BIF Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 Lep pogovor in predlogi...ki bodo verjetno končali s šotorom za 4 osebe + motor. Če še 1x preberemo Ni3ousov prispevek zasledimo stavek, kot je "zelo otovorjen motor" in kako je čez zimo po svojih izkušnjah izdelal priročen šotor. Če se spomnimo še ostalih njegovih prispevkov, je jasno, da gre za enega najbolj izkušenih, če ne že kar najbolj izkušenega voznika po enduro trasah na tem forumu. Verjamem, da je dobro premisli kaj je tisto, kar potrebuje in v kolikšni meri je to povezano s težo.Prav tako verjamem, da je dobro premislil o vseh ostalih opcijah in topli vodi. Verjamem, da so vsi nasveti dobronamerni, vendar se izgublja rdeča nit same teme....mislim, da je tem o takšni in podobni opremi že nekaj. Predvsem pa če že...bi bili morda na mestu nasveti iz lastnih izkušenj....verjamem, da Ni3Ous pozna google vsevednega strička. Nearrain, gsxf750, sayo in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 1 uro, BIF pravi: Lep pogovor in predlogi...ki bodo verjetno končali s šotorom za 4 osebe + motor. Če še 1x preberemo Ni3ousov prispevek zasledimo stavek, kot je "zelo otovorjen motor" in kako je čez zimo po svojih izkušnjah izdelal priročen šotor. Če se spomnimo še ostalih njegovih prispevkov, je jasno, da gre za enega najbolj izkušenih, če ne že kar najbolj izkušenega voznika po enduro trasah na tem forumu. Verjamem, da je dobro premisli kaj je tisto, kar potrebuje in v kolikšni meri je to povezano s težo.Prav tako verjamem, da je dobro premislil o vseh ostalih opcijah in topli vodi. Verjamem, da so vsi nasveti dobronamerni, vendar se izgublja rdeča nit same teme....mislim, da je tem o takšni in podobni opremi že nekaj. Predvsem pa če že...bi bili morda na mestu nasveti iz lastnih izkušenj....verjamem, da Ni3Ous pozna google vsevednega strička. Sej tut v vojski smo spali v "šatorskem krilu". Ta oprema, ki jo je @Dimenopisal je vrhunska in lahka, lažje skoraj ne gre. Spiš pa lahko tudi z najlon vrečko na glavi...le luknjice za zrak moraš predhodno narediti. In če se je že kačam posvetilo eno stran, se lahko tudi opremi, ki tehta manj kot kg. Sicer pa ne vidim več potrebe, po iskanju šotora za 4 osebe...to je to, o čemer smo pisali. Bom še drugače povedal, nisem in ne obvladam "grand enduro" pa čeprav se kdaj pa kdaj po kakem makedamčku zapeljem, vsekakor pa obvladam in sem izurjen za preživetje v naravi in sem marsikaj iskusil, ravno zato sem o tem pisal. Dimen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 20 minutami, DAMI34 pravi: Bom še drugače povedal, nisem in ne obvladam "grand enduro" pa čeprav se kdaj pa kdaj po kakem makedamčku zapeljem, vsekakor pa obvladam in sem izurjen za preživetje v naravi in sem marsikaj iskusil, ravno zato sem o tem pisal. Tudi jaz.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 Ja, zato jaz 20+ let nisem hotel niti slišati o kampiranju... lp BIF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 V vsakem kovčku imam kot podlogo eno JNA šotorko z 2 metra dolgimi kakovostnimi PVC vrvicami na straneh. V primeru nevihte (cca 3x letno) si v dveh minutah na enak način kot Ni3ous naredim super suh bivak. Za čas bivakiranja imam pa v desnem kovčku vedno par knjig z meni zanimivo tematiko. Drugače sem pa danes znucal že tretjo e10 mitas letos. Start zjutraj. Preko Postojne/Počka/Bile/Ilirska Bistrica/Gumance/Klana/Matulji/Učka/Notranjost Istre/Pula/....Prešnica/.... cca 550km, izogibal sem se asfalta. cca 12 ur uživancije DAMI34, igc1, svobodnaptica01 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 23, 2017 Deli Objavljeno Avgust 23, 2017 Ob 20. 8. 2017 ob 21:58, sayo pravi: A mi lahko da en gor TET Slovenija v Google earth prosim... Da ne boste preveč nakladali o kampiranju (Dami), a mi lahko prosim kdo da gor TET Slovenija v Googlu earth Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Avgust 24, 2017 Deli Objavljeno Avgust 24, 2017 Dajmo počasi zaključit debato o kampiranju in pripomočkih. Za to se lahko naredi nova tema al pa prestavijo posti h kaki obstoječi - če je kdo mnenja da je o tem še kaj za napisat. Hvala. Nearrain, sayo, gsxf750 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava imaging Objavljeno Avgust 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 24, 2017 Evo vam robe za novo temo debate kaj vse je in bi lahko bilo narobe. OPOZORILO: Vožnja po katerikoli javni cesti je lahko nevarna zaradi drugih udeležencev v prometu. Mi smo uporabljali komunikacijo preko katere smo se opozarjali na nevarnosti. Prav tako so bila določena pravila glede prehitevanja in vzporedne vožnje, razen če je bilo preko komunikacije bilo sproti dogovorjeno drugače. Dimen, kp-kp, miklavc in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Avgust 24, 2017 Deli Objavljeno Avgust 24, 2017 Nič narobe...razen....srnice ste plašli.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Avgust 25, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 25, 2017 (popravljeno) Vremenarji so spet napovedal 30+ in to vse tja do ponedeljka/torka. Posel je bili podelan in nč, ni bilo težko žabe v vodo spravt. Je šla koza zadaj v kombi in oba v centralno Bosno. Booking je pokazal na možnost spanja za 10 eur/noč 6 km južneje od Livna. Od lani imava z Bendurom 6 še neporavnane račune in sva jih danes ravnala. Odpeljal sem severni krog B6 in v kontra smeri, da je bil sonce za hrbtom. Z dvema bližnjicama se je vseeno nabralo 220km v 10 urah. Velika večina po makedamih. Bosna jih ima na pretek. Benduro 6 trek, hard verzija, 270km, so planirali za en dan. B6 2016 hard.gpx slabo bo trenutno s slikami, počasen wifi. Jutranji pogled čez okno sobe. V ozadju Kamešnica ob meji s Hrvaško peš jutranji predogled vstopa v planinsko pot proti Cincarju se bo nadaljevalo odpeljano: odpeljano.gpx srečal vsega 3 enduraše, ki bi pasali v GES in na izgled Ni3ous-ovo kategorijo. Pod Vitorogom so mi prišli nasproti (oni so se še vpenjali proti vrhu) med drugim ta stara Africatwin belo, ... barve. Popravljeno Avgust 25, 2017. Popravil gsxf750 BIF, Joker, miklavc in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Avgust 26, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 26, 2017 včeraj obljubljene slike začetek izven civilizacije. lani sem cviknil a vseeno odpeljal. prvi cilj dneva, njegovo vznožje, Cincar nad Livno-im (2006 mnm) zahodno vznožje Cincar-ja, pogled proti Glamoč-kem polju, skrajni jugovzhodni del. Precej neobljuden. začetek bližnjice mimo Glamoč-a nasproti se je pripeljal motorist. No pa bo družba!. Jok, domorodec na apn 6 in s klobukom. je tako letel mimo, da ga tud slikat nisem uspel. sredina bližnjice je postala takšnale: rezultat suhega testa (brez motorja) nadaljevanje je bilo zopet obetavno suša je se nadaljuje fazerčk, sayo, ofc in 21 others 21 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Žan96 Objavljeno Avgust 30, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 30, 2017 Danes sm raziskoval lokalne vlake in potke. Ne morš verjet kaj vse se skriva v radiju 5km okoli bajte. Noro. Če bi profesionalni fotografi poznal te lokacije igc1, RYDER, mladench in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 2, 2017 Deli Objavljeno September 2, 2017 Če slučajno še koga zanima... Jest grem C klaso peljat pa pivo pit... Tole je nekaj podobnega... Naš hrvaški prijatelj Ormar v elementu... hladov, miklavc, pik1 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 2, 2017 Deli Objavljeno September 2, 2017 6 minutes ago, SF said: Če slučajno še koga zanima... Jest grem C klaso peljat pa pivo pit... Tole je nekaj podobnega... Naš hrvaški prijatelj Ormar v elementu... Lepo ga pozdravi. BTW: a mas njegov tel.? SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno September 2, 2017 Deli Objavljeno September 2, 2017 On 26/08/2017 at 7:19 PM, gsxf750 said: po ročkah sodeč, boš moral popraviti info v profilu! SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 2, 2017 Deli Objavljeno September 2, 2017 pred 55 minutami, SF pravi: Če slučajno še koga zanima... Jest grem C klaso peljat pa pivo pit... Tole je nekaj podobnega... Naš hrvaški prijatelj Ormar v elementu... . ... prijatelj Ormar je car ... in ... morm rečt, da ne samo na motorju SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno September 3, 2017 Deli Objavljeno September 3, 2017 Offtopic in podpiranje lenobe. Mi lahko kdo povzame kje v 03 regiji so najlepši makedamčki? Neki na izi, nimam omembe vrednih izkušenj dol z ceste Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MTR Objavljeno September 4, 2017 Deli Objavljeno September 4, 2017 (popravljeno) On 8/16/2017 at 0:07 PM, GULI said: Včeraj sem pa še jest po dolgem času malo taveliko krawo zapeljal po makedamih trase TET od Planine do Kobarida. Trasa je kar lepa, glede na to da mora biti legalna, pa še me je malo presenetilo nekaj ''cukerčkov'' tako da sem z nepravilno obutvijo moral narest en kratek obvoz Na trasi srečal še 2 sotrpina, tko da tut dolgčas ni blo. PS: hvala za malco in družbo Jaz sem potegnil GPX format ki je klasiran da gre iz Predjame(predjamski grad) do Šmihela pod Nanosom po peš poti, Si imel ti istega? Ti je uspelo iti po tisti stezički s taveliko kravo? Prva slika trasa potegnjena dol prejšni teden je označen z rdečo. Naslednji ckurček je pa bil malo pred Nanosom Spet stezica iz Suhega vrha proti Nanosu? Nisem imel dovolj časa pa sem tam zaključil včerajšno traso, ali je to za veliko kravo uredu stezica ali se bom namučil in rabim rajši sotrpina za pomoč. Druga slika je pa cukrček proti Nanosu ampak ga nisem odpeljal ker je zmanjkalo časa. Pride čas naslednjič. Hvala, Popravljeno September 4, 2017. Popravil MTR Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 4, 2017 Deli Objavljeno September 4, 2017 A ima kdo GPX preko vasi "Strane" na Nanos? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dimen Objavljeno September 4, 2017 Deli Objavljeno September 4, 2017 Izvoli: narrain - strane-nanos.gpx Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 4, 2017 Deli Objavljeno September 4, 2017 Just now, Dimen said: Izvoli: narrain - strane-nanos.gpx Tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno September 4, 2017 Deli Objavljeno September 4, 2017 Strane Nanos - Dimen in Nearrain se nista ujela. Nearrain je pričakoval diretissimo, mimo Sv. Brikcij-a. Nearrain 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dimen Objavljeno September 4, 2017 Deli Objavljeno September 4, 2017 1 minute ago, gsxf750 said: Strane Nanos - Dimen in Nearrain se nista ujela. Nearrain je pričakoval diretissimo, mimo Sv. Brikcij-a. Potem pa naloži track ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno September 6, 2017 Deli Objavljeno September 6, 2017 (popravljeno) Ob 4. 9. 2017 ob 8:26, MTR pravi: Jaz sem potegnil GPX format ki je klasiran da gre iz Predjame(predjamski grad) do Šmihela pod Nanosom po peš poti, Si imel ti istega? Ti je uspelo iti po tisti stezički s taveliko kravo? Prva slika trasa potegnjena dol prejšni teden je označen z rdečo. Naslednji ckurček je pa bil malo pred Nanosom Spet stezica iz Suhega vrha proti Nanosu? Nisem imel dovolj časa pa sem tam zaključil včerajšno traso, ali je to za veliko kravo uredu stezica ali se bom namučil in rabim rajši sotrpina za pomoč. Druga slika je pa cukrček proti Nanosu ampak ga nisem odpeljal ker je zmanjkalo časa. Pride čas naslednjič. Hvala, Jest sm mel verjetno rdečega iz prve slike in sem ravno v predjami srečal še soborca in smo takoj moral naredit majčken obvoz ker je bila mokra zemlja na poti takoj iz ceste, tako da smo sli se naprej cca 150 metrov in potem levo po vlakah nazaj na traso. Popravljeno September 6, 2017. Popravil GULI Nearrain, igc1 in Janezs 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 6, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 6, 2017 hajoktejn, Quest, Janezs in 13 others 13 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se