Kugelschreiber Objavljeno April 9 Opozori Objavljeno April 9 On 4/8/2024 at 10:40 AM, gift said: Nedeljska 😎 Kako to primerjas z Varo? Meni je capota leps vozit kot varo, ceprav ima honda res prijetn engine in odlicne zavore, mi je filing na taljanki bols. Sedenje, sirina bajka, visina rezervarja in armature, to mi je na capotu bol vsec. Tole se še lazje/lepse vozi?
gift Objavljeno April 10 Opozori Objavljeno April 10 pred 16 urami, Kugelschreiber pravi: Kako to primerjas z Varo? Meni je capota leps vozit kot varo, ceprav ima honda res prijetn engine in odlicne zavore, mi je filing na taljanki bols. Sedenje, sirina bajka, visina rezervarja in armature, to mi je na capotu bol vsec. Tole se še lazje/lepse vozi? Imel sem Oba.. Capota in Varo. Yamaha mi je top, položaj sedenja mi je top, širina krmila top (pa sem imel na Capotu Raid krmilo), motor pa nor. Spodaj vleče top, menjalnik puter, vzmetenje najboljše. Skratka zelo zadovoljen. Nisem pa jaz divjak, tako da me 150 ps ne zanima, zanima me mirna tekoča vožnja. Yamaha ne cuka spodaj 0. V 6 brzini potegne iz 50 brez treslajev. V ovinkih gre super, moram pa gume menjat, kr so še prve Kugelschreiber, MiNa in Mavti 3
Kugelschreiber Objavljeno April 10 Opozori Objavljeno April 10 1 hour ago, gift said: Imel sem Oba.. Capota in Varo. Yamaha mi je top, položaj sedenja mi je top, širina krmila top (pa sem imel na Capotu Raid krmilo), motor pa nor. Spodaj vleče top, menjalnik puter, vzmetenje najboljše. Skratka zelo zadovoljen. Nisem pa jaz divjak, tako da me 150 ps ne zanima, zanima me mirna tekoča vožnja. Yamaha ne cuka spodaj 0. V 6 brzini potegne iz 50 brez treslajev. V ovinkih gre super, moram pa gume menjat, kr so še prve Vem da si imel oba, za to sm te vprasal. Tenerejc ti je lazji za manevreranje kot stara dva? Kolk si pa visok?
tdm900k Objavljeno April 23 Opozori Objavljeno April 23 Ob 14. 3. 2024 ob 9:22, tdm900k pravi: Evo, sem preveril in feltna ne teče ravno, tako, da sem sal najprej napere uredit, nato guma, če ne bo bolje pa mehanik........... nekje je potrebno začeti in sem šel po stroških 😅 Po centrirani feltni je malo bolje. Sem pa našel serijsko napako v košari sklopke. Je kdo že menjal? https://yamahasupertenere.com/index.php?threads/later-clutch-basket-does-it-really-make-a-difference.22375/ https://yamahasupertenere.com/index.php?threads/excellent-clutch-basket-replacement-video-not-mine.26467/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se