Nearrain Objavljeno Junij 1, 2017 Deli Objavljeno Junij 1, 2017 (popravljeno) Ce prihajas po klancu navzdol je Slap "Kotel" 20m stran od ceste. Res pa je, da se ga ne vidi s ceste. Je treba pes it tistih 20 m in za vogal pogledat. Popravljeno Junij 1, 2017. Popravil Nearrain igc1, Janezs, vuk76 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 1, 2017 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2017 Huh, Dimen, tole je kr zajeban trek za otovorjene motorje in slabo gumo. Franc tavelik slap - je malo skrit za ovinkom, ampak še vedno čisto ob cesti ( 20metrov) vendar če je sušno obdobje potem se vidi samo nekaj skal in ga hitro spregledaš. Spodaj se vidijo koordinate na sliki. Je pa to tam na koncu (oz. začetku) te zaprte ceste ki je čisto erodirana od nalivov in je cela jeba čez pridet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Junij 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 4, 2017 (popravljeno) Sva šla; @jskrablin and me Plan je bil odvozit track, ki ga je prilepil @dimen; odpeljala sva ga pol in ostalo dodala svoje vložke, ker sva štartala z Iga. Začela sva z namakanjem gum, v želji da vsaj mal namočiva presušen teren. Tle sva šla dol in gor, je blo tko luštn My office Pozerstvo Lokalc Pot je postajala zanimiva Moč narave Prečenja so bla kr zahtevna Res lepa voda Sva razmišljala če bi šla dol oprat mopede Še mal poze Pozdrav soncu The beast in it's natural habitat Hvala za odličen track; drugič odpeljeva še 1. polovico Happy Popravljeno Junij 4, 2017. Popravil hajoktejn Nearrain, DXR16, RobiRoberto in 20 others 19 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Junij 4, 2017 Deli Objavljeno Junij 4, 2017 @hajoktejn Svetovni tereni in slike, hvala da mi lepšate te deževne dneve s takimi vložki @jskrablin Kako so ti kaj torbe všeč? Vredu služijo namenu? Jaz jih nažalost takrat nisem imel možnosti sprobat jskrablin in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Junij 4, 2017 Deli Objavljeno Junij 4, 2017 (popravljeno) kaj se mogoče tudi kej vozite al pa se samo nastavljate slikomatom? Popravljeno Junij 4, 2017. Popravil BRANE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 4, 2017 Deli Objavljeno Junij 4, 2017 pred 1 uro, miklavc pravi: @hajoktejn Svetovni tereni in slike, hvala da mi lepšate te deževne dneve s takimi vložki @jskrablin Kako so ti kaj torbe všeč? Vredu služijo namenu? Jaz jih nažalost takrat nisem imel možnosti sprobat Torbe so za razliko od mojega običajnega 'priveži nekaj na vrh zadnjega blatnika' špica. Kak teden nazaj sem montiral Rally Raid stranske nosilce in jih imam zdaj kam privezat, pa lepo stran od lonca so. Ker še nimam tool tube zaenkrat v njih vozim orodje, extra zračnice in še kako malenkost za oblečt. Ne premikajo se niti malo, težišče je nižje in bolj naprej kot pri običajni varianti (se pozna na ubogljivosti zadnjega dela motorja), stvari bolj dostopne, pa lih dovolj velike so za krajše izlete. Prvi crash test so danes tudi preživele brez poškodb - v enem ovinku mi je sredi kao speedway izhoda zmanjkalo talenta pa sem high sidal Se zadovoljen, ko bo @gsxf750 tele zahteval nazaj, si omislim svoje igc1 in miklavc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Junij 4, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 4, 2017 pred 24 minutami, BRANE pravi: kaj se mogoče tudi kej vozite al pa se samo nastavljate slikomatom? Ma ne, jst grem samo par fotk narest pol na prikolco pa domov Mavti, Kmet2, TakeALookAround in 9 others 5 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava imaging Objavljeno Junij 6, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2017 Včeraj sem nadaljeval s trasiranjem po Madžarski in tukaj en poskočen odsek, primeren za testiranje vzmetenja. Več sledi ... Ni3ous, celjan89, BIF in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 8, 2017 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2017 Zdravo! Se gre kdo vozit ta vikend pa še nima ideje kam? Evo lahko naredi še dobro delo obenem. Šeram trek, ki ga nikakor ne bom uspel prevozit, da bi ga prečistil (oz izločil/popravil kar ni prevozno). Gre za trek, ki bo v prvi verziji vključen v TET, uradno lansiranje bo sredi tega meseca, jaz pa grem medtem na daljšo furo in nimam časa da bi to sam odvozil in prečistil. Če je kdo ali kaka grupa za akcijo naj mi javi, da se pogovorimo podrobneje. LP TET track SLO.gpx AJ in container 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biker87 Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 On 5/22/2017 at 8:42 AM, Ni3ous said: Sezona je v polnem razmahu zato dodajam en slatkiš .gpx-a. Zelo tekoč, ponuja veliko lepih pogledov, vse sorte potk. Odvožen v 2h 45 min s postanki, tako da ni prezahteven. Trije odseki po 100 metrov malo tricky za kake GS-e ipd, na slabih gumah. Drugo vse bp. Če jo bo kdo mahnil na morje je dobra za ponucat. Uporaba na lastno odgovornost, ter odgovorno in strpno in brez zlorab. V zameno za trek pa prosim za reportažico oz. slike in vtise. Ob AC na morje - Ni3ous track.gpx Pozdrav Hvala Ni3ous za tole. En dan med 21.6. in 24.6. jo imam namen uporabit do morja. Če se najde kakšen interesent, da mi dela družbo je dobrodošel, sam ne zej vsi naenkrat :). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igc1 Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 @Biker87, evo grem jz s tabo, ti pišem na ZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biker87 Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 Cool 1 x LC 8 1 x XRV 750 the more the better. igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greencaj Objavljeno Junij 13, 2017 Deli Objavljeno Junij 13, 2017 Gresta nazaj po isti poti? Če ja, se bi vama pridužil igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 14, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 14, 2017 Škoda, ker se ne vidi dobro teren. Ampak kam vse se da s to rečjo priplezat... DAMI34, DXR16, hajoktejn in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 14, 2017 Deli Objavljeno Junij 14, 2017 Kot je videt na fotkah... nekak še pripleza do začetka zabavnega terena, naprej pa očitno ne igc1, hajoktejn, Ni3ous in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Junij 14, 2017 Deli Objavljeno Junij 14, 2017 Od tu naprej pa "cvajtakter"... Je pa kip na vrhu, tako da veliko nisem izpustil... Kot sem rekel, ne vidi se. Obrnil sem malo višje, ko sem videl, da so vrata zaprta in če bi moral obračati tam, bi bil v resnih težavah. (vsaj toliko pameten sem bil) Nato pa sem se spustil malo nižje, da sem lahko tačko postavil v kanal, sicer bi ga za fotko lahko samo prislonil v breg... Sicer pa takšni "podvigi" tako daleč od doma niso ravno najbolj modra stvar, ki bi jo človek lahko počel... Ni3ous, celjan89, igc1 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biker87 Objavljeno Junij 14, 2017 Deli Objavljeno Junij 14, 2017 6 minutes ago, Joker said: Od tu naprej pa "cvajtakter"... Je pa kip na vrhu, tako da veliko nisem izpustil... Kot sem rekel, ne vidi se. Obrnil sem malo višje, ko sem videl, da so vrata zaprta in če bi moral obračati tam, bi bil v resnih težavah. (vsaj toliko pameten sem bil) Nato pa sem se spustil malo nižje, da sem lahko tačko postavil v kanal, sicer bi ga za fotko lahko samo prislonil v breg... Sicer pa takšni "podvigi" tako daleč od doma niso ravno najbolj modra stvar, ki bi jo človek lahko počel... Sicilija, Korzika, Grčija? kje si bil na sliki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Junij 14, 2017 Deli Objavljeno Junij 14, 2017 Sardinija... franc in Ni3ous 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biker87 Objavljeno Junij 14, 2017 Deli Objavljeno Junij 14, 2017 Sem bil bliz lepa tura drugač Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Junij 16, 2017 Deli Objavljeno Junij 16, 2017 @Ni3ous Uživaj pa le veliko slikaj Če koga zanima, moj 950Adv je nažalost zaradi izrednih razmer naprodaj celjan89 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Biker87 Objavljeno Junij 23, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2017 As agreed, dolgujem en report na Ni3ous-ov track "ob AC do morja", ki smo ga odvozili. Dogovorili smo se dokaj na hitro in termin je padel: 21.6.17 ob 8ih, v Paviljonu na Brezovici Udeležba: igc1 / LC8 / Izkušen off roader Greencaj / XTZ 660 / first time off road ( BTW tip si lasti Tenerejko cca 3 tedne in jo je še isto jutro pridrvel s primorske na Brezovico ) jaz / XRW 750 / sem si kupu star GPS in se odločil da bom vodil pot Po spoznavni kavici je sledila obredna nabava zalog in nižanje tlaka ( thnx to igc1's advice ). Res je razlika če se voziš z 1,7 ali 2,5 bara po kamenju Začetni del tracka skozi Vrhniko in Verd je bil tudi na adventure trasi GEM2017, ampak se je hitro obrnilo v drugo smer in nadaljevalo ob AC preko Lom-a, Unca do Postojne. Preko Postojne do Razdrtega, track za kratek čas zavije na asfalt ( malo osvežitve je prišlo prav ker je žgalo ko hudič ). Od Razdrtega dalje se začne zanimiv teren - zopet kratek del adventure trase z nekaj razglednimi točkami in nato konkretnim spustom v šumo , kjer je za kratek čas Garmin protestiral oz. je njegov uporabnik izkazal svoje ne-znanje branja kart. Podobno se je zgodilo še kasneje nekje v bližini Kozine. Track se uradno zaključi v Kozini, sem si ga pa dovolil še podaljšat z zadnjim segmentom adventure trase do SI - IT meje nad Trst in nazaj v civilizacijo. Zaključek je bil v Viki Burgerju, kjer se je Greencaj moral posloviti. igc1 in jaz sva se zapeljala še na zasluženo kosilo v Rižano in nato v mirnem tempu nazaj domov. Konkretno pranje motorja je sledilo preko Vrhnike do Ljubljane. Sam track je zanimiv, ne-zahteven. Tukaj gredo še pohvale Greencaj-u, ki je krstil svojo Tenerejko na ovinku in neki klančini proti koncu, ampak je vseskozi dobro držal tempo in pozitiven team spirit. Kaj sem odnesel sam ? Enduro is fun! GPS rabim relocirat z balance nad števec - razlog, da smo nekajkrat obračal. Slovenija je lepa! Enduro is even more fun! Hvala Ni3ous za track! celjan89, skalar36, Janezs in 17 others 16 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Greencaj Objavljeno Junij 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 24, 2017 Ma zahvala gre tebi pa igc1, Biker87. Ste me vzeli sabo, kljub neizkušnjam, ste prilagodili vožnjo in kot bo vidno na eni fotki ste mi še motor šraufali ^^ Moja izkušnja: Najprej sem mislil, da se vozi bolj počasi po takih terenih. Sej, verjetno za razmere izkušenih je bil to čisto počasen tempo Sem pa užival kot prašič v blatu. Iziv za izivom. En malo večji kamenček, globok makedam, blato, spust po klančku kjer so kanali, visoka trava da se ne vidič nič pred sabo, kanal ki ima na sredini železne "pasti", gozd z listjem in slalomiranje med drevesi, korona (ki je nisem speljal ), prvi padec..... še pa še pa še.... Ugotovil sem, da je bolj zračna kaciga MUST HAVE, tako da grem hitro v nabavo za nove avanture. Tako da, hvala vama še enkrat, enkratna izkušnja, prva izkušnja z enduriranjem. Fun fun fun! Pa še par slikic iz mojga vidika PRVI POČITEK: še kako dobrodošel ZA MANO: PRED MANO: SERVIS PO PADCU: ps - Tenerejka je super sprejela moje neznanje, ni ji bilo čisto nič, razen par praskic in odpete vzmeti od tačke RAZISKOVANJE: RAZGLED NAD TRSTOM: Lep pozdrav, pa se vidimo še kej ^^ Joker, DAMI34, bosa in 22 others 23 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Junij 24, 2017 Deli Objavljeno Junij 24, 2017 pred 31 minutami, Greencaj pravi: PRED MANO: Tako so najboljše. Kaj je spredaj? Svašta Okoli čelade - za takole vožnjo priporočam off road čelado + MX očala. Sam sem po nasvetu @hajoktejn nabavil Nolan N53, ki je med lažjimi za ceno (130€ je trenutno v akciji pa 1170g). Razlike ni samo v zračnosti, teža se fino pozna. Sploh ko začneš malo bolj resno vozit se na koncu dneva pozna obremenitev na vratnih mišicah. Razlika do moje začetniške HJC je malo pod 300g... pa nič več razbolelih vratnih mišic. Očala pa nekaj solidnega, jaz uporabljam Oakley Crowbar. Pa dobrodošel v 'klub' Ni3ous, igc1, skalar36 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava igc1 Objavljeno Junij 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 24, 2017 De best, Biker87 in Greencaj, samo tolk se javim, da ne bosta mislila, da sem šel čist v ilegalo... Ne bom nič dodajal, razen ene fotke, ker sta že odlično opisala našo kratko SLO avanturco :-) Hvala Ni3ousu za trek, prav zabavna pot na obalo! Yoghurt, pik1, Nearrain in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Junij 25, 2017 Deli Objavljeno Junij 25, 2017 (popravljeno) Kdor ne fukne (motor) ni slovenc...hej, hej, hej.... Super odpeljano....fotke pa sicer nič ne škodi malo "sanirat"....čeprav kolikor vidim je to nekje v Romuniji., to se pač lepo vidi...malo vam ne gre zemljepis fantje....Romunija je to Romunija. Pa naj dokažejo da ni.... Popravljeno Junij 25, 2017. Popravil BIF jskrablin, celjan89, skalar36 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se