TBoxer Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Desno zgoraj je pri vsaki kategoriji opcija "Označi kategorijo za prebrano in se vrni nazaj". Če nekdo označi še neprebrane teme neke kategorije za prebrane, najbrž pomeni, da ga ne zanimajo. Torej bi bilo mogoče bolj smiselno, da bi se s tem knofkom vrnil na vstopno stran foruma? Čakam in čakam pa ne dočakam, zato... ponovno sprašujem, kar je že uporabnik Hattori Hanzo opozoril/vprašal... Se da to kako ponastavit, kot je bilo v prejšnji verziji oz. imate mogoče v planu? Eni to zelo pogrešamo. Hvala. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Januar 28, 2010 Deli Objavljeno Januar 28, 2010 No, tud sam mam eno vprašanje... Zanima me kako v svojem lastnem profilu pogledaš svoj ugled oz. me zanima kako direktno vidiš za katere svoje objave si dobil plus ali pa seveda minus? Mogoče kdo ve? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 (popravljeno) Mojstri! Kako za vraga na vstopni strani foruma umaknem nadležno vsebino kot so "Aktivne teme" "najbolj aktivni uporabniki" itd.... Je zelooooo moteče...heh ala... Popravljeno Februar 7, 2010. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 Aja, tako mi naredi na 15.6" na 17" naredi lepo ob strani....ampak je še vedno moteče ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zjelen Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 (popravljeno) Nekaj o tem je bilo napisanega tukaj Se mi zdi, da pa je na koncu delovalo, če se je zbrisalo piškotke od motosveta. (na dnu strani je povezava "Zbriši moje piškotke"). Popravljeno Februar 7, 2010. Popravil zjelen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Februar 7, 2010 Deli Objavljeno Februar 7, 2010 No, tud sam mam eno vprašanje... Zanima me kako v svojem lastnem profilu pogledaš svoj ugled oz. me zanima kako direktno vidiš za katere svoje objave si dobil plus ali pa seveda minus? Mogoče kdo ve? To nemoreš pogledat lahko spremljaš samo direktno na vsakem postu posebej sicer pa v slučaju,da si kaznovan lahko pogledaš zakaj ali za kateri post te je dal moderator nahladno tako,da v avtarju pod sliko klikneš status opozoril in ti izpiše zakaj si bil kaznovan! Nevem če sem ti kaj pomagal DESIM in sesir 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 To nemoreš pogledat lahko spremljaš samo direktno na vsakem postu posebej sicer pa v slučaju,da si kaznovan lahko pogledaš zakaj ali za kateri post te je dal moderator nahladno tako,da v avtarju pod sliko klikneš status opozoril in ti izpiše zakaj si bil kaznovan! Nevem če sem ti kaj pomagal Si pomagal, sedaj vsaj vem, da je brezveze klikat na številko pred svojim ugledom :naughty: macak333 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Februar 12, 2010 Deli Objavljeno Februar 12, 2010 Nekaj o tem je bilo napisanega tukaj Se mi zdi, da pa je na koncu delovalo, če se je zbrisalo piškotke od motosveta. (na dnu strani je povezava "Zbriši moje piškotke"). Meni to nikakor ne dela (na 1680 x 1050) v treh brskalnikih - težava persistentna ... Kramp in sayo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 2, 2010 Deli Objavljeno September 2, 2010 pa to, da če ne pogledaš ali ne obnoviš foruma nekaj časa se ti izbrišejo nove objave je tut zelo moteče ne gre mal na daljši čas to ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno September 3, 2010 Deli Objavljeno September 3, 2010 pa to, da če ne pogledaš ali ne obnoviš foruma nekaj časa se ti izbrišejo nove objave je tut zelo moteče ne gre mal na daljši čas to ?? ?!? ... kakšne nove objave se bi naj zbrisale in kje ?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Oktober 27, 2010 Deli Objavljeno Oktober 27, 2010 ?!? ... kakšne nove objave se bi naj zbrisale in kje ?!? ko se prijaviš pogledaš pod "Nova vsebina od zadnjega obiska" potem pa, če nekaj časa nič ne delaš so vse te objave weg, ni jih glavno več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 kaj je zdaj glede teh zadnjih objav zdaj jih je 5 se ne da nič povečat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 bere to sploh kaj ? DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 3, 2011 Deli Objavljeno April 3, 2011 eh DXR16, Alla in suzuki 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 6, 2011 Deli Objavljeno April 6, 2011 Predlagam, da se tudi za forumski del fiksira širino, kot je za novičarski/portalski del. Sedaj se mi zadeva razleze čez celo širino, če imam brskalnik v fullscreenu ... sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se