Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno

politika bo nastavljala svoje, dokler ne bomo v pravem kapitalizmu oziroma dokler ne bodo znani lastniki velikih firm.

Ko bo 1x znan lastnik, ali večinski lastnik, bo mnogo manj kraj in izčrpavanj podjetij.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja saj ... vsak delovni dan pride v Ljubljano cca 100.000 ljudi, jaz pa ne smem iz moje občine na izlet :dry:

Objavljeno
pred 9 minutami, maus pravi:

Ja saj ... vsak delovni dan pride v Ljubljano cca 100.000 ljudi, jaz pa ne smem iz moje občine na izlet :dry:

Bi bilo treba nehati plačevati prevoz na delo in zadeva bi se zboljšala :blush:

Objavljeno
pred 38 minutami, maus pravi:

potni nalog si napiši, pa mal pokontrolirej, kje so tvoji deavci :P

Objavljeno
Ob 21. 11. 2020 ob 13:42, thumper pravi:

Desetar ,,kaplar !!!!!

Žal te moram popraviti, vsi diplomanti Obramboslovja so dobili čin mlajši vodnik, če so bili v TO,  so lahko celo napredovali.

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

potni nalog si napiši, pa mal pokontrolirej, kje so tvoji deavci :P

ni poanta v glufanju ... gre za princip in za omejitve z miljoni izjemami .. kje je tuki smisel ?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 minuto, maus pravi:

ni poanta v glufanju ... gre za princip in za omejitve z miljoni izjemami .. kje je tuki smisel ?

če mene prašaš:

naši največkrat najdejo smisel v čimveč zapisanih nesmislih :P

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred 20 urami, DAMI34 pravi:

politika bo nastavljala svoje, dokler ne bomo v pravem kapitalizmu oziroma dokler ne bodo znani lastniki velikih firm.

Ko bo 1x znan lastnik, ali večinski lastnik, bo mnogo manj kraj in izčrpavanj podjetij.

lastnik katere velike firme recimo? 

Objavljeno
pred 18 minutami, motozajebant pravi:

Recimo Petrol ?

Objavljeno
pred 2 minutami, Bmflar pravi:

Saj, o temu govorim, več kot 30 % v lasti državnih institucij, ostalo razpršeno, neorganizirano ...

Cilj pa je tako šenkat Madžarom...

Ja delnice Petrola kotirajo na borzi. In jih lahko kupi prav vsak. Kotirajo na organiziranem trgu, tak da je vse organizirano. 

Pričakuješ da bo samo 1 posameznik, samo 1 podjetje lastnik Petrola? vprašam, ker ne razumem :) 

Objavljeno
pred 2 minutami, motozajebant pravi:

Ja delnice Petrola kotirajo na borzi. In jih lahko kupi prav vsak. Kotirajo na organiziranem trgu, tak da je vse organizirano. 

Pričakuješ da bo samo 1 posameznik, samo 1 podjetje lastnik Petrola? vprašam, ker ne razumem :) 

Nope... Kupit pa jih je bolj težko, vsaj za vsoto, ki sem jo sam želel, ko je bila 300 ....

Objavljeno
pred 5 urami, maus pravi:

Ti, ki si tam pri koritu :). Del letne vinjete nam bi lahko vrnili - ker smo tako zaprti? Avtocesto vidim samo po televiziji.

Objavljeno
pred 22 minutami, Bmflar pravi:

Nope... Kupit pa jih je bolj težko, vsaj za vsoto, ki sem jo sam želel, ko je bila 300 ....

ok in v čem je zdaj problem? Saj lastniki so znani. oz ne štekam v čem je problem, če je razpršeno?

Ni jih kupit težko... :) Če pa ti cena ne ustreza, pa je to druga stvar :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred eno uro, Scarabeo 500 pravi:

Ti, ki si tam pri koritu :). Del letne vinjete nam bi lahko vrnili - ker smo tako zaprti? Avtocesto vidim samo po televiziji.

kr vladi napiš pisemce... ;) 

Objavljeno
pred 2 urami, motozajebant pravi:

ni bistveno.

Ko je znan gospodar, ki odkarta denarce za lastništvo ima 2 možnosti:

1. da firmo uniči ali izčrpa do konca, ker mu je konkurenca

2. da poskusi vložen denar dobro vnovčiti, se pravi mu je v interesu dobro poslovanje

pred 1 uro, motozajebant pravi:

vprašam, ker ne razumem :) 

sej ni treba, da vse razumeš :P

pred eno uro, motozajebant pravi:

ok in v čem je zdaj problem? Saj lastniki so znani. oz ne štekam v čem je problem, če je razpršeno?

Ni jih kupit težko... :) Če pa ti cena ne ustreza, pa je to druga stvar :) 

lastniki so znani, gospodar pač ne..

Objavljeno
pred 2 minutami, maus pravi:

kr vladi napiš pisemce... ;) 

aha, teli, ki je nisem volio? :P

Prav danes sem pljuval od besa. Naslov je vlada te teme, mar ne.

Peljem psa scat in na sprehod. Gledam tablo namenjeno plakatom. Še samopromotr Potrčko bi jim bil ljubosumen, tako so prozorni.

Na plakatih so razne globoke

Nosimo masko

Samo skupaj...bla bla

Držite distanco

Seveda niso pozabili pripisat zgoraj levo z velikimi mastnimi črkami SDS

Pa koji kurac je to? Predvolilna kampanija? Kaj ma SDS delat reklamo v smislu Murkota? A zdj že vsak drek izrabijo za svojo promocijo?

Pa da se razumemo, nič me ne moti, kar piše na plakatu, razn reklame za SDS.

No pol sm psa skoraj prisilil, da je poscal drog nosilca plakata :D

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

ni bistveno.

1. da firmo uniči ali izčrpa do konca, ker mu je konkurenca

2. da poskusi vložen denar dobro vnovčiti, se pravi mu je v interesu dobro poslovanje

sej ni treba, da vse razumeš :P

predno bom lahko odgovoril na prvo točko... sam povej mi prosim, kaj je razlika med gospodarjem in lastnikom? :) 

Pravkar, DAMI34 pravi:

aha, teli, ki je nisem volio? :P

Prav danes sem pljuval od besa. Naslov je vlada te teme, mar ne.

Peljem psa scat in na sprehod. Gledam tablo namenjeno plakatom. Še samopromotr Potrčko bi jim bil ljubosumen, tako so prozorni.

Na plakatih so razne globoke

Nosimo masko

Samo skupaj...bla bla

Držite distanco

Seveda niso pozabili pripisat zgoraj levo z velikimi mastnimi črkami SDS

Pa koji kurac je to? Predvolilna kampanija? Kaj ma SDS delat reklamo v smislu Murkota? A zdj že vsak drek izrabijo za svojo promocijo?

Pa da se razumemo, nič me ne moti, kar piše na plakatu, razn reklame za SDS.

No pol sm psa skoraj prisilil, da je poscal drog nosilca plakata :D

pomoje zato, ker je stranka SDS financirala te plakate? 

Objavljeno
Pravkar, motozajebant pravi:

predno bom lahko odgovoril na prvo točko... sam povej mi prosim, kaj je razlika med gospodarjem in lastnikom? :) 

lastnik večinoma ne ve kaj ma, ker obrača denar, gospodar se trudi čimbolje gospodariti, torej da mu podjetje prinaša dobiček. Pa ne se delat brihtnega, kolko časa delaš v privat podjetju, kjer je vsak evrič preživetje? Jaz cel lajf..

• Ni mi všeč 1
Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

lastnik večinoma ne ve kaj ma, ker obrača denar, gospodar se trudi čimbolje gospodariti, torej da mu podjetje prinaša dobiček. Pa ne se delat brihtnega, kolko časa delaš v privat podjetju, kjer je vsak evrič preživetje? Jaz cel lajf..

Dami, umiri se malo. Kdo se dela brihtnega? kaj se takoj potenciraš? 

Torej, če vzamem primer Petrola. lastnike imaš znanega, gospodarja pa tudi ane? 

Če vzamem primer našega podjetja, lastniki so znani, gospodar tudi. 

zdaj pa, daj povej primer enea velikega podjetja (sam si napisla veliko), kjer ni znan lastnik in gospodar,... 

To da pa ti delaš v privat podjetju, kjer je svak evrič preživetje...top... nevem sicer zakaj to vlečeš na plano, saj ti nič v tej smeri nisem napisal? 

pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

ni bistveno.

gospodar torej odkarta denarce za lastništvo. Kdo oz kaj pa je potem lastnik? Kako postaneš lastnik? 

zato sem ti prej napisal, da mi povej razliko med gospodarjem in lastnikom... ker v tvojem stavku je razbrati da je to ena in ista oseba? 

pred 23 urami, DAMI34 pravi:

pred 13 minutami, DAMI34 pravi:

Pa zdaj ne vem, je lastnik znan ali ne? :) 

Objavljeno
pred 16 minutami, motozajebant pravi:

Dami, umiri se malo. Kdo se dela brihtnega? kaj se takoj potenciraš? 

Torej, če vzamem primer Petrola. lastnike imaš znanega, gospodarja pa tudi ane? 

Če vzamem primer našega podjetja, lastniki so znani, gospodar tudi. 

zdaj pa, daj povej primer enea velikega podjetja (sam si napisla veliko), kjer ni znan lastnik in gospodar,... 

To da pa ti delaš v privat podjetju, kjer je svak evrič preživetje...top... nevem sicer zakaj to vlečeš na plano, saj ti nič v tej smeri nisem napisal? 

gospodar torej odkarta denarce za lastništvo. Kdo oz kaj pa je potem lastnik? Kako postaneš lastnik? 

zato sem ti prej napisal, da mi povej razliko med gospodarjem in lastnikom... ker v tvojem stavku je razbrati da je to ena in ista oseba? 

Pa zdaj ne vem, je lastnik znan ali ne? :) 

če vzameš primer petrola veš kdo je lastnik, kdo je gospodar pač ne...odnosno gospodari politika..mah ne da se mi , daj najedaj komu drugemu

Objavljeno
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

če vzameš primer petrola veš kdo je lastnik, kdo je gospodar pač ne...odnosno gospodari politika..mah ne da se mi , daj najedaj komu drugemu

Prav nič ne najedam. A navajaš stvari o katerih ti očitno ni glih najbolj jasno, pa čeprav si že cel lajf v privat podjetju. 

1x pišeš ko bojo lastniki znani, drugič da lastniki SO ZNANI  in gospodarji ne, potem v tretjem postu pišeš o tem da gospodar odkarta denarce za LASTNIŠTVO. Sam sebe demantiraš iz posta v post. 

in potem kot vedno odgovor, daj najedaj drugemu. Vedno znova me presenetiš. 

pred 23 urami, DAMI34 pravi:

In prav v vsakem podjetju lahko prideš do lastnika. Tak da, tole je ena sama nebuloza, napisana kar nekaj na pamet. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!