gsxf750 Objavljeno Marec 7, 2017 Opozori Objavljeno Marec 7, 2017 mal za intermezzo in obujanje spominov (Bosna Bjelašnica_Lukomir) V prvo se je v družbi dveh Sarajk na ATV-jih bežalo pred dežjem. V drugo je bilo pa ok. Lepo narejeno, ni moje, žal. So si vzeli čas in opremo. hladov, Frenk 67, dejcpob in 5 others 8
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Marec 21, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 21, 2017 In sezona je odprta, končno. . Čez Barje in krog okoli Iškega Vintgarja, po makadamih kot je bilo le mogoče. To pot tudi žez Iško pod Bukovcem. Ob Zali se je kmalu ustavilo. Razrito, spodjedeno od "hude vode" če sem si prav zapomnil je to Kogov slap Nearrain, skalar36, blazzarss in 9 others 12
jskrablin Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 Ko se izkopljem iz tele gužve, se kdaj pridružim gsxf750 1
Janezs Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 Lep motor. Uf! Na sliki je slap Kotel tam pri Svetem Vidu v pri nas imenovanih hribah. Na vrhu slapa je Jacuzzi in razgled za miljon evrov. gsxf750, DAMI34, Frenk 67 in 1 other 4
Borutt Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 10 urami, gsxf750 pravi: Izgubljeni moreplovac ? gsxf750 1
poggy Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 3 urami, Janezs pravi: Lep motor. Uf! Na sliki je slap Kotel tam pri Svetem Vidu v pri nas imenovanih hribah. Na vrhu slapa je Jacuzzi in razgled za miljon evrov. Imaš to lokacijo možnost delit na kakšnem zemljevidu za nas "tujce"?
Janezs Objavljeno Marec 22, 2017 Opozori Objavljeno Marec 22, 2017 pred 46 minutami, poggy pravi: Imaš to lokacijo možnost delit na kakšnem zemljevidu za nas "tujce"? http://www.geopedia.si/#T105_x457345.875_y79091.75_s19_b2 gsxf750 1
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Marec 23, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 23, 2017 Se je odvila ena lepa po Škofjeloškem hribovju. To pot v troje. Blegoš se je upru in zmetal sneg na cesto a se je odkupil z divjim petelinom na razdalji ca 7m. Je Skalar ugotavljal, da čuva svojo famili nekje na vrhu smreke. na sliki ni videt a je levo od "koze" strma grapa globoka nekaj 100 višincev. Če bi koza zdrsnla po bregu, brez traktorja in vitla ni šanse motor dobit nazaj na pot. Za najlepši pogled na Škofjo loko je proti koncu dneva poskrbel seveda domačin. Ob cerkvi Osovnik "sotrpina" hvala za družbo. . Pa kmalu zopet. igc1, Bostjan L, blazzarss in 21 others 24
SF Objavljeno Marec 23, 2017 Opozori Objavljeno Marec 23, 2017 A tega plastičnega divjega petelina ste sami s seboj pripeljali???? Tega pa res ne vidiš vsak dan. Hudooo gsxf750, sayo, igc1 in 1 other 4
skalar36 Objavljeno Marec 24, 2017 Opozori Objavljeno Marec 24, 2017 Tale grand enduro, res zakon zadeva. Glede na to da smo bli 7h na terenu, porabu pa za 8 eur goriva...to je to! No pršparu sm k je gsxf750 plaču južna. Zakon družba! Sam še izbira motorja mi dela težave... hladov, Frenk 67, gsxf750 in 3 others 6
Janezs Objavljeno Marec 24, 2017 Opozori Objavljeno Marec 24, 2017 pred 11 urami, SF pravi: A tega plastičnega divjega petelina ste sami s seboj pripeljali???? Tega pa res ne vidiš vsak dan. Hudooo Wikipedija pravi, da je divji petelin zelo plašen, se pa med dvorjenjem "brušenjem" ne zaveda svoje okolice. Ne zgodi se vsakemu, da mu dvori divji petelin gsxf750, igc1, Frenk 67 in 4 others 7
Ni3ous Objavljeno Marec 24, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Marec 24, 2017 (popravljeno) Za pero divjega petelina bi dobu 100€! Ampak so zaščiteni. Velika sreča, da ste ga videli v živo. Prav redko se to zgodi menda. Ja na nizko porabo pri celodnevnem enduriranju sem vsakič navdušen, ko grem za spremembo s cestakom 1000 ccm na trip po asvaltu za kak dan. Popravljeno Marec 24, 2017. Popravil Ni3ous SF, Janezs, Kor13 in 4 others 7
Biker87 Objavljeno Marec 27, 2017 Opozori Objavljeno Marec 27, 2017 Žiu fantje, Je še kakšno prosto mesto za prijavo? lp
poggy Objavljeno Marec 28, 2017 Opozori Objavljeno Marec 28, 2017 pred 13 urami, Biker87 pravi: Žiu fantje, Je še kakšno prosto mesto za prijavo? lp Poglej v Grand enduro meeting
gsxf750 Objavljeno Marec 29, 2017 Opozori Objavljeno Marec 29, 2017 Ob 23. 3. 2017 ob 20:01, gsxf750 pravi: ... Za najlepši pogled na Škofjo loko je proti koncu dneva poskrbel seveda domačin. Ob cerkvi Osovnik popravek: pri Sv. Ožbolt-u skalar36 1
Popularna objava spuzvica Objavljeno April 2, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2017 Africa v svojem naravnem okolju v okolici Kurescka... res lep dan za cez drn in strn! gsxf750, Kmet2, pik1 in 17 others 20
Popularna objava Ni3ous Objavljeno April 3, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 3, 2017 (popravljeno) Sva šla s kolegom na furo za tri dni. Nova guma od doma. Zvečer je blo tole: Konec drugega dne pa smo jo že menjali v takem stanju: Lahko bi reku da sva si dala duška. Zares pa je to rezultat tega, da sem uporabil gumo za mehak teren na agresivni furi po kamnitih terenih. Popravljeno April 3, 2017. Popravil Ni3ous Janezs, igc1, mladench in 13 others 16
jskrablin Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 (popravljeno) @Ni3ous kaj zaena guma pa je bila to? Jaz bom preventivno menjal zadnjo Maxxis enduro gumo pred grand enduro srečanjem v aprilu za Mitas E-09... ker jo je na zadnji furi (pod 200km relativno nežne vožnje) vidno zmanjkovalo. Takle mi pa še ni ratalo zgulit nobene do zdaj Popravljeno April 3, 2017. Popravil jskrablin igc1 1
Ni3ous Objavljeno April 4, 2017 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2017 Zdravo, guma je bila Mitas MC33 Endurorider http://www.bits4motorbikes.co.uk/tyres/Mitas-Tyre.html?TryeID=147
Popularna objava gsxf750 Objavljeno April 4, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 4, 2017 (popravljeno) Dva večja enduro letošnja dogodka se nizmerno približujeta, do popoldan je bila še ugodna vremenska in je blo treba it mal rit utrjevat. Klasika čez Barje (makadami) in tud nazaj, vmes pa cik cak okoli in čez Vrhnko in okoli Logatca. Do Hotedrščice mi ni uspelo prit. Ko sem zapuščal Vrhnko po zloglasnem Vrhniškem klancu, Garmin je nekam čudno danes usmerjal, kar izogibal se je makadamov, v levo na obetavni gozdarski kolovoz, je Mrfi skoču iz spanja. Suha zemljina posuta na gosto s posušenimi smrekovimi vejami, in Mrfi ne bi biu Mrfi, če ne bi na najbolj strmem delu, ne ravno dolgega klančka. Kot da je "brcnu" iz druge prestave v ler. Ruknem na hitro dol, sm mislu v prvo, da uspem izpeljat klančino. Nič. Mašina sam zavije motor se je pa ustav. Sred najbolj neprimernega dela. Na srečo mi je uspelo ostat na nogah in tud obdržat motor pokonci, komaj da. Smrekova veja se je podala direkt med ketno in zadnji zobnik in vrgla ketno dol. Se še ni pripetilo in slišal tud še ne! mesto snetja je levo zgoraj Sm obrnu in po asfaltu do fabrke kakava v IOC logatec in za njo v desno. Pol pa mal po in mal po travnku mimo ta velikega pašnika ob Napoleonovem drevoredu. Pa še mal po prašnih makadamih do Logatca, skoz in na grebenček nad njim. Razgled nad Logatcem (v ozadju Skirca s skakalnico) (levo v daljavi vojaški radar na Ljubljanskem vrhu, Pol sm se pa mal zaplezu v smeri Žibrše v en trail, ki se je končal s porivanjem vzvratno. Je blo tako ozko, da bi motor lahko obrnu le v vertikali na zadnjem kolesu. Žal ni slike. Je pa en str bus, kako so ga sem spravl, mi ni jasn! No ja, je pršlo prav, ker je džni oblak nad skirco pričel dobivat kritično maso in začel spuščat. Mi je uspelo oddirjat po gozdnih makadamih ob AC in čez Barje in suh prispet pod domačo streho. 4 urce, nekaj je blo, nekaj novega okolja. Rit se je pa tud že oglasila. Popravljeno April 4, 2017. Popravil gsxf750 igc1, mladench, DAMI34 in 15 others 18
Popularna objava jskrablin Objavljeno April 4, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno April 4, 2017 @gsxf750sem fouš. Je pa res, da sem v nedeljo imel lastne priprave za cross country. Pa zna da bo tudi za kak drug event tud zaleglo Kmet2, DAMI34, hajoktejn in 9 others 12
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se