elbarto Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Šumi, nimaš kaj za naredit ( razen da se "pokvari" in ti nesposobni serviserji dajo nov model 740) El Barto
Ice Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 jah, se mi je zdelo da bo nekaj podobnega. se fotke "sumov"; najbrz bokeh, kot je napisal hajoktejn. ceprav svetloba ni bila slaba (na "uc"; kot da je to kaksno merilo :P ). in se dve zunanji, sicer bolj nesumeci, ampak vseeno malce "kockasti" pri detajlih.
TBoxer Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Sem pogledal, kaj naj bi pomenil BOKEH, KLIKNI, meni se zdi da je to čisto nekaj drugega ??? :photo: Nesi na servis in srečno! Ma ne vem kaj se dogaja s temi Olympusi, jst sem imel že tri in vsak je mel nek faler, tako da sem reku nikoli več Olympusa. lp
Alla Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Jaz sem pa s svojim OLYjem maksimalno zadovoljna. B)
Broj Jedan Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 To je samo zato, ker vsi mislite, da so Nikon-ovi produkti izraz napuha .. :headbang:
SiR Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 čeprav, tanovi canon 1 mark III je pa mega ... upam, da ga dobim kmalu za stalno v roke
gizmOkak Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 čeprav, tanovi canon 1 mark III je pa mega ... upam, da ga dobim kmalu za stalno v roke :blink: uf to pa morem videt enkrat čisto od blizu al pa, če lahko celo pokukam skoz :kva2: :D
Broj Jedan Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 (popravljeno) .. tanovi canon 1 mark III je pa mega ... tkoaltko so nad 2000€ VSI mega .. samo mislim, da sladoledkotov ni tega ranga .. al' spet nakaldam u3ppf*? :blush: iz srca ti prvoščim, da ga dobiš za stalno & zazmeri in tudi ys upam , da ga bom lahko vsaj z enim prstom pošlatow ............. * u3ppf - u tri prazne perofske flaše Popravljeno Marec 1, 2007. Popravil Broj Jedan
SiR Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 iz srca ti prvoščim, da ga dobiš za stalno & zazmeri in tudi ys upam , da ga bom lahko vsaj z enim prstom pošlatow ma jst tako mašino vsem tuki prvošm , pa kake spodobne objektive zravn ... une, nad 2000 eurosongov po komadu
Ice Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 mislim, da sladoledkotov ni tega ranga .. :grrr je bolj sorte "fire-and-forget" (270 efrotoff).
Brdaus Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 BMK za D1 MK3... jest sm s svojim D60 čist zadovoljen :grim :grim
Broj Jedan Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 :grrr je bolj sorte "fire-and-forget" (270 efrotoff). noja .. druge variante ni kot, da greš na servis in poizkusiš zdregati zamenjavo .. popraviti ga tako ne bodo mogli, ker je verjetno s senzorjem nekaj narobe ..
hajoktejn Objavljeno Marec 5, 2007 Opozori Objavljeno Marec 5, 2007 (popravljeno) Sem pogledal, kaj naj bi pomenil BOKEH, KLIKNI, meni se zdi da je to čisto nekaj drugega ??? :photo: Bokeh sem omenil, ker je bilo govora (vsaj tako sem jaz razumel na začetku) o spacanem oz. neostrem ozadju :doze: . Nimam pojma, kaj bi to bilo, vsekakor bo servis najbolj legitimen ta ugotavljanje napake :) ; Popravljeno Marec 5, 2007. Popravil hajoktejn
Broj Jedan Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 INFO: Moj dober prijatelj in učitelj fotografije je pred 5 meseci prodal Nikon d80 in presedlal na Sony Alfa katerega ni mogel prehvaliti dokler ni v slabih svetlobnih pogojih športne hale slikal razstave psov ... ... popenil je zaradi ogrooomnega izmeta in poklical "svojega osebnega trgovca" ;) pri katerem stalno kupuje ter se dogovoril za menjavo Sony Alfa & dodatki za Nikon d70 + Nikkor 18-200 DX VR .. + doplačilo pa ne sedaj spet mene kregat zaradi kao napuha Nikon je pač Nikon na celi črti in pazi na kvaliteto tudi pri cenejših fotoaparatih med tem ko drugi izdelovalci delajo po sistemu: malo denarja - malo muzike veliko denarja - ...
Broj Jedan Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Kontra-info: :blush: iz zamenjave ni bilo nič, ker je osebni trgovec mojega frenda postal pogolten iz neznanega razloga in zahteval nenormalno veliko doplačilo. :BUA:
casper7 Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Fuji FinePix S9600 nor fotic... .)
Ice Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 mju 700 poslan nazaj; verjetno/baje/mogoce/najbrz ccd chip (ali kaj ze je noter). "bumo fideli cez 3 tedne" je rekel slepec gluhemu. B)
Polona N. Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 Pozdravljeni! Imam problem... Rada bi kupila čim manjši digitalni fotoaparat, pa se na to nič ne spoznam, tako da prosim, če mi predlagate kak model. Zdej imam Fuji FinePix S9500, pa je prevelik in ga na motorju s seboj ne morem zmeraj imet. Rabim nekaj čisto mičkanega za v žep. Hvala Lp, Polona
Broj Jedan Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 (popravljeno) Pozdravljeni! .. Rada bi kupila čim manjši digitalni fotoaparat, Lp, Polona Takole je težko reči: "Vzemi ... ", saj človek ne ve nič niti o tebi, o tvojem znanju .. blablabla Nekaj strani nazaj sem prilepil par hudo uporabnih linkov s testi katere delajo pravi mojstri vmes so testirane tudi prave miniature od fotoaparatov in tako kot sem jaz in mnogo nas čital, primerjal, razmišljal - tako boš to morala narediti ti, saj nihče ne bo prevzel odgovornosti za napačno izbiro Malo več pozornosti poseveti majcenim Nikonom - zna biti, da ti bo kateri povšeči :yes: Nikon Coolpix :OK: Popravljeno Marec 15, 2007. Popravil Broj Jedan
SiR Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 Nikkor 18-200 DX VR .. + doplačilo Ta objektiv je kar okej ... super univerzalec. Le na zvoke stabilizatorja se je treba navaditi :-) Hecno je tudi, ko slika malo "plava" pri stabiliziranju Rabim nekaj čisto mičkanega za v žep. Hvala Odloči se za Canon Ixus 900 ali Ixus 800.
Nagaya Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 (popravljeno) plava? :blink: si ti kaj pil? nič ni plavalo :blink: kake zvoke? :blink: :wacko: mimogrede objektiv je za tako širok razpon odličen...+ nobenih mavric po robovih...super šarp :) mi lajk veri meni :) Popravljeno Marec 15, 2007. Popravil Nagaya
elbarto Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 Pozdravljeni! Imam problem... Rada bi kupila čim manjši digitalni fotoaparat, pa se na to nič ne spoznam, tako da prosim, če mi predlagate kak model. Zdej imam Fuji FinePix S9500, pa je prevelik in ga na motorju s seboj ne morem zmeraj imet. Rabim nekaj čisto mičkanega za v žep. Hvala Lp, Polona kaj takega naprimer? Za v žep jakne dovolj majhen, verjetno povsem zadošča za "backup" fotoaparat, dela na AA baterije in SD kartico. Pa slike so kul, ko jih sprintaš. Sprobano. Cena pa perverzno majhna v primerjavi z ostalimi znamkami podobnih karakteristik. LP, El Barto
Broj Jedan Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 mi lajk veri meni :) ali imaš ti ta "objektiv mojih sanj" :rolleyes: ? - koliko časa? - v kakšni kombinaciji (body)? - ali si z njim kdaj slikala v slabih svetlobnih pogojih .. res slabih? koliko po tvoji oceni skrajša čas slikanja? :blush: sorry .. mogoče zahtevam preveč ..
Nagaya Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 ali imaš ti ta "objektiv mojih sanj" :rolleyes: ? - koliko časa? - v kakšni kombinaciji (body)? - ali si z njim kdaj slikala v slabih svetlobnih pogojih .. res slabih? koliko po tvoji oceni skrajša čas slikanja? :blush: sorry .. mogoče zahtevam preveč .. imam...v kombinaciji z nikonom D80... ker je zadeva popolnoma sveža pridobitev sem jo sprobala samo na Grobniku, Simon pa na SM pisti...tako da v slabih svetlobnih pogojih še nismo slikali...ti pa poročam ko bomo... stabilizator čas skrajša toliko, da je objektiv neprimeren za res hitro akcijo kot je recimo slikanje moto-dirk... je pa res da sem kljub temu z njim posnela nekaj popolnoma spodobnih slik...a stabilizatorja za dirke ne bom več uporabljala, ker dela prej zmedo kot karkoli drugega (vsaj pri tem kaj sem slikala jaz)...sicer pa mislim, da je za srednje hitro dogajanje sprejemljiv oziroma ok ker ne požre tolikšne količine časa da se z njim ne bo dalo slikat..(na "normal" nastavitvi - "active" naredi še dodatno zmedo - recimo pri sledejnu objekta :wacko: ..amapk temu tako ali tako ni namenjen) ...seveda pa je vse skupaj spet odvisno od tega koliko izkušenj v bistvu imaš s slikanjem res hitre akcije... čez vikend ga bom postavila na stativ in v temi posnela par slik... sicer pa takole za statiko... in za akcijo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se