franc Objavljeno September 5, 2019 Deli Objavljeno September 5, 2019 A pa Nuvi to sploh podpira? Kakor se spomnim sem ravno zato kupil zumo-ta, ker moj nuvi 550 ni "uvažal" trackov. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno September 5, 2019 Deli Objavljeno September 5, 2019 pred 25 minutami, TTONE pravi: mogoče je problem, ker je to starejši model nüvi 25.. Lahko da ima zadeva kako omejitev okoli 'dolžine' tracka oz števila točk, ki sestavljajo track. Probaj izvozit del Hr TET-a in naložit... recimo 1/4 tracka. Če bo tega prikazalo, pol pač razreži oba GPX-a na več manjših. Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno September 6, 2019 Deli Objavljeno September 6, 2019 Ob 29. 8. 2019 ob 11:19, SF pravi: Če koga zanima tovrstno druženje... https://www.motori.hr/forum/index.php?topic=262850.0 Se vidimo spodaj Jaz in Sascha iz avstrije bova prisotna z 950-kami neglede na vreme Ob 5. 9. 2019 ob 13:27, TTONE pravi: je deluje in imam naložene karte mogoče je problem, ker je to starejši model nüvi 25.. Probaj raje v BaseCampu .gpx track spremenit v route (rutabilno sled), ker če se ne motim nuvi nima podpore za track-e. igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno September 6, 2019 Deli Objavljeno September 6, 2019 Ob 3. 9. 2019 ob 23:21, SF pravi: Kako pa naj to imenujemo? kolk m se je pa naredilo povprečno v 1 h ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 7, 2019 Deli Objavljeno September 7, 2019 pred 10 urami, stuhec pravi: kolk m se je pa naredilo povprečno v 1 h ? Ma tu ni bil problem v metraži, ampak v času... Po dveh urah ti je že eno uro teklo od jajc, pa nisi imel ideje, koliko ur te še loči od tega, da prideš do doline, kaj šele do mlačnega tuša... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava AJ Objavljeno September 7, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno September 7, 2019 Prejšnjo nedeljo sva s kolegom odvozila del slovenske TET trase od Ajdovščine do Vipave. Nekaj utrinkov: kar hitro sva prišla do kar zanimivega dela, sploh za velike krave (kvaliteta videa se je nekje precej zgubila): pomotoma sem imel vklopljen stari gpx kjer je trasa potekala še mimo doma Kokoš, ko sva ugotovila da nisva na pravi trasi, sva tukaj obrnila: Po trasi se je nabralo cca 150km, kar nekaj trase gre sicer tudi po asfaltu, skupaj s transferjem pa dobrih 600km, good day MitcH', rokied, igc1 in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno September 7, 2019 Deli Objavljeno September 7, 2019 pred eno uro, AJ pravi: Prejšnjo nedeljo sva s kolegom odvozila del slovenske TET trase od Ajdovščine do Vipave. Nekaj utrinkov: kar hitro sva prišla do kar zanimivega dela, sploh za velike krave (kvaliteta videa se je nekje precej zgubila): Vidim, da sta tudi vidva na 1:20 najprej mislila levo, ker je bil pri snemanju tracka očitno slab sprejem GPS in je potegnjen kar naravnost v hrib. No, jaz sem tudi vztrajal levo, čeprav sem se kar malo namatral, da sem uspel prevoziti tisti klanček na razcepu, saj je bilo takrat kar mastno. Da sem na napačni stezi sem ugotovil kakšnih 500m kasneje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 12, 2019 Deli Objavljeno September 12, 2019 Jutri štartam z avtom in prikolico na Enguro. Če kdo hoče, se mi lahko pridruži. Prostora je za max. dva motorja - odvisno od velikosti. Prostor se odda po sistemu "kdor prvi pride, prvi melje"... igc1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno September 23, 2019 Deli Objavljeno September 23, 2019 Utrinek z Engura... Žal slabše kakovosti... DAMI34, igc1, Someone12 in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dimen Objavljeno Oktober 26, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2019 Pred parimi dnevi sem odpeljal TET Hrvaška. Na brzino sem skup zmetal kratek trailer za pokušino. Končna verzija oz. premiera TET Hrvaške bo 10. novembra na mojem youtube kanalu. Vabljeni, da se prijavite na moj kanal (motoraid) in prijeten ogled trailerja Ni3ous, kp-kp, Someone12 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno November 22, 2019 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno November 22, 2019 Se spodobi da še tule dodam par slik svoje grand endure. Rally predelava je bila preko zime dokončana z vsemi detajli kot sem želel, vključno z vzmetenjem, stabilizator... Letos pa z to isto 701ko uspešno oddirkal 8 dnevno vztrajnostno dirko Rally Albania. Zmagal v svoji klasi in overall zasedel 15. mesto na rallyju. Noro leto, nore izkušnje. siks, kp-kp, VS800 in 18 others 20 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno December 26, 2019 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2019 December je lep, pa se kar vsak teden vozim konkretno. Je vse dokaj razmočeno ampak sicer kar gre Uživancija. Sonce, toplo... še nikoli nisem bil tako pozno v letu na Kumu - 24. December. aders, NX650, kp-kp in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ni3ous Objavljeno December 26, 2019 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2019 received_2396165563821781.mp4 sayo, igc1, jskrablin in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mato295 Objavljeno December 26, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno December 26, 2019 (popravljeno) Res je, danes je bil zopet lep dan za vožnjo. Zadnja priložnost letos bo v torek (7°). Slike so žal samo panoramske. Se vozim sam (bi se kdo kaj pridružil iz koroške?) in kadar je napeto, nimam volje slikat.... Popravljeno December 26, 2019. Popravil mato295 RobiRoberto, NX650, igc1 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Januar 1, 2020 Deli Objavljeno Januar 1, 2020 Ob 26. 12. 2019 ob 15:55, mato295 pravi: Res je, danes je bil zopet lep dan za vožnjo. Zadnja priložnost letos bo v torek (7°). Slike so žal samo panoramske. Se vozim sam (bi se kdo kaj pridružil iz koroške?) in kadar je napeto, nimam volje slikat.... Upam da spomladi ko bo vvreme pa čas odpeljava kakšno dnevno furo skupaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato295 Objavljeno Januar 2, 2020 Deli Objavljeno Januar 2, 2020 Super. ? miklavc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava spuzvica Objavljeno Februar 8, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 8, 2020 Ena krasna otvoritev sezone na Nanosu RobiRoberto, Dimen, DAMI34 in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava spuzvica Objavljeno Marec 1, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 1, 2020 (popravljeno) Pa nadaljevanje z novo ljubico... RTC Kalič je res lepa lokacija, drugic s sabo pivo in klobase! Popravljeno Marec 1, 2020. Popravil spuzvica Quest, aders, Mavti in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 1, 2020 Deli Objavljeno Marec 1, 2020 Kje pa je tole s ta spodnje fotke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spuzvica Objavljeno Marec 1, 2020 Deli Objavljeno Marec 1, 2020 2 hours ago, MARE 65 said: Kje pa je tole s ta spodnje fotke Ena cesta na dolenjskem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 2, 2020 Deli Objavljeno Marec 2, 2020 pred 19 urami, spuzvica pravi: Ena cesta na dolenjskem No bolj pot in po njej greš lahko samo takrat ko ni vode in prideš do enga hribčka s cerkvico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dimen Objavljeno Marec 30, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 30, 2020 Ena kratka furca še pred karanteno aders, RobiRoberto, Someone12 in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lightning Objavljeno April 1, 2020 Deli Objavljeno April 1, 2020 Ob 2. 3. 2020 ob 20:15, MARE 65 pravi: No bolj pot in po njej greš lahko samo takrat ko ni vode in prideš do enga hribčka s cerkvico Na katerem je nekaj casa prezivel tudi nas poet France? MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava spuzvica Objavljeno Junij 13, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 13, 2020 Enduriramo, in se vedno je dobr! Ni3ous, GregorM, DAMI34 in 10 others 9 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Junij 15, 2020 Deli Objavljeno Junij 15, 2020 Fantje, kar nekaj se vas je prijavilo na Benduro 9. Glede na vremensko napoved še vedno imate namen se udeležit dogodka? Lp SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se