revival Objavljeno September 11, 2011 Deli Objavljeno September 11, 2011 ej kreten takih glupih komentarjev nočem slišat več... ne prodam flexerja,je pa 2011 model,kit 65,dellorto 16/16,vse blokade zunaj Vidva sta pa ziher iz moped foruma sm prlezla.Malo se brzdajta,ker ta forum je malo bolj resen :angry: maxbond1995 in runner12 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigOne Objavljeno Maj 9, 2013 Deli Objavljeno Maj 9, 2013 Živjo! Imam sledeč problem.. Ko se mašina malo segreje, začne na cajte trokirat, pa tud na moči motorja se malo pozna. Ko je mrzl, pa daš gas, takoj skoči v obrate, ko pa se malo zagreje, pa rabi dlje časa, včasih pa ga celo zamori. Kje bi lahko bil problem? Fergazer je spucan v nulo.. probal sem že menjat enektroniko pa ni pomagalo, jutri še zamenjam vžig.. če pa to nebo delovalo pa pogledam če je s kompresijo kaj narobe? Ima še gdo kako idejo kaj naj še naredim? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Maj 9, 2013 Deli Objavljeno Maj 9, 2013 Probi z novo svečko. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 9, 2013 Deli Objavljeno Maj 9, 2013 po moje maš pregret cilinder Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tintin Objavljeno Maj 9, 2013 Deli Objavljeno Maj 9, 2013 po moje maš pregret cilinder to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigOne Objavljeno Maj 10, 2013 Deli Objavljeno Maj 10, 2013 večgdo mi je reko da je ziher vžig kriv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matkoR1 Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Kupim sprednji blatnik za ATX.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matic Lukan Objavljeno April 8, 2014 Deli Objavljeno April 8, 2014 zdravo! kaj bi lahko bilo da mi kuri svečke?gre za atx-a z apnovo mašino, je dobr ozemljena druzga pa navem kaj bi še blo tazga... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se