gsxf750 Objavljeno December 28, 2017 Deli Objavljeno December 28, 2017 pred 2 urami, lukec pravi: po trasi plinovoda bi jo usekal,potem pa zaviješ u šumo kjer so špure,ena je ravno za campom .... preblatno, next time Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno December 28, 2017 Deli Objavljeno December 28, 2017 dopolnjujem moj prejšnji post: hvala na ideji, reagiral sem z mislijo na plinovod, ta strmi, spodaj ob mirni. zgoraj sem začel iz parkinga proti celini zavil za plinovodom a se je kmalu zaprlo in zmanjkalo trako na drevesih. prej ali slej bom pršu do gpxa, pa bo šlo ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno December 28, 2017 Deli Objavljeno December 28, 2017 pred 5 urami, gsxf750 pravi: dopolnjujem moj prejšnji post: hvala na ideji, reagiral sem z mislijo na plinovod, ta strmi, spodaj ob mirni. zgoraj sem začel iz parkinga proti celini zavil za plinovodom a se je kmalu zaprlo in zmanjkalo trako na drevesih. prej ali slej bom pršu do gpxa, pa bo šlo ;-) Če nič prej ga dobiš od mene po 4. februarju. P.S. A s tole cisterno zdaj že paševa v GE klaso? hajoktejn, igc1, miklavc in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TTONE Objavljeno December 29, 2017 Deli Objavljeno December 29, 2017 pred 20 urami, Dimen pravi: V razmislek: p.s. agregat je od Husqvarne ;-) to je to: http://motoajp.com/enduros/models-features/pr-7/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno December 29, 2017 Deli Objavljeno December 29, 2017 pred 17 urami, gsxf750 pravi: dopolnjujem moj prejšnji post: hvala na ideji, reagiral sem z mislijo na plinovod, ta strmi, spodaj ob mirni. zgoraj sem začel iz parkinga proti celini zavil za plinovodom a se je kmalu zaprlo in zmanjkalo trako na drevesih. prej ali slej bom pršu do gpxa, pa bo šlo ;-) ne hodi do mirne,ker čez ne boš prišel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Januar 6, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 6, 2018 11C v Lj me je spravilo iz hiše na popoldansko vožnjo. Malo po poznanem in malo po nepoznanem terenu vzhodno od Ljubljane. Obrnilo se je 64 kmjev. mx proga Lavrica je samevala neobičajna lovska opazovalnica ob dolenjski AC popoldan je bil lep Sem sledil poti, ki je opentopo in Adria Topo V3 karti vrisana kot celotna do naslednjega naselja. A v križišču na začetku je bila tista v levo bolj široka in bolj zvožena a na kartah sploh ne vrisana. Sem sledil tisti v desno (vrisani). Prva ovira, a z obvozom :-) no na naslednji pa sem obrnil in se lotil tiste leve poti, ki pa je prinesla takle prehod s prekrasnim razgledom no na drugi strani kamnoloma pa strma in dodobro blatna in namočena strmina. Povratek po njej trenutno ni bil izvedljiv vsaj meni ne trenutno. Sem šel peš naprej pogledat, če se pot dejansko nadaljuje. Se je in sem "kozla" peljal ugasnjenega ob sebi. Potem pa: električni pastir in za njim edini vozni izhod. Nazaj je bilo "no go". Lepa beseda lepo mesto najde in sem šel peš do hiše prosit za prehod in ga od ta mlade gazdarce (nč se ni jezila) tudi dobil. :-) Na drugi strani vasi pa ponovno od vetra položene ovire in ker je bil dan bolj kot ne že proti koncu sem obrnil nazaj v civilizacijo. Lep popoldan je bil. Večino blata mi je uspelo splaknit s kozla s pomočjo obilice velikih luž po Barju. aders, kp-kp, Mavti in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 7, 2018 Avtor Deli Objavljeno Januar 7, 2018 Lepa raziskovalna. Take znajo presenetit lepo. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Januar 7, 2018 Deli Objavljeno Januar 7, 2018 Pravkar, Ni3ous pravi: Lepa raziskovalna. Take znajo presenetit lepo. Fura tako rekoč na domačem dvorišču Ni3ous 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Januar 14, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 14, 2018 (popravljeno) Burja je naredila vreme le na primorskem. Nekaj kameradov je krenilo na furo za v drugo temo (hard enduro) sam pa sem šel turistično odkrivat tančico Slovenske Istre. Lepo je blo. Že dalj časa sem pogledoval v to smer konkretneje dolini Dragonje, pa se je le zgodilo. za vreme so poskrbeli severno od Padna-e je bil prvi obrat nazaj v družbi bi šlo naprej, proti Šmarju po obvozu pogled proti Šmarju in na jug (v daljavi hrvaška Istra) lokalni gradbeni materijal in v uporabi, v sredini Koštabona težko pričakovani cilj dolina Dragonje proti gornjem toku/izviru ničkolikokrat slikan prehod in naslednji malo iz poti na jug na Brič (oljke in trta) nazaj proti Koštaboni proto Slavniku Brič, pot se nad objektom zaključi z rampo: pozor državna meja proti zahodu (morju) ob Dragonji, prečenje vodotoka, eden od mnogih levo ali desno? na levi se je tako praktično takoj končalo povratek v civilizacijo s pogledom v osrednjo Slovenijo malo južneje, v daljavi Slavnik in Golič z vračanja k štirikolesniku sonce je pomahalo v pozdrav 6 ur in slabih 100km . Popravljeno Januar 14, 2018. Popravil gsxf750 DAMI34, Roman AT, Ni3ous in 20 others 20 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Januar 14, 2018 Deli Objavljeno Januar 14, 2018 Maa... Vam na južnem delu Svoenije kar fejst zavidam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Januar 14, 2018 Deli Objavljeno Januar 14, 2018 (popravljeno) pred 8 minutami, miklavc pravi: Maa... Vam na južnem delu Svoenije kar fejst zavidam Lj_Šmarje je šlo s Scudom Popravljeno Januar 14, 2018. Popravil gsxf750 miklavc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Januar 14, 2018 Deli Objavljeno Januar 14, 2018 pred 7 minutami, gsxf750 pravi: Lj_Šmarje je šlo s Scudom Aaa, to je tisti "skriti del" vaših potepanj. Kombi je že zakon za takšne avanture, če se zavleče se da še prespat v njem gsxf750 in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Januar 14, 2018 Deli Objavljeno Januar 14, 2018 pred 2 minutami, miklavc pravi: Aaa, to je tisti "skriti del" vaših potepanj. Kombi je že zakon za takšne avanture, če se zavleče se da še prespat v njem dol grede me je prešinilo, da španski TET sploh ni tako daleč. Imajo več Celzijev kot mi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 19, 2018 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2018 On 14. 1. 2018 at 9:56 PM, gsxf750 said: Burja je naredila vreme le na primorskem.... 6 ur in slabih 100km . Mah fakof no s takimi! .. Tipkovnica je zdej čist poslinjena. ---------- Ok folk, bom še tu prlimal, ker ne vem kolk kej sledite TET temi: gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Januar 20, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Januar 20, 2018 Tokrat me je prehitel čas in nisem uspel ponuditi "Christmas pack" trekov zavse ki spremljate GES temo. Ampak najbrž še ni prepozno. Destinacija je primerna za zgodnji začetek sezone ali za podaljšanje sezone v jeseni. Nikakor pa ne priporočam vožnje v turistični sezoni oz. od začetka maja in vse do začetka oktobra. Gre za skupek istrskih trekov iz nekaterih preteklih reportov....Nekaj neprevoznega je le ena gošča v skrajnem jugovzhodnem delu, ampak meni se je blo vseeno dobro tam zgubit, ker če splezaš pod en hlod prideš v nek odmaknjen zaliv, kamor nihče ne zaide + zgleda da je tam epicenter istrskih divjih prašičev, ker je polno blatnih kopeli. Priporočam. Vmes so ene dve navigacijske pasti, ampak izkušeni se boste znašli, tako kot sem se moral jaz Vse skupaj je možno odvoziti v dveh dneh, vendar priporočam 3 dni pri zmernejšem tempu. What to expect: Kak zahteven spust je vmes (vzhodni krak svetujem da si vzamete proti jugu) Osrednji del ob AC je zelo hiter: Offroad preko Mirnske doline obstaja ja: Soline: In še veliko lepega... Nasploh zelo dobri treki, ki sodijo za moj okus med top 5 kar jih imam. V zameno prosim za vestno in neobjestno uporabo le teh + kak ride report od tistih, ki se tudi namenite kaj od tega odvozit. Lp DAMI34, gsxf750, skalar36 in 20 others 17 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Januar 20, 2018 Deli Objavljeno Januar 20, 2018 gpx ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Januar 20, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Januar 20, 2018 Istra 2017-12 100% za MS.gpx skalar36, Janezs, Roman AT in 13 others 7 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dimen Objavljeno Januar 20, 2018 Deli Objavljeno Januar 20, 2018 (popravljeno) Super Roman, hvala za share in tvoj čas pri pripravi. p.s. V četrtek odvozil tvoj track ob AC do morja. Lepa trasa. Popravljeno Januar 20, 2018. Popravil Dimen gsxf750, Joker, Ni3ous in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Januar 22, 2018 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Januar 22, 2018 Pa še ena za zveste bralce: Cres& Lošinj, jasno isto velja, za uporabo izven turistične sezone in po pameti brez zlorab. Več o tem kaj se lahko pričakuje na poti pa tule: Cres&Lošinj 99%.gpx svobodnaptica01, AJ, skalar36 in 13 others 10 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biker87 Objavljeno Januar 22, 2018 Deli Objavljeno Januar 22, 2018 Hvala lepa! Ni3ous 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mavti Objavljeno Januar 22, 2018 Deli Objavljeno Januar 22, 2018 Sem še enkrat prebral priložen potopis Crses&Lošinj ,se v teh zimskih dneh prileže kot budali šamar okoli ušes Hvala fantje ,da se trudite z objavmi, vsaj meni pa še marsikomu res polepšate večir ob računalniku. Roman AT in Ni3ous 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gsxf750 Objavljeno Januar 30, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 30, 2018 PST (pot spominov in tovarištva ali pot ob žici) je dolga 32,5km, meni pa je uspelo skupaj s sotočjem Save in Ljubljanice obrnit 98km v prekrasnem dnevu. trop srn 60_70 kosov, vsaj ena je imela odlična ušesa po karti naj bi bil kolovoz v Črnučah oz nekje pri Belinki naj bi bila mx proga (mivka). Zgrešil sem jo. MiNa, Ni3ous, miklavc in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 31, 2018 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2018 Bravo gsxf750! Nekateri znate konkretno izkoristit zimsko vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 26, 2018 Avtor Deli Objavljeno Februar 26, 2018 Sej ne vem ali naj pišem v temo Husqvarna ali sem... na nek način je moto dogodek, deloma info o motorju, pa vendar... No tokrat je tudi meni uspelo dobro izkoristiti vreme, pa čeprav dokaj ekstremno... hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukec Objavljeno Februar 26, 2018 Deli Objavljeno Februar 26, 2018 Konec tedna pa pomlad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se