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 Ja, bil... Lp do naslednjič... p.s. Če se imaš namen še kaj vozit naokoli, daj objavi... pa se lahko zapeljem(o) skupaj... Tokrat sem bil na lasten pogon, s kolesom. Če bom imel kake plane, bom objavil. LP G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 13, 2010 Deli Objavljeno September 13, 2010 (popravljeno) Tokrat sem bil na lasten pogon, s kolesom. Če bom imel kake plane, bom objavil. LP G "Zgučano"! p.s. "Lasten" pogon?Ja, se mi je zdelo... ker nisem srečal nobenega maxija ne gor ne dol... Popravljeno September 13, 2010. Popravil pelikan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 "Zgučano"! p.s. "Lasten" pogon?Ja, se mi je zdelo... ker nisem srečal nobenega maxija ne gor ne dol... Danes po šihtu skočim na en manjši krog, ko nam že "grozijo" s soncem Verjetno skočim na Pohorje ali pa kaj druga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Danes po šihtu skočim na en manjši krog, ko nam že "grozijo" s soncem Verjetno skočim na Pohorje ali pa kaj druga. Približna ura, kdaj bo to...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Danes po šihtu skočim na en manjši krog, ko nam že "grozijo" s soncem Verjetno skočim na Pohorje ali pa kaj druga. Približna ura, kdaj bo to...? Kam na Pohorje in seveda mene tudi ura zanima, mogoče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Približna ura, kdaj bo to...? ups, pozabil napisat uro :unsure: Računam, da bom okoli 15.45 v MB. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 ups, pozabil napisat uro :unsure: Računam, da bom okoli 15.45 v MB. Jaz pred 16.30h ne morem... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Jaz pred 16.30h ne morem... :xx: Ni problema, povej kje se dobiva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Ni problema, povej kje se dobiva. V Hočah, pri Merkatorju (tam je tudi neki bife?)... tam okoli 16.45... bom tam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 V Hočah, pri Merkatorju (tam je tudi neki bife?)... tam okoli 16.45... bom tam... "Zgučano" Če se prav spomnim, je to malo naprej od rondoja, na desni strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 "Zgučano" Če se prav spomnim, je to malo naprej od rondoja, na desni strani. Da, tako je... od rondoja malo naprej na desni... OK, zmenjeno... .) Lp p.s. @skuterist, se nama boš pridružil...? Če se boš odločil da prideš, da skontaktiraj me na GSM... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Da, tako je... od rondoja malo naprej na desni... OK, zmenjeno... .) Lp p.s. @skuterist, se nama boš pridružil...? Če se boš odločil da prideš, da skontaktiraj me na GSM... Ne bo šlo, ne vem zakaj sem mislil da gresta na Roglo . To bi mi mogoče uspelo, ker imam bližje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 vi na vožnjo, jaz pa do 18.00 na šihtu ... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Tako, z @Gorazdom sva se dobila, kot sva se dogovorila... Ob... sva malo pokramljala o vsem mogočem... in jo mahnila na Pohorje. Vožnja je bila umirjena in sva oba uživala na pohorskih ovinkih... Na Belviju sva se ustavila toliko, da sva še kako rekla o maxijih... in se potem vrnila nazaj v dolino... Kakorkoli, vožnja je bila kratka... in je prav pasalo, saj je vreme bilo prav prijetno toplo... glih toliko, da sva "ujela" ta dan... v en lep spomin... Lep maxi pozdrav vsem p.s. Slikala se nisva dosti, zato pa sem jaz dodal še nekaj svojih slik od prejšnjič, ko sem se en dan ...sam odpeljal gor... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1965 Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Tu je nakaj slikic iz mojega potepanja po Nassfeldu ( MOKRINE ). V primeru, da nam bo letos vreme še kaj naklonjeno, lahko vajo ponovimo. dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 Če mi bo danes zneslo, bom izkoristil še današnje sonce. Trasa bo nekaj TAKEGA Če bo dan prekratek, se lahko trasa kje skrajša. Štartal bom okoli 16.45 ure. Točka odhoda je TUKAJ Je treba zadnje sončne žarke izkoristit :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 (popravljeno) Če mi bo danes zneslo, bom izkoristil še današnje sonce. Trasa bo nekaj TAKEGA Če bo dan prekratek, se lahko trasa kje skrajša. Štartal bom okoli 16.45 ure. Točka odhoda je TUKAJ Je treba zadnje sončne žarke izkoristit :grrr Žal, brez mene... ker sem danes zaseden... Uživaj maximalno in lep pozdrav do naslednjič... Popravljeno September 15, 2010. Popravil pelikan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Žal, brez mene... ker sem danes zaseden... Uživaj maximalno in lep pozdrav do naslednjič... Hja, včeraj ni bilo časa za vožnjo Upam, da še bo kaj sonca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Hja, včeraj ni bilo časa za vožnjo Upam, da še bo kaj sonca... Bo, bo...samo oblečt se bo treba, da ne bo zeblo. Samo.. ko je pa še toliko za postoriti okrog doma, da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Samo.. ko je pa še toliko za postoriti okrog doma, da... Točno to se je zgodilo včeraj :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Točno to se je zgodilo včeraj :unsure: Torej ostaja tvoje povabilo za naslednjič, ko bo vreme in čas... dopuščal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se