hvilu Objavljeno Avgust 2, 2009 Deli Objavljeno Avgust 2, 2009 Pozdravljeni! Ob nakupu motorja sem poleg dobil GIVI kovček, vendar brez ključa. Nekaj smo se trudili, da bi ga odklenili, pa brez uspeha, saj je nekdo pred mano kovček poskusil odpreti na silo. Kaj mi svetujete? Ima kdo inf., koliko stane nova ključavnica s ključem in kje bi jo dobil? Lp, hvilu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ETV1000 Objavljeno Avgust 2, 2009 Deli Objavljeno Avgust 2, 2009 predlagam ti da objaviš številko ključa, morda se ti kdo javi. drugače pa: kak teden ali dva nazaj smo prepričali en kovček da se je odprl. Maxia 52l. Ko je padel z motorja, je GIVI napis odpadel, pod njim pa je mehanizem, zaščiten s plastiko. 2 izvijača in nekoliko globokega dihanja, pa je bil odprt. Plastika je super kvalitetna, in je prenesla odpiranje brez poškodb, tako da smo ga na koncu zaklenili na isti način. če ti to kaj pomaga. ali pa odnesi ključavničarju, mojstri to kar znajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Avgust 2, 2009 Deli Objavljeno Avgust 2, 2009 (popravljeno) Pajsar in macola! Če s tem ne gre, ti svetujem stručkota in to je: Ključavničarski mojster v kleti Merkurja na Dunajski cesti, št. (cca 120-130. - Nasproti AMZS) oz. na levi, če greš iz centra proti Ruskem carju. Probaj! (Pa ne z macolo!) Hoj! Samo prinest' mu moraš kufer! Popravljeno Avgust 2, 2009. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 2, 2009 Deli Objavljeno Avgust 2, 2009 ja tomaž ti bo ziht zrihtal! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 (popravljeno) Okol 12 € ključavnica in dva ključa. Menjava preprosta, da pa odpreš pa zvrtaš ključavnico. Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 V podhodu Ajdovščina (center LJ) ti lahko izdela ključ po ključavnici. Sem nekoč rabil narest ključe za mojo Jawo pa sem mu kr geštel z ključavnicami tja nesu. Naredu zlo hittro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hvilu Objavljeno Avgust 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 Okol 12 € ključavnica in dva ključa. Menjava preprosta, da pa odpreš pa zvrtaš ključavnico. Kje pa se nabavi ta ključavnica za GIVI? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 Zastopnik za Givi je TC. Drgač jo pa imajo tud v Louisu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hvilu Objavljeno Avgust 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 Tkole je. 8 mm sveder je težavo odpravu. V sredo pa bom v TC -ju poskusu dobit novo ključavnico. Hvala za trud, lp:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 3, 2009 Deli Objavljeno Avgust 3, 2009 V TC-ju, 3 ključavnice+6ključev=17€, kupil pred tremi tedni, staro ključavnico enostavno zvrtaj in odstrani, osatle dve ključavnice pa uporabiš za stranska dva kufra in imaš lepo samo en ključ ki ti odpira tri kufre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chort Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 Moto Charlie v Trstu: ključavnica + 3 ključi, 6eur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sas1 Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 zapelji se k nekom ki izdeluje ključe,in ti bo vzel ključavnico ven in naredu ključ. sem imel podoben primer,vandar s prtljažnikom na strehi avta,im mi je zrihtu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mashine Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Kako je pa s kombinacijsko ključavnico na Givi e41? Se mi je resetirala kombinacija na obeh kovčkih pa ne vem kako bi to rešil. Kot gledam je to kar pogost problem, vendar pravega odgovora ne dobim. Mogoče kdo ve kako bi to rešil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 če imate težave z ključavnicami lahko pomagam, vsaj ponavadi(tel. je v profilu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Avgust 24, 2009 Deli Objavljeno Avgust 24, 2009 Najenostavnejše je zvrtaš cilinder odpreš in naročiš nov cilinder. Jaz sem kar 4 cilindre naročil(na servisu pri Barboriču) enake z tremi ključi in zdaj na vseh štirih (kufrih-motorjih)uporabljam samo en ključ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sedomed Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 Imam eno prošnjo. Ali ima kdo kovček Givi maxia E52, s številko ključavnice 266. Dobil sem kovček brez ključev, bi rabil ključ na posodo, da naredim drugega. Vsaj mislim, da so ključi iste št. ključavnice enaki. Lp Edo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 pomoje ti lahko kak dober ključavničar naredi ključ po ključavnici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sedomed Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 pomoje ti lahko kak dober ključavničar naredi ključ po ključavnici. Ja, ampak mislim, da mora vzeti cilinder ven. Razen, če zna odpreti brez ključa pa po tem izvleči cilinder. To se moram še pozanimati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 Vsak ključavničar bi moraol znat odpret ključavnico brez ključa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tintin Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 če je klučavnica s klasičnim klučem je lockpick najmanši problem če ti ni škoda kovčka pa z ruskim klučem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sedomed Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 če je klučavnica s klasičnim klučem je lockpick najmanši problem če ti ni škoda kovčka pa z ruskim klučem Jah, sem gledal posnetke locpicka. Povsod je ključavnica kjer je ključ nazobčen le na eni strani, ta je na obeh. Sem se nekaj matral in obupal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 Kaj pa direkt na Givi ali njegov servis? Misliš, da ne dobiš ključa za ključavnico z določeno st.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Junij 25, 2013 Deli Objavljeno Junij 25, 2013 Zvrtaj vložek, ga potegni ven in v TC-ju kupi nov komplet treh ključavnic s ključi za okoli 20 € Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sedomed Objavljeno Junij 25, 2013 Deli Objavljeno Junij 25, 2013 Zvrtaj vložek, ga potegni ven in v TC-ju kupi nov komplet treh ključavnic s ključi za okoli 20 € Sem že zrihtal. Vseeno hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anton-Tone Objavljeno Marec 3, 2017 Deli Objavljeno Marec 3, 2017 Anton-Tone2 Mar 16:53 Pozdravljeni ! Pred kratkim sem zamenjal motor in sem zraven dobil še zadnji kovček Coocase S48 Astra. Vse lepo in prav, ampak ta kovček se ne zaklepa. Ko sem zadevo bolj podrobno pregledal, sem ugotovil.da ključavnico ima vendar v samem notranjem mehanizmu nekaj ne štima. Zanima me, ali ima kdo takšen kovček ali da ima kdo polamanga pa ne rabi mehanizma, ali pa da kdo zna to zadevo popravit. Hvaležen bom za vsako informacijo. Hvala ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se