gorazd Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Seveda, vabilo ostaja... in upanje na indijansko poletje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Seveda, vabilo ostaja... in upanje na indijansko poletje Ok, smo v kontaktu... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Obeta se nekaj lepih dni, primernih za kako turco po šihtu. Se bo kdo pridružil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Obeta se nekaj lepih dni, primernih za kako turco po šihtu. Se bo kdo pridružil? Ko se bo malo bolj otoplilo... se seveda vidimo... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Torek, sreda bo že ok temperatura... Napoved Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 Torek, sreda bo že ok temperatura... Napoved Torej v sredo...!!? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 A to mate vi vodne skuterje? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 V sredo mi ustreza. @Drejči Nam je na srečo tokrat narava prizanesla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petek123 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 V sredo mi ustreza. @Drejči Nam je na srečo tokrat narava prizanesla. jaz grem že danes in jutri tudi je kdo za furo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petek123 Objavljeno September 20, 2010 Deli Objavljeno September 20, 2010 A to mate vi vodne skuterje? :lol: jaz dam gosenice gor pa gre tudi po vodi ha ha ha:music4: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 V sredo mi ustreza. Čas in kraj, kjer se dobimo? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Čas in kraj, kjer se dobimo? Lp kam se gre ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Če mi bo danes zneslo, bom izkoristil še današnje sonce. Trasa bo nekaj TAKEGA Če bo dan prekratek, se lahko trasa kje skrajša. Štartal bom okoli 16.45 ure. Točka odhoda je TUKAJ Je treba zadnje sončne žarke izkoristit :grrr @Blond, @Gorazd je to predlagal, ker je prvotno nameraval to odpeljat sam... pa potem ni imel časa... Zato smo ga "prosili", da to odpeljemo prvič naslednjič skupaj, ko bo lepo vreme... ...tako je bil načelen dogovor za jutri, v sredo... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 težka bo .... nič ne bom obljubil ..... bom pa se potrudil ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
taliban Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Jutri lepo vreme , jaz grem proti VELENJU , ze dopoldne : gre kdo zraven ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Jutri lepo vreme , jaz grem proti VELENJU , ze dopoldne : gre kdo zraven ? Jaz grem pa zjutraj v službo... Uživaj maxXximalno... ...in se vidimo naslednjič... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Sreda še vedno velja. Čas odhoda kot sem že napisal ali pa kaj prej, če vama znese. Lp G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 (popravljeno) Sreda še vedno velja. Čas odhoda kot sem že napisal ali pa kaj prej, če vama znese. Lp G Bom probal biti tam že ob cca.16.uri... Lep maxi pozdrav do jutri... Popravljeno September 21, 2010. Popravil pelikan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 21, 2010 Deli Objavljeno September 21, 2010 Super, da polovimo činveč sonca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Kako se bomo zmenili za danes, kdo pride in kdaj se lahko dobimo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Kako se bomo zmenili za danes, kdo pride in kdaj se lahko dobimo? Jaz pridem zagotovom, kot sem že napisal... tam okoli 16.ure bom tam, kjer si navedel mesto srečanja... .) Lahko pa se dobimo tudi kje bližje... npr. v Lenartu... mi pa je vseeno kje... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
1965 Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Jutri, v četrtek 23.09. planiram furo proti primorski. Štart iz Ljubljane ob cca 11 ! Če je še kakšen interesent, naj se javi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Jaz pridem zagotovom, kot sem že napisal... tam okoli 16.ure bom tam, kjer si navedel mesto srečanja... .) Lahko pa se dobimo tudi kje bližje... npr. v Lenartu... mi pa je vseeno kje... Lp Če prideš iz MB po AC, potem te počakam na izvozu Sp. Senarska, od tam pičima dalje. Če prideš po stari cesti, te počakam v Lenartu na Petrolu (skozi Lenart smer Radgona). Povej katera varjanta ti bolj ustreza. LP G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Če prideš iz MB po AC, potem te počakam na izvozu Sp. Senarska, od tam pičima dalje. Če prideš po stari cesti, te počakam v Lenartu na Petrolu (skozi Lenart smer Radgona). Povej katera varjanta ti bolj ustreza. LP G Ta druga varianta vsekakor... da se dobima na pumpi... Lp do takrat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Ta druga varianta vsekakor... da se dobima na pumpi... Lp do takrat... To je to, se vidimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se