DAMI34 Objavljeno November 18, 2020 Opozori Objavljeno November 18, 2020 pred 1 uro, motozajebant pravi: to si zelo lepo povedal če pogledaš Hrvaško oblast, se velikokrat delajo norca..in so bolj spoštovani (v svetu) od naših oblastnikov. Mogoče, ker jim dol visi za cel svet, al pa ker imajo jadran. Naši se pa preveč trudijo , sicer pa kaj jaz vem.
Alla Objavljeno November 18, 2020 Opozori Objavljeno November 18, 2020 Akito, izibajker, nejc74 in 6 others 1 8
Darko3g Objavljeno November 18, 2020 Opozori Objavljeno November 18, 2020 Moderatorji, ali lahko prosim temo Vlada premaknete pod Kaj me je danes spravilo v slabo voljo? DAMI34, MARE 65 in nejc74 1 2
skalar36 Objavljeno November 19, 2020 Opozori Objavljeno November 19, 2020 Da je Šarec delal kikse, še razumem. Bil je novinec v politiki. Da pa "prekaljeni", z 30 letnimi izkušnjami, JJ dela take osnovnošolske napake to pa ne.
franc Objavljeno November 19, 2020 Opozori Objavljeno November 19, 2020 Po moje se je "izgubil" in sedaj "iziva" , da ga bodo koalicijski partnerji dali na čevelj in se bo lahko šel "kalimera" (kakšna krivica se mu dela) . lp thumper, izibajker in skalar36 3
Snečer Objavljeno November 19, 2020 Opozori Objavljeno November 19, 2020 pred 17 minutami, franc pravi: Po moje se je "izgubil" in sedaj "iziva" , da ga bodo koalicijski partnerji dali na čevelj in se bo lahko šel "kalimera" (kakšna krivica se mu dela) . lp Po moje so mu že dali jasno vedet, da bo odletel in da ne bo vodil EU. Zato pa jokca. Sicer ni jasno, zakaj bi pisal takšna pisma. Mogoče na pisanje vpliva malo tudi sodba Vrhovnega sodišča, ki je razveljavila pravnomočno sodbo SDS, ko so zahtevali 800 čukov za izgubljene volitve. Zadeva malo sovpada s tem. https://skandal24.si/skandal/preobrat-v-tozbi-sds-zoper-drzavo-soglasno-so-jo-razveljavili/ Kot predsednik senata se je podpisal janševiški sodni Rudi Štravs. https://reporter.si/clanek/slovenija/ne-bi-verjeli-vrhovna-sodnika-rudi-stravs-in-janez-vlaj-prostore-visjega-sodisca-v-ljubljani-skupaj-s-se-nekaj-muzikanti-uporabljata-za-glasbeno-udejstvovanje-751323 odsviral je on svoje https://www.vecer.com/kronika/tozba-vrhovni-sodniki-ugodili-jansevi-prosnji-10105335 tudi tu je bil zraven, s še enim ultra janševiški sodnikom Zobcem izibajker, thumper in Tenere700 2 1
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno November 19, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno November 19, 2020 pred 34 minutami, maus pravi: A je kakšn nov twitek prletu Twit so prestregli. skalar36, maus, MARE 65 in 7 others 1 9
Bmflar Objavljeno November 19, 2020 Opozori Objavljeno November 19, 2020 pred 21 urami, nejc74 pravi: da desetar Twito je ponovno dosegel komunikacijsko dno: https://www.rtvslo.si/slovenija/jansa-pisal-voditeljem-eu-ja-instrument-napacno-imenujejo-vladavina-prava/542662 Moja prva reakcija bi bila, da se mu je dokončno odkegljalo, se pa bojim da je to samo del njegove taktike, vreč kost z glodanje nemočni opoziciji, da lahko mirno polni vrečo: https://www.rtvslo.si/zdravje/hitri-testi-so-v-sloveniji-skoraj-se-enkrat-drazji-kot-v-tujini/542686 predvidevam, da se s krajo mudi, ker je dojel da so mu dnevi na oblasti spet šteti. Ostali pa mu popuščajo, ker je večini jasno, da je prevzet delo v tej situaciji nehvaležno in trdo delo,kar jim ne diši. Nekaj se jih je že izkazalo da so nesposobni (Šivilja Alenka na primer). Par koalicijskim strankam pa se ob morebitnih ponovnih volitvah obeta slabši rezultat, s tem pa izguba poslanske plače in ugodnosti. Ni se za sekirat preveč - nihče od pametnih voditeljev ni odprl koverte MARE 65, nejc74, maus in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno November 20, 2020 Opozori Objavljeno November 20, 2020 Tisti, ki niste gledali intervjuja z JJ; kratek povzetek: Vlada dela odlično, potrebno pa bo zamenjati narod. Tedybear, skalar36, Alla in 8 others 9 1 1
Tedybear Objavljeno November 20, 2020 Opozori Objavljeno November 20, 2020 Ga ne gledam, ker ga ne prenesem. Sem pa poizkušal gledat liderje opozicije. ???? Kvartet za znoret. Ob takih šalabajzerjih ima JajoPajo zagotovljena vsaj še dva mandata.??? Bmflar, thumper, Alla in 1 other 3 1
skalar36 Objavljeno November 21, 2020 Opozori Objavljeno November 21, 2020 (popravljeno) Wannbe be maršal Twito se ukvarja z lastnimi krivicami, in s tem kdo ne nosi in kdo nosi masko, komu je treba kazni pisat... Vmes nam pa še tisto bogo, kar je ostalo od gospodarstva crkuje. Kot bi se moja otroka igrala z bencinom in vžigalicami, pa bi že malo gorelo, jaz bi se pa jezil, zakaj nimata domače naloge, pa razmišljal, kakšna krivica se mi je zgodila, ker bom moral z njima to delat. Ko bo hiša zgorela, je čist vseeno, ali imata nalogo za 2 leti nazaj narejeno. Isto velja za prvi odstavek. Tipu se je skisal. 30 let ista služba, sej bi se vsakemu. Popravljeno November 21, 2020. Popravil skalar36 DAMI34, Alla, thumper in 2 others 4 1
DAMI34 Objavljeno November 21, 2020 Opozori Objavljeno November 21, 2020 problem je alternativa, kot je @Tedybearzapisal. Niti niso sposobni za dobro opozicijo, še manj pa za pozicijo. Res bi rabili dobro prevetrit političen prostor. thumper, skalar36 in Tedybear 2 1
skalar36 Objavljeno November 21, 2020 Opozori Objavljeno November 21, 2020 Mi rabimo čist popolnoma drugačno ureditev. Rabimo enga Titota, Stalina al pa Hitlerja. Tenere700 in MARE 65 1 1
Snečer Objavljeno November 21, 2020 Opozori Objavljeno November 21, 2020 Pravkar, skalar36 pravi: Mi rabimo čist popolnoma drugačno ureditev. Rabimo enga Titota, Stalina al pa Hitlerja. imamo že Alla, maxxa, MARE 65 in 3 others 2 3 1
DAMI34 Objavljeno November 21, 2020 Opozori Objavljeno November 21, 2020 Pravkar, Snečer pravi: imamo že in to vse 3 v 1 Tedybear, maxxa, Alla in 3 others 5 1
vandrovec Objavljeno November 21, 2020 Opozori Objavljeno November 21, 2020 Tako je, če hodite na volitve in se potem sekirate, ko ne vlada tisti, ki ste ga volili...jaz nimam teh problemov. Če v naši državi nimamo pravih politikov niti države ne potrebujemo...se priključimo eni sosednji in bo za vse bolje, saj v današnji globalni družbi so meje le ovira Tenere700 1
skalar36 Objavljeno November 21, 2020 Opozori Objavljeno November 21, 2020 pred 44 minutami, Snečer pravi: imamo že Jokico brez fokusa. Alla 1
thumper Objavljeno November 21, 2020 Opozori Objavljeno November 21, 2020 pred 4 urami, skalar36 pravi: Wannbe be maršal Twito Desetar ,,kaplar !!!!! maxxa in skalar36 2
J.a.m.e.s Objavljeno November 21, 2020 Opozori Objavljeno November 21, 2020 Tedybear, truckdriver, Tenere700 in 7 others 1 7 2
DAMI34 Objavljeno November 22, 2020 Opozori Objavljeno November 22, 2020 pred 13 urami, J.a.m.e.s pravi: tamali bo prava baraba, se mu že po učkah vidi truckdriver, Tenere700, J.a.m.e.s in 1 other 2 2
ProdriveR Objavljeno November 22, 2020 Opozori Objavljeno November 22, 2020 Podbradek ma tud že kot cartman iz south parka DAMI34 in skalar36 2
DAMI34 Objavljeno November 22, 2020 Opozori Objavljeno November 22, 2020 pred eno uro, ProdriveR pravi: Podbradek ma tud že kot cartman iz south parka ne žalit bivšega @Cartmana sedanjega @Kugelschreiberja ProdriveR 1
ProdriveR Objavljeno November 22, 2020 Opozori Objavljeno November 22, 2020 U bemu, se opravičujem Drgač pa ja, če SDS dela na takemu podmladku, pol pa res groza ? DAMI34 in Tenere700 1 1
ProdriveR Objavljeno November 22, 2020 Opozori Objavljeno November 22, 2020 Še tole debato preselim iz korone Kar se kadrovskih menjav tiče, mislim da so te klasične pri menjavah oblasti. Samo, da v enem primeru se nam zdi to čist sprejemljivo, ker oni prejšnji so itak nastavljali samo neustrezen kader, samo da je bil njihov Sedaj so pa sami strokovnjaki, k jim je glavna naloga delati za ljudstvo... NOT https://e-maribor.si/vlada-marjana-sarca-je-v-casu-vladanja-opravila-kar-neverjetnih-252-kadrovskih-menjav-objavljamo-nekatere/ Ampak sej ne rečem, tudi če bi bil jaz vodja, bi rad imel ob sebi ljudi , ki jim zaupam. Sam spet, ljudje lažje sprejemajo nekaj, kar delajo "njihovi", kot to, kar dela nekdo, ki ga ne marajo. Zdej se pa umikam iz teh debat, ker ratam samo živčen in nimam nič od tega. Grem raje v garažo motor božat Tenere700, skalar36 in thumper 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se