Frenk 67 Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 (popravljeno) pred 14 urami, pik1 pravi: . ... ja, elekrarne so "ponujali" na cca 7 let odplačevanja ... in obrok je bil res le "malo več" kot običajni mesečni strošek položnice za elektriko ... tko da ... to res ni bilo slabo ... seveda pa, s izpolnjenim pozitivnim odgovorom Elektra, da si na področju, kjer omrežje dovoljuje sploh tvoj priklop ... ponavadi je bil vedno problem, ker infrastruktura ni zmogla sprejemat tistih viškov proizvedene elektrike, ki naj bi jo pošiljal iz domače elektrarne nazaj v omrežje ... AMPAK ... kakorkoli že ... vsekakor sama elektrarna ni dovolj ... obvezno je potrebna tudi toplotna črpalka ... in to je šele "dobitna kombinacija" ... tle se mi pa spet pojavi en AMPAK ... ki je pa meni bistvenega pomena ... ta pa je, koliko petkov misliš bit še na svet ... torej, če si starejsi od 40 let, je vse to sploh brez veze preračunavat ... in je vsak višek cekina boljš utaknt u kakšn moped Jaz mam toplotno črpalko, prezračevanje z rekuperacijo, savno in jacuzzy, BMW plug in hybrid (skor k u onmu oglasu "ništa ne prodajem, samo se hvalim" 🙄). Solarna 15 kW in vsako leto poraba nad proizvodnjo. Popravljeno Oktober 25, 2023. Popravil Frenk 67 pik1 1
pik1 Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 pred eno uro, Frenk 67 pravi: Jaz mam toplotno črpalko, prezračevanje z rekuperacijo, savno in jacuzzy, BMW plug in hybrid (skor k u onmu oglasu "ništa ne prodajem, samo se hvalim" 🙄). Solarna 15 kW in vsako leto poraba nad proizvodnjo. . ... stari, morm priznat, da imaš kar velik Frenk 67 in VS800 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 pred 1 uro, pik1 pravi: . ... stari, morm priznat, da imaš kar velik velik je odvisen od elektrike ko bo pa treba ogenj zakurt z golimi rokami, bo pa pušil
hajamoto Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Jaz mam toplotno črpalko, prezračevanje z rekuperacijo, savno in jacuzzy, BMW plug in hybrid (skor k u onmu oglasu "ništa ne prodajem, samo se hvalim" 🙄). Solarna 15 kW in vsako leto poraba nad proizvodnjo. A FURS ve za to? 😇😂 C eagle 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 pred 1 minuto, hajamoto pravi: A FURS ve za to? 😇😂 premala riba je on
Frenk 67 Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 pred 23 minutami, hajamoto pravi: A FURS ve za to? 😇😂 Moja davčna napoved so mokre sanje dacarjev ☹️
Frenk 67 Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 pred eno uro, DAMI34 pravi: velik je odvisen od elektrike ko bo pa treba ogenj zakurt z golimi rokami, bo pa pušil Ima i vatrice DAMI34, jukaz, VS800 in 1 other 2 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 pred 1 minuto, Frenk 67 pravi: Ima i vatrice a na sončne celice kuriš? VS800 in Frenk 67 1 1
pik1 Objavljeno Oktober 25, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2023 (popravljeno) pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Ima i vatrice . ... ima i kod mene vatrice Popravljeno Oktober 25, 2023. Popravil pik1 DAMI34, VS800 in Frenk 67 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se