Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
jest sm slab mesec nazaj nabavu tegale...

[attachment=:mju780front.jpg]

vreden denarja..... :worship:

imel.

razocaran. predvsem nad prilozeno programsko opremo in kvalitetami slik. prodal.

kupil (ponovno) canon (tokrat ixus 70).

zadovoljen.

Objavljeno

Jst bi mel pa tegale 39 Mpix

Aja, kot zanimivost zgolj; na 400D sem dal vsaj trikrat že očistit senzor, kljub "avtomatik superduper klining" sistemu.

Objavljeno

Aja, kot zanimivost zgolj; na 400D sem dal vsaj trikrat že očistit senzor, kljub "avtomatik superduper klining" sistemu.

Ja, ja, dejmo sanjat. Hec, mogoče pa nekoč, kdo ve.

No, ker že pišete o svojih fotoaparatih, bom pa še jaz dodal svojo malenkost. V vrhuncu poletja 2005 sem se oborožil z Konico Minolto A200. Aparat sicer ni čisto navadni kompaktni digitalec, pa tudi DSLR ne. Ima neke skupne poteze, zato ga kritiki imenujejo kar hibrid. V splošnem je moja kritika izrazito pozitivna, saj je fotkič vreden svoje cene (takrat dobrih 700€). Za razliko od nekaterih škatel je ta lahek in dobro oprijemljiv ter lepo oblikovan. LCD je odporen na zmerne udarce in omogoča dinamične zasuke.

Z moje strani bi aparat lahko imel malo boljšo akumulatorsko baterijo, saj zaostaja v primerjavi z Nikoni. Lani pa sem imel nekaj problemov tudi z ostrenjem. Zgleda da aparat v avtofokusu ni znal poiskati tiste glavnine slike. Verjetno je bila to muha enodnevnica, saj je sedaj vse v redu. Drugače pa še vedno ostane ročno ostrenje, za nekatere sicer zamudno.

No, če pa koga zanima, bi bil pripravljen tudi prodat, seveda po zmerni ceni, saj je fotkič ohranjen v nulo. Z profesionalno torbo vred, senčilom, daljincom, nekaj kabli itd. Aja, prodal pa bi zato, ker me mikajo še drugi, hehe.

a200_top.jpg

Sedaj pa še eno vprašanje za nekatere, ki so na tekočem z dogajanjem v fotografiji. Konica Minolta je bila baje lani prodana Sony-ju. A kdo ve kaj več o tem??

Objavljeno

sam kaj delaš ti z njim :rolleyes:

js fotkam MX pa je prah, da bi ga z žlico lahko jedu. Pri rally-ju tudi ni nevem kako lepo brezprašno. Downhill je kar je. V vetrovnem vremenu me pa tudi boli k* če zamenjam objektiv kar na "prostem". In zaenkrat... senzor čist, pa če fotkam zid in navijem kontrast. Sem in tja se najde mini pikica, k v navadnem pogledu na fotko z veliko monotonega neba NI vidna.

Senzorja pa še nism čistil, razn enkrat spihal z navadno puhalko za 5€ :krneki:

Objavljeno
Sedaj pa še eno vprašanje za nekatere, ki so na tekočem z dogajanjem v fotografiji. Konica Minolta je bila baje lani prodana Sony-ju. A kdo ve kaj več o tem??

Mr. Fucking Google is your friend.

Objavljeno
Mr. Fucking Google is your friend.

So i got the fucking answer :alien1:

Objavljeno
ti dela vredu? k js sm več ali man slišu slabe stvari od olimpusov... zato sm pa izbirov med sonyi in canoni...

zaenkrat ja...

Objavljeno
razocaran....kvalitetami slik.

kaj pa vem :unsure:

sam pogruntat ga moreš.meni se slike ne zdijo tko slabe...je pa res ,de sem imel prej ena taka jajca od digitalca...

Objavljeno

Jaz sem pa malo začel telovadit z klasiko, je še kakšen podoben nostalgik tukaj?

Objavljeno

A mi lahko kakšen pove ki se spozna na fotoaparate kaj misli o kodaku model Z 712 is ki je sedaj v eni trgovini v akciji za 249 € ima 7.1 M, 12x optični zoom, stabilizator slike, 2.5" zaslon. A se to splača, a je za kaj ali ni :?

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

zame je že slika s 3megapixli odlična... Si že predstavljam ko bom star in podo že 3Dslike in se bodo mulci pogovarjal v stilu:''A štekaš... K je biu fotr mlad sploh digitalcou niso mel samo ene filme pa kr neki... Pol so pa prvi digitalci delal 1mega slike pa samo 3megapixle...Mislem-res so bli za luno''

Objavljeno

A ima mogoče kdo (izkušnje) z KM 7D oz. a se jo splača rabljeno kupit za ene 500 EUR :hmm:

Objavljeno
kaj pa vem :unsure:

sam pogruntat ga moreš.meni se slike ne zdijo tko slabe...je pa res ,de sem imel prej ena taka jajca od digitalca...

sem gruntal in tuhtal (ocitno sem prebutast) in nic stuhtal zato nesel dvakrat na servis (brezplacen - garancija) in ker niso nic nasli....... ali niso hoteli.....

ixus v mojih oceh v vseh pogledih prekasa mju.

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ravnokar dobil na test EOS 1 mark III DS :worship: Zajetnih 21 megapixlov in oh in sploh lepota v enem kosu :whistle:

Cena 7900€ :closedeyes:

Objavljeno
Ravnokar dobil na test EOS 1 mark III DS :worship: Zajetnih 21 megapixlov in oh in sploh lepota v enem kosu :whistle:

Cena 7900€ :closedeyes:

Za slabih 7000€ bi se dalo dobiti samo body :whistle: :whistle:

Objavljeno
Za slabih 7000€ bi se dalo dobiti samo body :whistle: :whistle:

Eh, saj ga ne kupujem, je pa fajn...

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Kupujem digitalca do 200€. Mate kšne predloge katerga, kero firmo? Rabm pa itak samo za domačo uporabo.

Objavljeno

To pa pol tak ni važno kaj vzameš. pogledaš kaj dobiš za tak dnar in vzameš.. itak ni bistvenih razlik!

Objavljeno
Kupujem digitalca do 200€. Mate kšne predloge katerga, kero firmo? Rabm pa itak samo za domačo uporabo.

Eden Canon A 720 malo čez mejo

Drugi Canon A 560 Tale je pod 200

Tretji Canon SX100 precej čez mejo ampak super aparat.

... in še cel kup drugih. Sam prisegam na Canon zaradi zelo dobrih slik, ki jih naredim tudi z mojim 2.1 M v primerjavi z dražjimi in "zmogljivejšimi" aparati

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Mene tut zanima isto kot Lux-a. Nekaj majhnega za na pot! Da ima navadne baterije(ki jih kupiš v vsaki trafiki) in, da zoom nastavljaš s kazalcem(in ne s palcem ker si ga vsakokrat skoraj izpahnem... ) Kakovost najslabših pa že nekaj časa presega moje zahteve...

bmwslo-Canoni so super ampak mene moti to, da so tako debeli in ga ne morem dat enostavno v notranji žep v kombinezon.

Ima kdo izkušnje s Olympus FE-210?

Hvala

Objavljeno
Mene tut zanima isto kot Lux-a. Nekaj majhnega za na pot! Da ima navadne baterije(ki jih kupiš v vsaki trafiki) in, da zoom nastavljaš s kazalcem(in ne s palcem ker si ga vsakokrat skoraj izpahnem... ) Kakovost najslabših pa že nekaj časa presega moje zahteve...

bmwslo-Canoni so super ampak mene moti to, da so tako debeli in ga ne morem dat enostavno v notranji žep v kombinezon.

Ima kdo izkušnje s Olympus FE-210?

Hvala

predlagam canon ixus 75! na ebayu ga dobiš v kompletu z 2gb kartico, mini stojalom , torbico in nadomestno baterijo za cc 225 eur! je pa zelo dobro ocenjen fotoaparat v razredu družinskih f.!

Objavljeno
predlagam canon ixus 75! na ebayu ga dobiš v kompletu z 2gb kartico, mini stojalom , torbico in nadomestno baterijo za cc 225 eur! je pa zelo dobro ocenjen fotoaparat v razredu družinskih f.!

Jaz bi pa rad zvedel :worship: za ta denar :rolleyes: kaj se splača nabavit. Gre za darilo in bi bil pripravljen dat ta denar, da pa vseeno ne bi kupil slabo robo. Lp

Objavljeno (popravljeno)
Jaz bi pa rad zvedel :worship: za ta denar :rolleyes: kaj se splača nabavit. Gre za darilo in bi bil pripravljen dat ta denar, da pa vseeno ne bi kupil slabo robo. Lp

Men so lani Sonija(6.0 Mp) ukradli drug nov Soni za 360 EU(10,1 Mp) pa ni je letos padel v vodo,zdajle pa sem za pol cene dobil na Ebayju spet novega Sonija(10,1 Mp) na licitaciji.Jaz vstrajam na Soniju zelo enostavna uporaba in vredu slike včasih ga uporabim tudi za snemanje OK.

Popravljeno . Popravil Brumer
Objavljeno
Men so lani Sonija(6.0 Mp) ukradli drug nov Soni za 360 EU(10,1 Mp) pa ni je letos padel v vodo,zdajle pa sem za pol cene dobil na Ebayju spet novega Sonija(10,1 Mp) na licitaciji.Jaz vstrajam na Soniju zelo enostavna uporaba in vredu slike včasih ga uporabim tudi za snemanje OK.

Eh Brumsl ... razočaral si me ... sem mislil, da boš napisal, da samo z BMW digitalci fotkaš, da ostalo je pa Scheiße. :photo:

Objavljeno
Eh Brumsl ... razočaral si me ... sem mislil, da boš napisal, da samo z BMW digitalci fotkaš, da ostalo je pa Scheiße. :photo:

Eh ti pa mene(razočaral) - kako nerazumeš BMW-eja fotkam z nekimi Japs schajse aparati OK. :worship:

post-9445-1202325165.gif

post-9445-1202325279.jpg

post-9445-1202325507.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!