Nearrain Objavljeno September 6, 2017 Deli Objavljeno September 6, 2017 MiNa, pik1, hladov in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 7, 2017 Deli Objavljeno September 7, 2017 pred 14 urami, Nearrain pravi: . ... a to se po avtocesti voziš ... al po regionalki ??? igc1 in dano33 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2017 (popravljeno) Corfu is liberated !!! Najvisja pozicija je moja, kar se tice strateske prednosti Popravljeno September 17, 2017. Popravil Nearrain bajkr88, TakeALookAround, motolover in 29 others 29 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno September 17, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 17, 2017 Uffff ... zdej treba pa Sam se dol v enem kosu pridet hajoktejn, kp-kp, Joker in 13 others 12 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kawl Objavljeno September 24, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2017 Danes sem malo zašel Vrh nad laškim... Joker, VS800, Nearrain in 9 others 11 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 Da ne bo kake zmede - debata o novem motorju od @Ni3ous se je preselila v Nearrain, DAMI34 in SF 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 2, 2017 Deli Objavljeno Oktober 2, 2017 ustvarjena je bila nova tema: Vse kar je povezano z vožnjo in debato po TET Najbrž so kake napake ali napačno premaknjeni posti, pa me prosim obvestite, kaj je še za premaknit. Hvala Dimen in SF 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Oktober 6, 2017 Deli Objavljeno Oktober 6, 2017 (popravljeno) Saj verjetno bi cela tema GES pasala v enduro /offroad... Med moto dogodke paše naprimer obvestilo o grand enduro srečanju... Popravljeno Oktober 6, 2017. Popravil SF Ivana 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2017 Deli Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 2 urami, SF pravi: Saj verjetno bi cela tema GES pasala v enduro /offroad... Med moto dogodke paše naprimer obvestilo o grand enduro srečanju... ja, se strinjam, ampak ustvarjena je bila tukaj, pa je ni nihče premikal. Sicer je ni problem premaknit, če je želja večine uporabnikov te teme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Joker Objavljeno Oktober 6, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 6, 2017 (popravljeno) GasGas ne paše v to temo, BMW-ja se mi, za resnejše podvige, zdi škoda pa sem si nabavil mokre sanje moje mladosti... Ko sem se peljal domov, se mi kar ni nehalo smejati. Prav za prav se ne spomnim, da bi se kakšnega motorja tako iskreno veselil. Včasih res ni potrebno veliko... Čez zimo sledi temeljita obnova potrebnega, nekaj hujšanja in dodelav, potem pa ... Popravljeno Oktober 6, 2017. Popravil Joker Nearrain, Tex, hajoktejn in 24 others 23 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Oktober 6, 2017 Deli Objavljeno Oktober 6, 2017 Uuu, doktorbig. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biker87 Objavljeno Oktober 6, 2017 Deli Objavljeno Oktober 6, 2017 4 hours ago, Joker said: GasGas ne paše v to temo, BMW-ja se mi, za resnejše podvige, zdi škoda pa sem si nabavil mokre sanje moje mladosti... Ko sem se peljal domov, se mi kar ni nehalo smejati. Prav za prav se ne spomnim, da bi se kakšnega motorja tako iskreno veselil. Včasih res ni potrebno veliko... Čez zimo sledi temeljita obnova potrebnega, nekaj hujšanja in dodelav, potem pa ... Tank Gremo na furo ko bo ready ! Joker in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Oktober 6, 2017 Deli Objavljeno Oktober 6, 2017 pred 1 uro, Biker87 pravi: Tank Gremo na furo ko bo ready ! Absolutno! Sicer je registriran in vozen ampak sem se odločil, da ga najprej spedenam po svojih merilih potem pa akcija... Skratka, spomladi... MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tex Objavljeno Oktober 6, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 6, 2017 7 hours ago, Joker said: GasGas ne paše v to temo, BMW-ja se mi, za resnejše podvige, zdi škoda pa sem si nabavil mokre sanje moje mladosti... Ko sem se peljal domov, se mi kar ni nehalo smejati. Prav za prav se ne spomnim, da bi se kakšnega motorja tako iskreno veselil. Včasih res ni potrebno veliko... A ni to nekaj najlepšega, ko izpolniš neke mladostniške sanje? No, pri meni so to srednješolske.. Čeglih je sekundarni moped, goro cenejši od 'primarnega', manj udoben, nardim goro manj km z njim, mi vseeno privabi tak nasmešek na obraz, že samo ko slišim njegov zvok.. Prav popelje v srednješolska leta... Veliko srečnih in nadvse zadovoljnih kilometrov in naj ti služi, ne nagaja preveč - malo pač mora, da je bolj zanimivo... jskrablin, Janezs, hladov in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Oktober 7, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2017 Ta dih . . . hladov, kp-kp, jskrablin in 17 others 17 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biker87 Objavljeno Oktober 7, 2017 Deli Objavljeno Oktober 7, 2017 17 hours ago, Joker said: Absolutno! Sicer je registriran in vozen ampak sem se odločil, da ga najprej spedenam po svojih merilih potem pa akcija... Skratka, spomladi... Kaj imaš plan naredit? tud jaz bom pozimi federacijo menjal. igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Oktober 7, 2017 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2017 O 6 hours ago, Nearrain said: Ta dih . . . Opaaa nekdo je bil pa že priden in zmontiral Rade fairing! Še kako sliko in kaj opisa o kvaliteti in montaži... morda v 701 temo. On 6. 10. 2017 at 3:38 PM, Joker said: GasGas ne paše v to temo, BMW-ja se mi, za resnejše podvige, zdi škoda pa sem si nabavil mokre sanje moje mladosti... Ko sem se peljal domov, se mi kar ni nehalo smejati. Prav za prav se ne spomnim, da bi se kakšnega motorja tako iskreno veselil. Včasih res ni potrebno veliko... Čez zimo sledi temeljita obnova potrebnega, nekaj hujšanja in dodelav, potem pa ... The best! Vesel zate. S tem bolidom boš doživel veliko več malih sladkih užitkov. Najlepša barvna kombinacija za ta motor. Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 On 07/10/2017 at 8:08 PM, Ni3ous said: O Opaaa nekdo je bil pa že priden in zmontiral Rade fairing! Še kako sliko in kaj opisa o kvaliteti in montaži... morda v 701 temo. Ce kdo resno namerava kupit Rade fairing, me lahko kontaktira in mu bom z veseljem razlozil, opisal, pomagal. hajoktejn in igc1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava spuzvica Objavljeno Oktober 9, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 Se ena iz TET hrvaska, nad Senjem, Don Kihot in Sancho Pansa se borita z vetrnicami na svojih kobilah. Hud dan! jskrablin, hladov, Biker87 in 11 others 12 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Oktober 9, 2017 Deli Objavljeno Oktober 9, 2017 Ob 7. 10. 2017 ob 13:40, Nearrain pravi: Ta dih . . . nevernik, a se tako odloži čelado? moja verska čustva so šla v maloro! VS800, DXR16, GoBobi in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 10, 2017 Deli Objavljeno Oktober 10, 2017 9 hours ago, BRANE said: nevernik, a se tako odloži čelado? moja verska čustva so šla v maloro! Ewo.. pa sem naredil eno dobro delo VS800, Kawl in hajoktejn 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Oktober 10, 2017 Deli Objavljeno Oktober 10, 2017 pred 6 urami, Nearrain pravi: Ewo.. pa sem naredil eno dobro delo Btw, je to enduriranje faza, al si se cist prekvalificiral? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Oktober 10, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 10, 2017 Ta dih ... Janezs, gsxf750, vuk76 in 19 others 19 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno Oktober 10, 2017 Deli Objavljeno Oktober 10, 2017 pred 2 urami, Nearrain pravi: Ta dih ... Kako je s homologacijo rally maske? Al upaš da noben ne bo opazil? dano33 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Nearrain Objavljeno Oktober 10, 2017 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 10, 2017 1 hour ago, Žan96 said: Kako je s homologacijo rally maske? Al upaš da noben ne bo opazil? super je... gladko se mi jebe za homologacijo hajoktejn, lightning, BIF in 10 others 5 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se