thumper Objavljeno Januar 4, 2021 Opozori Objavljeno Januar 4, 2021 zdej je sekrtêtar pa ne sme več objavljat na forumih ..
smasher Objavljeno Januar 4, 2021 Opozori Objavljeno Januar 4, 2021 Tile delajo z državo slabše kot jaz z avti in motorji... ko se spravim nekaj razdirat imam vsaj plan in kakšen rezervni del... sej zajebem ampak v 90% spet zalaufa živina nazaj.... Dobro da zdravniki ne delajo tako, kako bi bilo če bi nekdo prišel k zdravniku in rekel "palec na nogi me boli" , Zdravnik pa: "ok kar ostanite oblečeni in obuti bomo takoj z motorko odžagali nogo in potem začeli sestavljat plan kako pozdravit palec na stopalu, vprašanje pa če dobite še kdaj nogo nazaj" . https://www.24ur.com/novice/slovenija/kul-naprej-s-konstruktivno-nezaupnico-kljub-pomanjkanju-glasov.html kaizer 1
Snečer Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 https://www.istraga.ba/gordana-tadic-zataskala-kriminal-milionske-prevare-jansinih-saradnika-banjalucani-u-vukovoj-i-snezicevoj-mrezi-peraca-novca/ zanimivo, ko klikneš na sliko napiše "rok - papa" https://www.slovenskenovice.si/kronika/na-tujem/jansevemu-prijatelju-prepovedali-vstop-v-bih-to-je-razlog-387026 zdaj bo dobil diplomatski potni list? thumper 1
maus Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 Bodo prišli do meje, ko beseda oprosti ali ne bom več, ni več dovolj in se nesoglasja rešujejo na kavbojski način Bmflar 1
VS800 Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 thumper, DAMI34, smasher in 7 others 4 2 2 1 1
Bmflar Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 Ob 22. 12. 2020 ob 15:50, Tedybear pravi: Bemflar..a si ti zgrožen na Borutom, al nad mano, ker ga ne maram. ? Mislim .... Barbike res ne rabimo za prezidenta... Manjka nekaj med nogami.... Žalostno za narod ! Aja ... Kaj misliš ? gusar 1
Tedybear Objavljeno Januar 5, 2021 Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 pred 14 minutami, Bmflar pravi: Mislim .... Barbike res ne rabimo za prezidenta... Manjka nekaj med nogami.... Žalostno za narod ! Aja ... Kaj misliš ? Dons je bla plača plus covid dodatek.....zato NIČ ne mislim....? Bmflar, thumper in Scarabeo 500 3
Popularna objava Bmflar Objavljeno Januar 5, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 5, 2021 pred 2 minutami, Tedybear pravi: Dons je bla plača plus covid dodatek.....zato NIČ ne mislim....? Prodana duša smasher, thumper, maxxa in 7 others 1 9
Snečer Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 Nekaj je pritegnilo mojo pozornost ... upam, da je ne bo še bolj. Samo Jaz 1
Samo Jaz Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 pred 1 uro, Snečer pravi: Nekaj je pritegnilo mojo pozornost ... upam, da je ne bo še bolj. Jp skoz na preži, pohvalno?
Scarabeo 500 Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 pred 11 minutami, Samo Jaz pravi: Jp skoz na preži, pohvalno? Menda je z Vardo na Piramidi. ligenjček, Mavti, Tedybear in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 pred eno uro, Scarabeo 500 pravi: Menda je z Vardo na Piramidi. ne rabi, nabijače se zlahka kontrolira.
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 a današnji praznik ste pa vsi pozabili? Tedybear, Kaldu, Mavti in 6 others 8 1
kaizer Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 Danes zjutraj, navzlioc praznika sem v GOOGLE odtipkal-kako preziveti z SLO placo! Evo ga: se vedno isce!! smasher, RobiRoberto, DAMI34 in 5 others 8
smasher Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 Dejmo si malo dvignit moralo.... kot sem se bal ali napovedal.. v US se pokajo... Dejmo enkrat za spremembo šimfat tuje politike DAMI34, Bmflar, Mavti in 1 other 2 2
smasher Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 A, pa baje Škotska noče Trumpa, zej ko mora bežat iz US da ne konča v arestu zdej ko mu poteče mandat, samo zihr ga bo JJ povabu v Slo da bosta skupaj maljone prala...
MARJA Objavljeno Januar 6, 2021 Opozori Objavljeno Januar 6, 2021 A je veliki vodja že kaj tvitnil in podprl Triumpha in njegove privržence in ga povabil v svoje stanovanje? DAMI34 1
TakeALookAround Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 A spet mamo dodatke pri placi al kako? ?Wooohooo ? To Janez! Dobr delas! ? Samo Jaz 1
thumper Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 pred 7 urami, MARJA pravi: A je veliki vodja že kaj tvitnil in podprl Triumpha in njegove privržence in ga povabil v svoje stanovanje? tebe že dolgo ni noben civilno tožil? ........
RobiRoberto Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 pred 17 urami, DAMI34 pravi: a današnji praznik ste pa vsi pozabili? ZAKAJ ŽALIŠ POŠTENE ŽIVALCE ? ! ? ! ? ! ? thumper in DAMI34 1 1
3nity Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 thumper, maus, DAMI34 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 pred 14 urami, MARJA pravi: A je veliki vodja že kaj tvitnil in podprl Triumpha in njegove privržence in ga povabil v svoje stanovanje? Vsaj Melanio bi vzel, lahko k sebi domov
maus Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 Če bi se to dogajalo v kakšni drugi državi (še posebej tretji državi, kjer Američani res krojijo volitve), bi Američani uleteli s svojo vojsko in s krvjo zatrli državni udar ... pri sebi tega niso zmožni moje mnenje Samo Jaz, smasher, thumper in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2021 Opozori Objavljeno Januar 7, 2021 končno smo dobili pravo vlado Vlada Janeza Janše po domače. skalar36, Tedybear, thumper in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se