maxiscooter Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 Jutri, v četrtek 23.09. planiram furo proti primorski. Štart iz Ljubljane ob cca 11 ! Če je še kakšen interesent, naj se javi. v kolikor prideš v Koper me obvezno skontaktiraj, vsaj na bova skočila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 22, 2010 Deli Objavljeno September 22, 2010 (popravljeno) Če mi bo danes zneslo, bom izkoristil še današnje sonce. Trasa bo nekaj TAKEGA Če bo dan prekratek, se lahko trasa kje skrajša. Štartal bom okoli 16.45 ure. Točka odhoda je TUKAJ Je treba zadnje sončne žarke izkoristit :grrr Tako, danes sva se z @Gorazdom dobila in odpeljala po začrtani poti, ki sva jo na koncu malo skrajšala... Vožnja je bila prav prijetna in sva tako izkoristila še en, res lep maxi popoldan... Lp Popravljeno September 22, 2010. Popravil pelikan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 (popravljeno) Tako, danes sva se z @Gorazdom dobila in odpeljala po začrtani poti, ki sva jo na koncu malo skrajšala... Vožnja je bila prav prijetna in sva tako izkoristila še en, res lep maxi popoldan... Lp Lepo. :yes: Jaz pa se vozim samo še v službo , popoldne pa še lovim zadnje svetle urice za finiširanje okolice doma pred zimo. Popravljeno September 23, 2010. Popravil sat500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petek123 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Pozdravljeni a je slučajno kdo jutri v petek za kakšno furo zjutraj ali popoldne ali pa za soboto seveda če bo lepo vrema.Javi če imaš čas,al ste že vsi pospravili motorje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Če ima kdo danes popoldne čas... ...se mi lahko pridruži na predveni poti .... ali pa da skupaj prevozimo le del pot.. ali pa se lahko (@sat500=?) kje dobimo le na ... Predviden odhod iz MB... okoli 16.ure... Lep maxi pozdrav vsem p.s. Če pa ima kdo boljši predlog poti, pa se mu (če ne bo predaleč) seveda z veseljem pridružim... @petek123... morebiti, če bo vreme vdržno... se lahko v petek popoldan odpeljeva na Roglo... na , ker za vikend je zagotovo napovedan dež... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Pa kaj ste vsi $$$$ in nobeden ne hodi delat :surrender: Žal nimam časa, vikend je pa baje zopet moker (vsaj sobota). V primeru da krog "raztegnete" do CE imam popoldan čas za (po 16:00 uri) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Če ima kdo danes popoldne čas... ...se mi lahko pridruži na predveni poti .... ali pa da skupaj prevozimo le del pot.. ali pa se lahko (@sat500=?) kje dobimo le na ... Predviden odhod iz MB... okoli 16.ure... Lep maxi pozdrav vsem Če sem prav preračunal - tam okrog 17,30 do 18,00 ure boš/boste v Dravogradu? Ja, lahko se dobimo v Šentjanžu (pred Dravogradom) v Jagi Babi? Javi mi na tel.! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 No, da vidimo ali ima kdo na obali čas za kako furo. Na obalo pride@1965 in se bova malo zapeljala okoli. Torej če je kdo za naj javi.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Če sem prav preračunal - tam okrog 17,30 do 18,00 ure boš/boste v Dravogradu? Ja, lahko se dobimo v Šentjanžu (pred Dravogradom) v Jagi Babi? Javi mi na tel.! Računam, da bom pri jagi Babi tam okoli 17.15 ure... ...ko bom v Gortini, te pokličem... Lp do takrat p.s. @skuterist,.... ne nisem $$$$... izkoriščam pač te zadnje lepe dneve, ker zima se nam že približuje.... ...in ne čakam na lep vikend... ker bo teh (letos) vedno manj... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sat500 Objavljeno September 23, 2010 Deli Objavljeno September 23, 2010 Računam, da bom pri jagi Babi tam okoli 17.15 ure... ...ko bom v Gortini, te pokličem... Še bolje - pripelji se k meni, bomo na terasi popili Naslov ti pošljem na ZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 danes v petek delam do 16.00 če bo ob 17.00 še vreme bom šel kak krog nardit, pred dežjem .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 danes v petek delam do 16.00 če bo ob 17.00 še vreme bom šel kak krog nardit, pred dežjem .... Tudi moj plan je tak, upam da mi znese... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petek123 Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Tudi moj plan je tak, upam da mi znese... Jz bi šel tudi če bo vreme kje štartata v Mariboru al kako.Se lahko kje dobimo,kakšen krog pa greta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 danes v petek delam do 16.00 če bo ob 17.00 še vreme bom šel kak krog nardit, pred dežjem .... Če že... se dobimo kje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Če verjamemo ALADINU bo vreme na našem koncu ok. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Če verjamemo ALADINU bo vreme na našem koncu ok. Ja, bo že držalo... ker tudi "drugi" napovedujejo (na našem koncu) suho vreme: meteoonline in weatheronline... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Kako bomo rekli? Se dobimo nekje na sredini med CE in MB na Naj da še kdo kak predlog. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 nisem ni; planiral kam bi se zapeljal glede na pozno uro in moje zdravstveno stanje, verjetno ne kam daleč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petek123 Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Fantje kakšne fajn ride pozna kdo na pol poti CE Mar tu okrog celja jih je nekaj ampak je daleč za vas iz Maribora.Ena varjanta je Rogla,ampak na zdravstveno stanje blonda ne priporočam gor je 1518 tako da ni glih toplo pomoje je sveže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Po mojih inf. je na Rogli 10 stopinj .... jaz ne grem gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petek123 Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Po mojih inf. je na Rogli 10 stopinj .... jaz ne grem gor jaz grem na motor proti MB na profilu mam cifro da javite kje se dobimo ok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blond Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 jaz ga zajaham malo po 17, sem še v službi .... te pokličem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 Nastali so problemi v službi, mene ne bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 jaz ga zajaham malo po 17, sem še v službi .... te pokličem OK, se vidimo kje...? Ko boš odrinil od doma, javi tudi meni na GSM, kje se dobimo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelikan Objavljeno September 24, 2010 Deli Objavljeno September 24, 2010 (popravljeno) Tako, smo se dobili... @petek123, @Blond in jaz... spili in pogovorili... in odpeljali... ...na Pohorje do Belvija ...in še nam ni bilo dosti... pa zato tudi do Slov. Bistrice, kjer smo po kratkem postanku... tudi poslovili... Izkoristili smo še en lep maxi popoldan v prijetni maxi družbi... Popravljeno September 24, 2010. Popravil pelikan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se