Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mene pa zanima tut kdo gre zdej v petek dol ampak z motorjem, in kdo pride pol nasleden dan z motojem dol.

Počasi dobivam občutek da bova edina noraca z motorjem od nas midva z Vesno :unsure: :unsure:

Objavljeno
Mene pa zanima tut kdo gre zdej v petek dol ampak z motorjem, in kdo pride pol nasleden dan z motojem dol.

Počasi dobivam občutek da bova edina noraca z motorjem od nas midva z Vesno :unsure: :unsure:

Vidš, tko pa je če se na nou zalubš, poj te pa tut mraz ne ustau.... .)

Objavljeno
ja...sj vem, da kompliciram, a ne Brdaus :whistle: .

:grim Preveč

Objavljeno

Ja jest jih pa iščem za nedeljo, z mopedom seve. Tolk da mal pogledamo pol pa letimo naprej oziroma nazaj.

Objavljeno
Ja jest jih pa iščem za nedeljo, z mopedom seve. Tolk da mal pogledamo pol pa letimo naprej oziroma nazaj.

Evo mene za nedelo :D

Objavljeno
Evo mene za nedelo :D

Jest še neč nawem...odvisn, če dobim kšno varjanto za prevoz jutr u domžale.... da grem miška iskat- 2 sta namreč v vodo padle... tko da mn čist nč ni jasn... drgač je plan uletet jutr, pa u sabat nazaj...mogoč :whistle: ...

Objavljeno

Za informacijo:

-v soboto 2(dva) iz Drulovke+1(eden) iz Ljubljane+1(?)(eden) iz Orehka. Če vidimo registracije KR, se ustavimo in rečemo: DOBER DAN :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

podabu napisat..jest bom v sob. na grobniku, gremo pa že ju3 dole :D

Popravljeno . Popravil gebre
Objavljeno

matr vm.. kua ste me zj zrajcal stemu grobnikm :headbang:

Objavljeno
matr vm.. kua ste me zj zrajcal stemu grobnikm :headbang:

:D ......mene so tut, sam škoda k mam sam u nedelo cajt.

Tko, da bom skoču u nedelo en krog čez kočevje - delnice - grobnik , pa nazaj na ilirsko :D

...upam, da pol saj za nazaj kerga ujamem......

Objavljeno

če bom najdu cajt u soboto med jutranjo kavico pa večernim pirom mrbit pridem pogledat na grobnik če se kej pametnga dogaja

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno

Sej folk ni resen.... za 2 dni ma več prtljage s sabo ko jest za 14 dni :lol1:

Objavljeno

Ja sej veš kako pravjo...za 2 dni vzameš tolk kot za 14 dni :OK: . Ti sam prpel dol tiste pol garaže, ki sva jo napolnila . Lahk tut s prikolco :P . Aja, če pa boste prej dol, loh še šotor postavte, pa blazino napumpate :grim :whistle:

Se vidimo ju3 , zdaj pa grem v disko pančule :blush:

Objavljeno (popravljeno)

Ma kdo pa je tak? :whistle: :whistle: Pismo ej to ne morš vrjet. :rolleyes: Sam ma ToTaLLy_SeXy prav. Ti zapni prkolco pa nalož z bagerom pa gasa dol.

Pravjo da ga ni čez kumot! :naughty: Če bova že zmarzovala na motorju (verjetno edina od vseh zagretih motoristev) naju vsaj dol ne bo zeblo! :grrr

Popravljeno . Popravil Misek
Objavljeno

@Brdaus: Jutr dobiš še ostale zadeve. :grim

Objavljeno

:unsure: Jest rabim enoprostorca :lol1:

Objavljeno
Vreme kaže bolj tko-tko. Sicer nekaj sonca, ampak mene je bolj strah vetra tam dol :unsure:

saj te bo kakšen pogrel, mik gremo itak spat v Čavle, verjetno, da ne zmrznemo :rolleyes: :naughty: :unsure:

Objavljeno

Mene pa zanima, kdaj četa rine z gorenjske?

Jest sm mogla mačkona dons še enkrat na servis pelat ob pol 6h, tko da je na žalost odpadl... pridm pa jutr :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

kwa m je žou da nism šu že včer na grobnik

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

si biu vsaj trezn :naughty: :photo: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

Prav ti je :evilgrin:

No uglavnem, preživel smo :rolleyes: . Rahlo razmišlam, da bi se pridružu pečotu in sitarju pri njuni "akciji", samo 45dni je malo veliko :whistle:

Ju3 pa spet v lublano :xx:

Popravljeno . Popravil gebre
Objavljeno
Prav ti je :evilgrin:

No uglavnem, preživel smo :rolleyes: . Rahlo razmišlam, da bi se pridružu pečotu in sitarju pri njuni "akciji", samo 45dni je malo veliko :whistle:

Ju3 pa spet v lublano :xx:

Pjača je q :evilgrin:

Kar se pa abstinence tiče: bo pa potem tolk slajše....

Pečo, I wanna see the movie. Aja, pa hvala vsem za obisk in družbo :yea1: :yea1:

Objavljeno

Kurc pa abstinenca :blush: . Je ravno cimer klical, kolko šnopca pa terana naj prnese v LJ :lol1: :kva2:

Objavljeno

Ojla!

No, pa je že konec vikenda :unsure: . Bilo je super, kljub parim čudnim dogodkom :glare: .

Hvala vsem za prijetno družbo, kađiva & missi - hvala za šotor :blush: , mačka27 - lepo da si prišla, čeprav za kratek čas, velja isto za vse sobotne obiskovalce :OK: . Bilo je super in predvsem nepozabno :slap: :D .

Tati - lepo te je bilo spoznati ;)

Pečo - kje je moja obljubljena majčka? :blush:

Brdaus - hvala za prevoz moje tritonske pritljage :blush:

Mišek - tebi pa največja zahvala, ker si me grel in predvsem pazil name ^_^ :blush: hvala cuker :004 :004

Missi - tebi pa vse najboljše za rojstni dan post-12343-1192381106.gif

Čau bau

Objavljeno (popravljeno)
si biu vsaj trezn :naughty: :photo: :lol1:

to pa ti mislš :P

Popravljeno . Popravil _SEBA_

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!