HyperJack Objavljeno Junij 16, 2020 Deli Objavljeno Junij 16, 2020 pred 13 urami, miklavc pravi: Fantje, kar nekaj se vas je prijavilo na Benduro 9. Glede na vremensko napoved še vedno imate namen se udeležit dogodka? Lp Jaz imam par minut do tam, tako da če ne bo izliva vode pridem v soboto. SF in miklavc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 17, 2020 Deli Objavljeno Junij 17, 2020 (popravljeno) Ob 15. 6. 2020 ob 20:32, miklavc pravi: Fantje, kar nekaj se vas je prijavilo na Benduro 9. Glede na vremensko napoved še vedno imate namen se udeležit dogodka? Lp Seveda grem! Samo tega še ne vem, ali bom do Delnic "makadamil", ali naložil na prikolico... V primeru dežja, mi ne diši v soboto oblačit mokrih cunj... Kdo bi še šel? Popravljeno Junij 17, 2020. Popravil SF miklavc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 17, 2020 Deli Objavljeno Junij 17, 2020 pred 4 urami, SF pravi: Seveda grem! Samo tega še ne vem, ali bom do Delnic "makadamil", ali naložil na prikolico... V primeru dežja, mi ne diši v soboto oblačit mokrih cunj... Kdo bi še šel? Jaz štartam v soboto iz Kočevja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 17, 2020 Deli Objavljeno Junij 17, 2020 Jaz štartam v petek. V petek zvecer je namreč glavna zabava. Kdaj bo odhod, je odvisno od vremena in morebitne družbe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Junij 17, 2020 Deli Objavljeno Junij 17, 2020 (popravljeno) Mi štartamo v petek zjutraj. Cca okrog 9 iz Slovenj Gradca in gremo po čim bolj odročnih cestah do LJ, tam pa priključimo na GEM in TET traso. Glede na garmin base camp 280km in 10h (vrjetno manj). Motorji so 525Rally, 950ADV in 1290SuperADV če se hoče kdo kje priključit lahko pošljem naš track. Popravljeno Junij 17, 2020. Popravil miklavc Someone12, igc1, Joker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 pred 10 urami, miklavc pravi: Mi štartamo v petek zjutraj. Cca okrog 9 iz Slovenj Gradca in gremo po čim bolj odročnih cestah do LJ, tam pa priključimo na GEM in TET traso. Glede na garmin base camp 280km in 10h (vrjetno manj). Motorji so 525Rally, 950ADV in 1290SuperADV če se hoče kdo kje priključit lahko pošljem naš track. Jaz bi se vam pridružil nekje pri Glažuti če je možno pa do Petrine Kakšen je sploh plan, a kdo ve, na hr forumu se mi zdi, da se samo nekaj zajebavajo :D. Se sploh kaj vozi v soboto, al nič :P? miklavc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miklavc Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 pred 6 minutami, HyperJack pravi: Jaz bi se vam pridružil nekje pri Glažuti če je možno pa do Petrine Kakšen je sploh plan, a kdo ve, na hr forumu se mi zdi, da se samo nekaj zajebavajo :D. Se sploh kaj vozi v soboto, al nič :P? Za soboto: https://forum.motori.hr/threads/benduro-9-doctors-edition.264017/page-15#post-4988225 Ni problema, kamot se pridruzis, se slisiva zvecer na FB za detajle. HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 pred 1 uro, miklavc pravi: Za soboto: https://forum.motori.hr/threads/benduro-9-doctors-edition.264017/page-15#post-4988225 Ni problema, kamot se pridruzis, se slisiva zvecer na FB za detajle. Boš tako dober, pa mi pošlješ track, namreč že ceu teden čakam na potrditveni mail, vendar ga še nisem prejel, zato ne morem komunicirat v Benduro temi. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 19, 2020 Deli Objavljeno Junij 19, 2020 Ne glede na to al boš na motorju, ali boš imel motorje na prikolci, bodi pozoren: https://mestnik.si/e-utrip/danes-meritve-hitrosti-vozil-s-samodejno-merilno-napravo/?fbclid=IwAR2G70EYyOE8-psVO90yOlayvgHFfhaLvNfgcoy2-Ge3NXxFTxnKI5PVWQE Someone12, GregorM in miklavc 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 23, 2020 Deli Objavljeno Junij 23, 2020 Še kakšen dan, pa bom za silo že prišel k sebi; rinjenje motorja v človeka izmuči... Letošnje deveto neorganizirano druženje ob vožnji imenovano Benduro je za nami. Neorganizator je tudi letos uspel preseči samega sebe, čeprav še sam ne ve, kdo sploh je... Pot je bila simpatično speljana po okolici Delnic in je zajemala tako asvalt, kot makadam in gozd, primerna pa je bila za vse ravni znanja vožnje. Udeležilo se ga je kar nekaj naših forumskih tovarišev. Sam slik in videov nimam, če bi kdo kaj prilepil, bi bilo fino... Kdor ni bil z nami, je sam kriv. Bostjan L, HyperJack in Someone12 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 24, 2020 Deli Objavljeno Junij 24, 2020 pred 15 urami, SF pravi: Še kakšen dan, pa bom za silo že prišel k sebi; rinjenje motorja v človeka izmuči... Letošnje deveto neorganizirano druženje ob vožnji imenovano Benduro je za nami. Neorganizator je tudi letos uspel preseči samega sebe, čeprav še sam ne ve, kdo sploh je... Pot je bila simpatično speljana po okolici Delnic in je zajemala tako asvalt, kot makadam in gozd, primerna pa je bila za vse ravni znanja vožnje. Udeležilo se ga je kar nekaj naših forumskih tovarišev. Sam slik in videov nimam, če bi kdo kaj prilepil, bi bilo fino... Kdor ni bil z nami, je sam kriv. Jaz sem bil po 12 urah že kot nov, edino križ še mal jebe. Matr mam trmast motor, skoz v jok pa po tleh :D. MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 24, 2020 Deli Objavljeno Junij 24, 2020 pred 9 urami, HyperJack pravi: Jaz sem bil po 12 urah že kot nov, edino križ še mal jebe. Matr mam trmast motor, skoz v jok pa po tleh :D. Hja... Pozna se 20 let razlike. Ko določeno starost dosežeš, začneš med voźnjo precej bolj pazit, da ne bi naredil kakšne neumnosti, pa tudi kak kozarec manj si privoščiš večer pred vožnjo... Pa te še "nese"... MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 26, 2020 Deli Objavljeno Junij 26, 2020 Ob 24. 6. 2020 ob 17:25, SF pravi: Hja... Pozna se 20 let razlike. Ko določeno starost dosežeš, začneš med voźnjo precej bolj pazit, da ne bi naredil kakšne neumnosti, pa tudi kak kozarec manj si privoščiš večer pred vožnjo... Pa te še "nese"... Leta niso ovira, Bale lahko to potrdi :D. SF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 26, 2020 Deli Objavljeno Junij 26, 2020 (popravljeno) pred 9 urami, HyperJack pravi: Leta niso ovira, Bale lahko to potrdi :D. Hahahahahaha Kolko pa misliš, da je on starejši od mene? Popravljeno Junij 26, 2020. Popravil SF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SF Objavljeno Julij 14, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 14, 2020 Tole je objavil naš prijatelj Flendrix... Mavti, MiNa, igc1 in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Julij 31, 2020 Deli Objavljeno Julij 31, 2020 Malo drk materiala kp-kp, celjan89, Loba in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Avgust 30, 2020 Avtor Deli Objavljeno Avgust 30, 2020 Grand enduro bajk naprodaj: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15626751&display=Yamaha XT660Z Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno September 14, 2020 Deli Objavljeno September 14, 2020 (popravljeno) Lepo preživeto popoldne v peskovniku.. Tudi staro kravo se da lepo peljati po prahu .... Popravljeno September 14, 2020. Popravil celjan89 Joker, MiNa, Sahbazz in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sahbazz Objavljeno September 16, 2020 Deli Objavljeno September 16, 2020 On 9/14/2020 at 7:31 PM, celjan89 said: Lepo preživeto popoldne v peskovniku.. Tudi staro kravo se da lepo peljati po prahu .... Kje je tole...i tata bi sine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno September 18, 2020 Deli Objavljeno September 18, 2020 Glinokop Ljubečna.. Ne vem pa če je glih legalno.. Sahbazz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Januar 23, 2021 Deli Objavljeno Januar 23, 2021 Živijo a tukaj še kdo diha?? Glede na to da je bil danes res lep dan ga je bilo treba izkoristit. Malo sonca malo dežja. Kadilo se pa le ni akcija po svoji občini pa ostali? DAMI34, igc1, IF7 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 23, 2021 Deli Objavljeno Januar 23, 2021 po občini itak aja, učim se, ampak ker je podlaga drugačna od asfaltne, in ker res uživam..mal slikic z naših koncev iz občine seveda. Na pogorju Čavna, pa ob reki Vipavi. miklavc, BRANE, igc1 in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Januar 23, 2021 Deli Objavljeno Januar 23, 2021 Kko je kj s prehodi med občinami po offroadu? Se da? Samo prašam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Januar 23, 2021 Deli Objavljeno Januar 23, 2021 Da, rečeš, da si na rekreaciji... BRANE 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno Januar 23, 2021 Deli Objavljeno Januar 23, 2021 Dobro če pelješ izven poti itq ne moreš vedet kje je meja oz. jih verjetno ne boš srečal! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se