DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2020 Je moja (110% je ne zanima politika) gledala tv (ja uno NOVA) in vidi tipa nebompoveduimenamapačrkoJ in pravi: ta bi bil zihr med 2 svetovno vojno gestapo
Tedybear Objavljeno Oktober 15, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2020 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Je moja (110% je ne zanima politika) gledala tv (ja uno NOVA) in vidi tipa nebompoveduimenamapačrkoJ in pravi: ta bi bil zihr med 2 svetovno vojno gestapo Jaz pogledam včasih oddajo KDO VAM LAŽE. Zdržim do pet minut. Ne bom komentiral vsebine, ampak voditelj, "kao novinar" Tomašič..... Ko ni več Tofa, Šimeka, Dudeka, Trefalta......pogledam njega.....prava zamenjava. Bolje maršal tito nego trefalt mito press
DAMI34 Objavljeno Oktober 15, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2020 pred eno uro, Tedybear pravi: Jaz pogledam včasih oddajo KDO VAM LAŽE. Zdržim do pet minut. Ne bom komentiral vsebine, ampak voditelj, "kao novinar" Tomašič..... Ko ni več Tofa, Šimeka, Dudeka, Trefalta......pogledam njega.....prava zamenjava. Bolje maršal tito nego trefalt mito press ja, ma slaba zamenjava, pri prejšnjih sem se vsaj uscal od smeha, zdej se userjem od nebuloz. gusar in Tedybear 1 1
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Oktober 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 15, 2020 maus, gusar, maxxa in 7 others 1 9
Popularna objava Bmflar Objavljeno Oktober 16, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 (popravljeno) Spremembe v DESUSu ? Popravljeno Oktober 16, 2020. Popravil Bmflar maxxa, maus, MARE 65 in 7 others 2 2 6
maus Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 To imamo, kar smo/ste izvolili... če ne boste hodili na volitve, bo vsaka stranka dobila vsaj toliko glasov, kot ima svojih stalnih privržencev in članov ... tko da... sami si pišemo zgodovino Bmflar, RobiRoberto in MARE 65 3
Pajk Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 No @maus, pa ti meni povej, koga da volim, če so že 30 let isti kreteni na vlasti. Ko je Šarec kandidiral, sem dal glas njemu, ker mi je bil neznan na tem področju. Pa sem si rekel ajde, da vidimo. In kaj je bilo? Zgleda,da naš hram demokracije zastrupi vsakega, ki se malo dlje zadrži v njemu. Ostane mi samo, da volim bilo katerega, razen trenutnega fašista. Samo se bojim, da bo veselje kratkočasno, ker izdajalec ima lovke povsod. In karkoli bom obkrožil, bo njegova omaka zraven. Utopično bi bilo pa upanje, da se volitev ne udeleži noben in s tem pokažemo, kaj si mislimo o politični situaciji v Sloveniji. In komu, da dam glas? Lahko ti samo obljubim, ko bom videl na glasovnici MAUS, ga bom obkrožil. Ker vem, da takrat bomo dobili subvencijo za nakup NINJE in si jo bom lahko privoščil?( tako z vsemi kraticami???) MARE 65, maus, C eagle in 1 other 1 3
maus Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 pred eno uro, Pajk pravi: No @maus, pa ti meni povej, koga da volim, če so že 30 let isti kreteni na vlasti. Ko je Šarec kandidiral, sem dal glas njemu, ker mi je bil neznan na tem področju. Pa sem si rekel ajde, da vidimo. In kaj je bilo? Zgleda,da naš hram demokracije zastrupi vsakega, ki se malo dlje zadrži v njemu. Ostane mi samo, da volim bilo katerega, razen trenutnega fašista. Samo se bojim, da bo veselje kratkočasno, ker izdajalec ima lovke povsod. In karkoli bom obkrožil, bo njegova omaka zraven. Utopično bi bilo pa upanje, da se volitev ne udeleži noben in s tem pokažemo, kaj si mislimo o politični situaciji v Sloveniji. In komu, da dam glas? Lahko ti samo obljubim, ko bom videl na glasovnici MAUS, ga bom obkrožil. Ker vem, da takrat bomo dobili subvencijo za nakup NINJE in si jo bom lahko privoščil?( tako z vsemi kraticami???) lej... se popolnoma strinjam... ampak najslabše je nikogar volit ... pač voliš nekoga, ki ti je najbližji tvojim nazorom... ena opcija je, da se ustanovi stranka in se gre na volitve... jaz bi šel, ampak res nimam časa ... vsi v Sloveniji bi moral ninđe vozit... ostale prepovedat Pajk, thumper, C eagle in 2 others 1 3 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 pred 10 minutami, maus pravi: lej... se popolnoma strinjam... ampak najslabše je nikogar volit ... pač voliš nekoga, ki ti je najbližji tvojim nazorom... ena opcija je, da se ustanovi stranka in se gre na volitve... jaz bi šel, ampak res nimam časa ... vsi v Sloveniji bi moral ninđe vozit... ostale prepovedat a bom lah finančni minister? Ninđo vozim problem je ker si kontra opcija deli glasove in ima preveč strank, zato tem kljukcem sedaj dobro uspeva. Do sedaj nisem hodil na volitve (sicer so tudi teli sedaj na oblasti brez volitev), ampak na naslednje pa grem. maus in Kaldu 1 1
maus Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Do sedaj nisem hodil na volitve (sicer so tudi teli sedaj na oblasti brez volitev), ampak na naslednje pa grem. Priden po mojem laičnem mnenju bi to morala biti obvezna dolžnost vsakega v RS, ki ima volilno pravico ... tisti, ki ne bi opravil teh državljanskih dolžnosti, ne bi smel biti deležen niti pravic, ki izhajajo iz pravic državljanov. Tisti, ki je zaradi katerekoli druge težave ali obveznosti odsoten, se to lahko izkaže z opravičilom. to je moje mnenje državljana in vojnega veterana za Slovenijo C eagle, tomaz69, Kaldu in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 Pravkar, maus pravi: Priden po mojem laičnem mnenju bi to morala biti obvezna dolžnost vsakega v RS, ki ima volilno pravico ... tisti, ki ne bi opravil teh državljanskih dolžnosti, ne bi smel biti deležen niti pravic, ki izhajajo iz pravic državljanov. Tisti, ki je zaradi katerekoli druge težave ali obveznosti odsoten, se to lahko izkaže z opravičilom. to je moje mnenje državljana in vojnega veterana za Slovenijo prisila ne igra vloge, ker si lahko vzdržen, če ne veš, kaj voliti, al pa pripišeš spodaj: 10. damjan murko in obkrožiš enakomernost porazdelitve strank bi morala biti, vsaj papirnata
maus Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: prisila ne igra vloge, ker si lahko vzdržen, če ne veš, kaj voliti, al pa pripišeš spodaj: 10. damjan murko in obkrožiš enakomernost porazdelitve strank bi morala biti, vsaj papirnata Davki so tut prisila
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 Pravkar, maus pravi: Davki so tut prisila če ne bomo delali, lahko silijo kolikor hočejo, ne bo kje vzet.
maus Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 pred 14 minutami, DAMI34 pravi: če ne bomo delali, lahko silijo kolikor hočejo, ne bo kje vzet. tudi na nepremičnine
vandrovec Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 pred 2 urami, maus pravi: ... če ne boste hodili na volitve, bo vsaka stranka dobila vsaj toliko glasov, kot ima svojih stalnih privržencev in članov ... tko da... sami si pišemo zgodovino to se mi zdi v redu, naj si stranke naberejo privržence in člane, saj se že pri tem vidi, katera je bolj uspešna sposobna. Sicer pa že projekcije pred volitvami pokažejo točne rezultate, pa če bi šli vsi volit ali pa le nekaj procentov...tako, da je brez veze hodit volit, ker se že vnaprej vse ve.
Tedybear Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 pred 59 minutami, maus pravi: Priden po mojem laičnem mnenju bi to morala biti obvezna dolžnost vsakega v RS, ki ima volilno pravico ... tisti, ki ne bi opravil teh državljanskih dolžnosti, ne bi smel biti deležen niti pravic, ki izhajajo iz pravic državljanov. Tisti, ki je zaradi katerekoli druge težave ali obveznosti odsoten, se to lahko izkaže z opravičilom. to je moje mnenje državljana in vojnega veterana za Slovenijo https://images.app.goo.gl/RrY3DGfpa7rf3SCf8 maus 1
maus Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 pred 7 minutami, vandrovec pravi: to se mi zdi v redu, naj si stranke naberejo privržence in člane, saj se že pri tem vidi, katera je bolj uspešna sposobna. Sicer pa že projekcije pred volitvami pokažejo točne rezultate, pa če bi šli vsi volit ali pa le nekaj procentov...tako, da je brez veze hodit volit, ker se že vnaprej vse ve. če se pravilno spomnim, je bila volilna udeležba na zadnjih predčasnih volitvah okoli 52% ... lufta skor za večino v parlamentu
DAMI34 Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 pred 18 minutami, maus pravi: tudi na nepremičnine pa naj si peljejo celo bajto v Lublano vse jim dam, sam vina ne Mavti in thumper 2
Alla Objavljeno Oktober 16, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2020 thumper, DAMI34, MARE 65 in 1 other 4
Codeine Objavljeno Oktober 17, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2020 Bravo slovenska vlada Zaradi tega ravnanja vlade Slovenija dejansko lahko ostane brez sredstev, predvsem pa je v ključnem trenutku brez resnega razvojnega programa. Z drugimi besedami: ta vlada nam krade prihodnost. Ker to je tisto, kar je najhuje pri tem. V vseh državah vedo, da gre za program življenjskega pomena, le z njim in tem denarjem, pravilno usmerjenim, bo mogoče preživeti. Kraja prihodnosti V trenutnih razmerah je zaradi razmaha epidemije seveda na pol neprimerno pisati o drugih težavah, v katere vse bolj pogosto trči Slovenija po zgolj pol leta vladanja ekipe Janeza Janše, vendar pa je ta teden prišel za Slovenijo pričakovan hladen tuš iz evropske komisije... https://www.mladina.si/201970/kraja-prihodnosti
skalar36 Objavljeno Oktober 17, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2020 Pa ravno volitve so najvecji problem. Ker omogocijo ljudjem kot so Janša, Jankovic, Serpentinsek, Erjavec, da pridejo na mesta v politiki, kjer taki ljudje v zdravi druzbi nikoli ne bi bili. Volivci volijo glede na interesne skupine, ne pa glede na program, in rezultate prejsnega dela. Janso volijo porazenci ww2 in njihove zrtve, erjavca penzionerji katerim se penzion bstrajno niza z inflacijo, itd... Demokracija se ni primerna za naso druzbo, ker ne poznamo empatije in sobivanja. Trenutna demokracija je isto kot bi 10 ljudi hkrati kuhali juho, pa vsak da notr eno sestavino... Nakonc pride ven skrolucalo. Parlament bi morali voliti pametni ljudje, akademiki, podjetniki, kmetje... Ljudje ki so v tem zivljenju kajn nardil in ustvarili.. ne samo knjige prebrali in pridobili kak stempelj. Parlament naj vodijo sposobni ljudje, in naj bo diktatura, ker edino tako lahko prosperiramo. Za demokracijo smo se presmrkavi. Za demokracijo je treba lastne interese odmislit. Codeine in thumper 1 1
Gonca Objavljeno Oktober 17, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2020 pred 42 minutami, skalar36 pravi: Pa ravno volitve so najvecji problem. Ker omogocijo ljudjem kot so Janša, Jankovic, Serpentinsek, Erjavec, da pridejo na mesta v politiki, kjer taki ljudje v zdravi druzbi nikoli ne bi bili. Volivci volijo glede na interesne skupine, ne pa glede na program, in rezultate prejsnega dela. Janso volijo porazenci ww2 in njihove zrtve, erjavca penzionerji katerim se penzion bstrajno niza z inflacijo, itd... Demokracija se ni primerna za naso druzbo, ker ne poznamo empatije in sobivanja. Trenutna demokracija je isto kot bi 10 ljudi hkrati kuhali juho, pa vsak da notr eno sestavino... Nakonc pride ven skrolucalo. Parlament bi morali voliti pametni ljudje, akademiki, podjetniki, kmetje... Ljudje ki so v tem zivljenju kajn nardil in ustvarili.. ne samo knjige prebrali in pridobili kak stempelj. Parlament naj vodijo sposobni ljudje, in naj bo diktatura, ker edino tako lahko prosperiramo. Za demokracijo smo se presmrkavi. Za demokracijo je treba lastne interese odmislit. Sam se imaš verjetno za demokrata in liberalca, jst bi pa bepcem prepovedal volitve ...
skalar36 Objavljeno Oktober 17, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2020 Nope. Sem diktator. Sem starš, in ce bi pustil, da je damokracija, bi ze zdavnaj ziveli na cesti, ker bi vse zgorelo, in bi zapravili ves denar za otroske bedarije. Sem tudi samostojni podjetnik, in ce ne bi bil diktator do zaposlehih, bi ze zdavnaj bil ob posel. Diktatura je resitev v druzbi polni butcev... Zal. thumper in KARMEN1 2
MARE 65 Objavljeno Oktober 17, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2020 Ob 16. 10. 2020 ob 14:10, maus pravi: lej... se popolnoma strinjam... ampak najslabše je nikogar volit ... pač voliš nekoga, ki ti je najbližji tvojim nazorom... ena opcija je, da se ustanovi stranka in se gre na volitve... jaz bi šel, ampak res nimam časa ... vsi v Sloveniji bi moral ninđe vozit... ostale prepovedat Opa mausizem...še izvoljen ni pa je že začel thumper in maus 2
truckdriver Objavljeno Oktober 17, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2020 pred 9 urami, skalar36 pravi: Nope. Sem diktator. Sem starš, in ce bi pustil, da je damokracija, bi ze zdavnaj ziveli na cesti, ker bi vse zgorelo, in bi zapravili ves denar za otroske bedarije. Sem tudi samostojni podjetnik, in ce ne bi bil diktator do zaposlehih, bi ze zdavnaj bil ob posel. Diktatura je resitev v druzbi polni butcev... Zal. Voditi podjetje, ki si ga predvidevam sam ustanovil in verjetno vanj vložil precej kapitala je nekaj povsem drugega, kot voditi državo, ki jo dobiš v upravljanje za samo določen čas. Demokracija, kakršno danes poznamo, ni idealna rešitev, vse ostalo je pa še slabše.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se