-pero- Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 ...bil kdo zadnje dni gor? je cesta ok? hvala za info in lp!
LK64 Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 ...bil kdo zadnje dni gor? je cesta ok? hvala za info in lp! V soboto, poglej pod dnevne vožnje. Čez plaz je šoder, avtomobili, vsaj tisti slabši, kopljejo. Sicer pa ni problema. Če sem jaz prišel gor s svojo lubico... Samo pazi, kmalu bo kolesarski vzpon na Mangrt, tako da jih že veliko trenira, pa da ne boš ravno takrat rinil gor, ko bo cesta zaprta. Pa 5 evrov pripravi za vstopnino.
LK64 Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 A dobiš kislo mleko gor? Ne. Vsaj ne na vrhu. V kočo nisem šel. Če bi hotel mlekca al pa sirčka, bi šel pa na Ovčarsko planino.
Majesty Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Sej sem u koči mislu... Kje pa je Ovčarska planina?
Snečer Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Tudi bil v soboto. Razen na zacetku, kjer je malo makadama, je cesta brezhibna. V enem od predorov so bile v temi ovce
gsx750f Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Za kislo mleko ne vem , za odličen jabolčni štrudl pa vem . Pa za vegetarijansko čorbo tut vem . Po plazu pazljivo gor, še bolj pa pazljivo dol. Pa počas. Zna bit fejst fin prah . Po 18-ti menda ne kasirajo več . A dobiš kislo mleko gor?
LK64 Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Sej sem u koči mislu... Kje pa je Ovčarska planina? S te ceste boš videl odcep na levo, kako gre z motorjem, pa nisem probal. Piše tudi na reklami, ki jo dobiš ob plačilu, bom šel enkrat po sir gor . Na tistem koščku makadama zna bit =ba, ker ga avtomobili meljejo in če je dolgo suho, je kot peščena past. Z ovcami se pa že zmeniš, težje se včasih z ljudmi...
LK64 Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 Tudi čez tanov viadukt bi se že dalo peljati, na zgornji strani je bil že priključek, na spodnji bi moral pa še malo po pesku peljati. Ampak je BZ, naj delajo v miru, pogled na viadukt je lepši od vrha.
jakATV Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 pogled na viadukt je lepši od vrha. :naughty: :naughty:
LK64 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 (popravljeno) Da popravim, če širim kakšne dezinformacije: 'Mangrtska planina (1295m) Po mangrtski cesti pridemo do ovčje planine, na kateri že vsaj pet stoletij domujejo pastirji s svojimi čredami. Ti še danes, na prelomu tisočletja, gospodarijo, pasejo in izdelujejo sir po starodavnem izročilu svojih dedov in pradedov. Tod mimo se vije označena pešpot, ki se začne na mostu pri prvi serpentini mangrtske ceste in se konča na Mangrtskem sedlu. Med vzponom stopamo skozi hladno bukovje in prečkamo pravljično Mesnovko. Pot toplo priporočamo.' Se pravi, nič motorja. To sem mislil pod 'Ovčarsko planino', kot sem včeraj napisal - sorry. Popravljeno Avgust 12, 2009. Popravil LK64
cipot Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 na mangrtu sem bil 5x ,vendar brez motorja-enkratno-nepozabno-prečudovito-vse naj naj!!!!
cb1300 Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Sej sem u koči mislu... Kje pa je Ovčarska planina? tik pred leseno barako, kjer kasirajo za vrh zaviješ levo na makadamsko cestico.......cca 300m pa si pred hlevom......dobiš super sirček, lahko se vsedeš.......jest vedno kupim kako kajlco....
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 pa tema za cesto na Mangart že obstaja ... special749 1
Majesty Objavljeno Avgust 30, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2009 Tudi čez tanov viadukt bi se že dalo peljati, na zgornji strani je bil že priključek, na spodnji bi moral pa še malo po pesku peljati. Ampak je BZ, naj delajo v miru, pogled na viadukt je lepši od vrha. Evo, dons sm biu gor, viadukt je odprt, cesta asfaltirana, je pa še semafor gor tko da par min morš še vseen počakat. Drgač pa je mangart res zakon gorska cesta. na vrhu mi je kazalo 2.100m nad morjem.
meccar Objavljeno September 25, 2009 Opozori Objavljeno September 25, 2009 zdravo,midva sva bila na mangrtu prejšno nedeljo,bilo je mal megleno tko da je BMW prikoličar kar rezal meglo mal olčka pa benza pa je letu u breg.. k sva šla gor sva tko mem pobiralca cestnine prletela da se je za glavo prjel dolgrede pa je tako sekal da se je pomojem kr skril, nazaj sva šla pa še čez vršič kranjsko goro in domov zelo luštna tura za lepo nedeljo lp.m evo par fotk BMW R50 500ccm l.1955 in prikolica STEIB LS501.. thumper 1
meccar Objavljeno September 25, 2009 Opozori Objavljeno September 25, 2009 thumper, malakai, halls in 4 others 7
Gloga Objavljeno September 26, 2009 Opozori Objavljeno September 26, 2009 (popravljeno) Bil nekih 14dni nazaj na Mangartu, cesta je v redu, pozoren je treba bit na spolzka tla v tunelu, in ovce Glede vstopnine (cestnine), sem dal raj mulcu za ene dva kofeta, pa sva bla obadva zadovoljna. @Meccar: lepe fotografije! Popravljeno September 26, 2009. Popravil Gloga
kaca1 Objavljeno Avgust 31, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2010 (popravljeno) Ti se kr skrivaj!... ...boš že vidu, ko bo vetr potegnu! Madona si čeden!!! Takle je bil pa Mangart v sredo, 25. 8. 2010 okrog 20h Popravljeno Avgust 31, 2010. Popravil kaca1 dotem, iom in Kras 3
Scarabeo 500 Objavljeno September 1, 2010 Opozori Objavljeno September 1, 2010 MECCAR a ste imeli teden prikoličarjev? Vreme je bilo super in precej toplo, naslednji vikend pa sem ga naskočil v dolgih gatah. Scarabeo Kor13 in dotem 2
container Objavljeno September 4, 2010 Opozori Objavljeno September 4, 2010 Jest sm pa ravno fasal tist dan ko je bil kolesarski maraton, pa še vednu nism. Je blo kr velik avtov (kolesarji so bili dopoldne), kar naredi Mangart precej nevaren, nepredvidljiv. Sicer je cesta lepa in spucana, nič kaj peska. SIcer pa odkar sem bil v dolomitih standard malo zrasel in je tale Mangart ratal iz WOW v OK...
gorazd Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Pozdravljeni! Zanima me če je cesta na Mangart odprta? V teh krajih se je sprožilo nekaj plazov ta teden... Prihajajoči vikend bi se malo prevozil po teh krajih. G
avtomoto Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Mangarta se izogibajte v nedeljo 21. 8. 2011 dopoldne, ker bo TOLE. gorazd in Kor13 2
jakATV Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 Ja, lep je Mangart. Tudi danes sijal v vsej svoji lepoti. Kor13, RobiRoberto in eltrinajst 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se