bikez Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Se podpšem!!! predrago, žal (sicer pa zagotovo povsem spodoben motorček) ajd Gregc 1
renyy Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 (popravljeno) Predrago in premalo konjev, meni osebno je to razočaranje. Okoli 120KM bi takle strojček skoraj moral imeti,pač stvar okusa, da ne bo nepotrebnega kreganja ane.) lp Popravljeno Marec 18, 2010. Popravil renyy Gregc in suzuki 1 1
Shogun Objavljeno Marec 28, 2010 Opozori Objavljeno Marec 28, 2010 Jaz sem jo pa naročil, belo, in jo komaj čakam Ne morem pa izrazit razočaranja, da se bo dalo verzijo z ABS dobit komaj konec avgusta Ne dvomim, da bo vredu služila, treba sam pazit, da bo skoz vsaj eno kolo na asfaltu, ker za s tal pobirat pa je res preveč lepa :yes: A jo morda še kdo čaka ? bajkr88, Gregc, Dadi in 2 others 1 4
Fazer03 Objavljeno Marec 28, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2010 BTW: ... in za kdaj so ti obljubili dobavo (si položil aro za Fazerja8 ali FZ8? ) ? LP
suzuki Objavljeno Marec 28, 2010 Opozori Objavljeno Marec 28, 2010 (popravljeno) mogoče bo kdo rekel da se vtikam... pri razmerju kg/km v prid fz6 1,88 proti fz8 2,03... 185kg teže proti 215kg fz8... Hola mojster, hmmm... v Motorradovem katalogu (oni na testu motor tudi stehtajo) piše teža za FZ6 204 kg, za FZ6 Fazer S2 pa 210 kg, tko da je FZ8 minimalno težja... Popravljeno Marec 28, 2010. Popravil suzuki SharpNinja in flero 1 1
Shogun Objavljeno Marec 28, 2010 Opozori Objavljeno Marec 28, 2010 BTW: ... in za kdaj so ti obljubili dobavo (si položil aro za Fazerja8 ali FZ8? ) ? LP V maju bo baje. Če ne bo 31.5., bom pi.. ko sto mater FZ8, z masko mi sploh ni všeč hilton in suzuki 1 1
Fazer03 Objavljeno April 13, 2010 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2010 Končno! Delta team sporoča: 9. MOTO BOOM v Celju: ... Yamaha (Top Moto) pa bo poskrbela za pravi spektakel. V dvorani D bo namreč čez vikend na ogled motocikel prvaka MotoGP sezone 2009 - YZR-M1 Valentina Rossija. Prav tako pa si bodo lahko obiskovalci na svoje oči ogledali novi motocikel družine Fazer, težko pričakovan FZ-8. Skozi celoten sejem bo razstavljen tudi motor Alena Pečnika, prvaka Motoheppening tekmovanja (klasa 1000, no limit), tretje uvrščenega na tekmovanju Alpe Adria v superbike kategoriji ter drugo uvrščenega na Hungaroringu na Madžarskem. Vljudno vabljeni! Dadi in Gregc 1 1
vulcan Objavljeno April 14, 2010 Opozori Objavljeno April 14, 2010 Tudi meni se zdi tale FZ-8 predraga, če jo primerjam z FZ-1, ki se je pa tudi kr preveč podražila.
Fazer03 Objavljeno April 18, 2010 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2010 Fazer8: Gregc in suzuki 1 1
Frips Objavljeno April 18, 2010 Opozori Objavljeno April 18, 2010 A jst to prav vidim, da nima prvih vilc nastavljivih?
bikez Objavljeno April 19, 2010 Opozori Objavljeno April 19, 2010 (popravljeno) A jst to prav vidim, da nima prvih vilc nastavljivih? Zgleda že tako . Popravljeno April 19, 2010. Popravil bikez
suhi Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 Italjani so jo že vzeli pod drobnogled. Text niti ni tako zanimiv, ker ne razumem niti besedice so pa slikce fejst lepe, hehe Moto.it LINK ajd maco47 1
bikez Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 (popravljeno) Italjani so jo že vzeli pod drobnogled. Text niti ni tako zanimiv, ker ne razumem niti besedice so pa slikce fejst lepe, hehe Moto.it LINK ajd Stric google zna, sam v slovenščinose ne bi upal Moto.it translated to English Popravljeno April 21, 2010. Popravil bikez
Fazer03 Objavljeno Maj 27, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 V maju bo baje. Če ne bo 31.5., bom pi.. ko sto mater FZ8, z masko mi sploh ni všeč ... in je že kaj novega??? Še dva testa: http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Yamaha/Yamaha-FZ8-2010-current/ http://ashonbikes.com/content/yamaha-fz8-fazer8-review
Fazer03 Objavljeno Julij 19, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 Jabe.ti, včasih sem pa res slabe volje, da smo tako majhni in da je naš trg motorjev tako majhen v primerjavi z ostalo EU: na to misel sem zopet prišel ob gledanju, kako se v sosednji Italiji Yamaha trudi v teh časih prodat kolikor je mogoče veliko: prvo so imeli "akcijo" zeto zero, sedaj pa ti ob nakupu zmontirajo Akrapoviča, da zamenja po pravici povedano res ne najlepši izpušni lonec; in še vedno je potem Fazer8 300€ cenejši kot pri nas . http://www.infomotori.com/moto/2010/07/16/yamaha-fz8-e-fazer-8-allestimento-akrapovic/
Fazer03 Objavljeno Julij 21, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2010 Da še malo dopolnim: FZ8 in Fazer8 se prodajata kot "Akrapovic" izvedba in dobita še (iz spiska dodatne originalne opreme) še nosilec reg.tablice in LED smernike (na slikah je tudi bug spoiler) ... http://www.motociclismo.it/yamaha-fz8-e-fazer-8-akrapovic-moto-9311 hilton 1
hilton Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 (popravljeno) sosedje so testirali nalce to zadevo Moja povezava Popravljeno Julij 22, 2010. Popravil hilton
hilton Objavljeno Julij 22, 2010 Opozori Objavljeno Julij 22, 2010 sosedje so testirali nalce to zadevo Moja povezava pa še remus so naredili
aero Objavljeno Avgust 19, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2010 (popravljeno) Danes naredil nekaj prvih kilometrov s FZ8 fazer. Motorček je čisto soliden, vožnja precej udobna. Ni nek višek zmogljivosti ampak če je treba dovolj potegne. Z obrati še nisem pretiraval, ker se mora prvo uteči... Mislim, da bi bila tole kar dobra izbira za kakšen par. Popravljeno Avgust 19, 2010. Popravil aero
MARE 65 Objavljeno September 6, 2010 Opozori Objavljeno September 6, 2010 Danes naredil nekaj prvih kilometrov s FZ8 fazer. Motorček je čisto soliden, vožnja precej udobna. Ni nek višek zmogljivosti ampak če je treba dovolj potegne. Z obrati še nisem pretiraval, ker se mora prvo uteči... Mislim, da bi bila tole kar dobra izbira za kakšen par. Zdaj si ga že verjetno ulafal, kakšni so sedaj občutki?
DAMI34 Objavljeno September 6, 2010 Opozori Objavljeno September 6, 2010 Zdaj si ga že verjetno ulafal, kakšni so sedaj občutki? Kolikor vem ga prodaja, zaradi zdrav. težav.
MARE 65 Objavljeno September 7, 2010 Opozori Objavljeno September 7, 2010 Ali ima še kdo drug izkušnje s tem motorjem?
Fazer03 Objavljeno September 8, 2010 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2010 Sem šel do BS centra in si sposodil golo verzijo osmice za "en krog". Položaj sedenja je nekoliko bolj "na roke" (podobno kot Z 750 ali pa Honda CB 1000 R) kot pri moji (ko sem se vrnil, sem probal sedenje v trgovini še na Fazer-ju in če me občutek ni preveral, je vseeno ta malo bolj "turistična" kot pa naked; tudi po trditvi prodajalca je krmilo tu za spoznanje - 1-2cm - višje) ; sam motor pa je kar opazno trši v vzmetenju, bolj precizen v oviku in nagibu, navora je res neprimerno več kot pri moji in posledično manj šaltanja, zavore mnogo boljše v vsem (verjetno tudi zato tak občutek, ker so na moji še prve ploščice pri 32000 km), tudi glas iz tistega ne najlepšega izpušnega lonca je kar konkreten (zopet v primerjavi z mojo, ki samo nekaj piska in sika izpod zadnje luči). Kar ji štejem v minus je za moje pojmovanje še vedno previsoka cena in to, da je centralno stojalo na spisku dodatne opreme. Kot zanimivost: kar malo "čudna" cenovna politika DT iz Krškega: pri naših južnih sosedih so štartali s popusti in Fazerja8 pocenili za cca 500€ (to je videti tako, da so staro ceno črtali in napisali novo nižjo; za nas pa sedaj kot vidim tudi "laufa" akcija le s to razliko, da za osmico ni popustov ker je voden kot "nov model" ... ) LP MARE 65 in Dadi 2
MARE 65 Objavljeno September 8, 2010 Opozori Objavljeno September 8, 2010 Podobne ugotovitve, kot na testih, se pravi zadeva ni slaba, razen cene, ki je precej blizu fz1 in je mal za poštudirat kaj se bolj splača. Sem se pa tudi jaz menil v BS za probo, sam mal vremena še rabim. Fazer03 thanks za komentar.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se